Joie športový kočík Litetrax 4 2016 - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so športovým kočíkom od značky Joie? Ďakujem
@florence33 ale ano oproti Joie mi Valco pride trochu pevnejsie. No ak chces tank tak sa poohliadni po Britax b motion. Akurat sa priprav na fakt velku vahu oproti jeho konkurentom a ovladatelnist je naozaj otrasna.
Napis si dakde co ocakavas od kocika a podla toho sa rozhoduj.
@evicaveverica ja viem videla som ho naživo, len viem že konštrukcia bola čierna a brzda bola oranžová alebo taká nejaká celkom farebne iná, ale koliskovy systém je fakt super.
@ddka jop..brzda je cervena a daju sa kupit rozne konstrukcie, biela, strieborna a cierna.
Baby a nepredavate niektorá joie air?
ahojte...najde sa tu niekto kto premera joie mytrax...dlzka a sirka opierky a sedadla...a dlzka loznej casti so zdvihnutou opierkou noh...dakujem
Super...dakujem velmi pekne...a si spokojna s nim?...viem ze su trochu tazsie tie kociky...dobre sa ovlada??...ja sa rozhodujem medzi tymto, coletto joggy (tam sa mi viac pacia farby) a britax motion plus (len tam ta cena :( )
@jajka2407 ja som s nim velmi spokojna, bola to dlha cesta kym sme nasli ten pravy a po par mesiacoch musim povedat, ze ja nelutujem. Hlavne tie kolesa su super, vzadu nafukovacia vpredu s tou tvrdenou gumou, a to je teda rozdiel oproti plastovym, ktore ma vacsina sportakov. Kosik je tiez super a rucka je vyskovo nastavitelna a potiahnuta kozou, lepsie ako pena, ktora sa podla mna skor znici. A este aj to skladanie jednoduche jednou rukou, no a cena..takze pre mna super. A co sa tyka vahy, nepride mi nejak extra tazky, my mame vytah na medziposchodi cize kqzdy den nosim v rukach aj s 12kilovou malou a je to v poho😊
@majorosovalucia Dobry den. Citala som vas starsi prispevok kde pisete, ze ste mali i kocik petite and mars street heritage. Ja uvazujem medzi Petite and Mars Street a Joie Litetrax 4. Ako by ste ich porovnali? Preco ste sa nakoniec rozhodli pre Joie? Citala som si tuto diskusiu i dalsiu k Petite and Mars a neviem si akosi vybrat. Joie som zial nazivo nevidela, len PaM. Dakujem.
@mattia_my ja som mala golfac a mne nevyhovoval.Chcela som sportovy kocik lahko skladatelny.Potom do vyssej nosnosti cca 20-25kg.A tych vyrobcov je malo-Joie,Valco,Britax,Bebeto Nico,Baby Jogger.Videla som vsetky a potom vyhral Joie.
@majorosovalucia aha, chapem, dakujem 🙂
@mattia_my ak vam mozem poradit ak by ste sa rozhodovali pre joie tak ja by som zobrala radsej uz mytrax ako litetrax. Mytrax ma o nieco dlhsiu cas nozickovu, pri tom litetrax sa malej hompalali nozicky uz od polovice vo vzduchu a na mytraxe ich ma pekne vylozene a este aj rucku si na mytraxe viete predlzit skratit.to tiez litetrax nema
Váhovo je mytrax tažší ako litetrax? Rozmýšľala som ešte nad Valco snap 4,- je ľahučký, ale v poslednej dobe počuť na neho len samú kritiku...
Ahojte, ja som s joie litetrax 4 air velmi spokojna, dokonca sa do neho zmesti bez problemov aj 3 rocna baba (velkost oblecenia 104) 🙂 ani nozicky jej nevyseli, ale trcali (co je myslim, ze normalne). Predne kolieska na nerovnom asfalte hrkaju, ale ani mi to uz nevadi a malemu tiez nie. Na rovnom povrchu su tiche. V pohode sme presli zarastenu luku🙂
Co je u mna najvacsie plus, je ze sa da zlozit a rozlozit jednou rukou, cize nam schody nerobia nikde problem 🙂 velmi ocenujeme aj predlzenu striesku pouzivane proti slnku a vetru.
Nevadi mi to ze rucka sa neda predlzit, mne vyhovuje tato velkost, manzel si tiez zvykol....
Super je to ze na kocik sedia produkty od Pinie 🙂 tak uz mame nanoznik a rukavnik, moze prist zima (haha).
@ediciaa ja sa tak tesim ze dobre sluzi... Fakt. Teda niezeby mne dobre neposluzil ale vidim ze mas z neho vacsiu radost ako som mala ja. Ja som teraz mega najviac spokojna. Akoze uz vobec nelutujem ze som Joie predala. Tak zelam nech ti este dalej dobre posluzi. Pekny dnik
Baby pomoc ja neviem dať dolu ten pultik plastový na poháre...taham a ťahám a nic.... .ako je to fajn že to tam je len nič sa tam nrmesti ...akonti mám dať dole 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
@evicaveverica ano ja som z neho uplne nadsena a tesim sa mu maximalne najviac 🙂 ako keby som sa v nom ja vozila (haha)
Mooooc dakujeme 🙂
Zdravím, zvažujem kúpu joie litetrax 4 len nvm či s normálnym kolesami alebo air, rýchlo sa vydru tie obyčajné? Aký je kočík v teréne a v snehu? Na zimu aky fusak/ nánožník original joie mi príde krátky. Stáva sa že je kočík v strede labilnejsi v mieste skladania? Tá clona na strieske - moc cez ňu svieti slnko? A keď fúka silnejší vietor neprefuka cez ňu viac? Dakujem
@lucik1990 ahoj, no zalezi do akeho terenu, ja mam air a som max spokojna. V terene je v pohode, v snehu sa mi islo tazsie ked nebol odhrabany kvoli prednym kolieskam. Zimny fusak mam zn. pidilidi, ale tieto fusaky su uni nanoznik od Joie origos neodporucam sedi tam aj od pinkie ja mam klasicky uni, mala som ten originalny bol totalne nevyuzitelny. V strede kocik nie je labilny, trosku sa ohne pri obrubniky ale vobec to nie je nejako rusive inak.. cez clonu nesvieti slnko, praveze je perfektna dlha a ani neprefukuje velmi
@lucik1990 suhlasim s vyssie uvedenym 🙂 mam AIR a spokojnost, fusak som mala loger bunker a nanoznik sm nemala ten origos ma tiez odradil kvoli dlzke . Sneh sme este nezazili ale myslim ze odhrabany bude oka 🙂 Tiez som sa bala ze cez striesku teda kraje bude fukat ale je to oka, to tienenie je super (ked porovnam s inym kocikom co mam)
A je nejaký rozdiel medzi modelom 2016 a 2017?
A na predných kolesách vidno skôr opotrebenie ako na zadných? Trebárs po roku používania je to viditeľné? ďakujem
@lucik1990 neviem ay ma candii ale rozdiel v litetrax 4 a litetrax 4 air je ze air ma nafukovacie zadne a ten obycajny penove..a rozdiel medzi litetrax 4 air a mytrax je ze ma dlhsiu nozickovu cast,ma vyskovo nastavitelnu rukovat a cela sedacia cast sa da dat dolu,zostane len konstrukcia a vies dam dat vajicko alebo vanicku

@florence33 niekde vyssie som pisala porovnania.. Mne ani Joie hrkaci neprisiel, ak si teda odmyslim hrkotanje tych prednych koliesok, co sa ale da doriesit vypodlozenim osky. Ja mam Valco s nafukovacimi kolesami, nehrkoce vobec, je uplne tichucke, sedak sa da dat do lahu. Uprimne ti poviem, ze ja som nasu malu uz v sportaku vozila cca od 6 mesiacov aj ked ine matky by ma za to ukamenovali, no nasa nikdy v kociku nespala, lezanie ju doslova rozculovalo, cize vykupenim pre nas obe bolo ze som ju suchla do sportaku a tak som ju v pololahu vozila. Ale to som este mala Mutsy kde sa sedak dal otocit na mamku. Mam vsak kamosku ktora malu vozila v Britaxe od 4mesiacov, v uplnom lahu a s vloznou taskou. Myslim ze to taky pruser nieje. Akurat ak ti babo este nesedi, tak zvazit polohovanie opierky, lebo sa ti bude suchat do niektoreho boku kocika.