Kde kúpim kočík v okolí Trnavy, Serede a Nitry?
maminy,poradte kde v okolo trnava,sered,zamky,nitra su prejane s kocikmy ????? ale nie ALADIN,FAMILY SHOP,MEDVEDIK SERED tam som sade bola a typ kocika aky chcem tam nieje
Riko som mala aj ja bol výborný Max.spokojnost ale ja som mala flower.collection.no ja som ho mala od svokry ona ma babatkovsky obchod.ale v LC.myslela som ešte na brendon v ba ale tam riko znacku nemajú.
@8291 kde ma swokra obchod ?
a da sa zistit ci maju tento skladoom uz som na nerwy nikde ho nemaju
presov,kosice a takto ale ja som chcela widet osobne nie cez net :(
V Trnave su fakt dobre predajne na kociky napr.4mama pri stadione futbalovom to je kusok odtial potom bambini to je na Kaputalskej ulici ja som kupovala tam a potom na druzbe este,ale tam je to dost draho takze tak ak mozem poradit..
V Lučenci,ona ma v obchode Max.10 kocikov z 2-3 znaciek a potom robi na objednavku.nahlepsie je naozaj vidieť naživo,odskušať,volala som jej momentálne brano ecco nemá minulý týždeň predala,nabudúce čaká dilera,on jej vzd donesie objednane kočiky a potom si vyberie aj do obchodu.
@8291 aha no dakujem teda ja som chcela hned aj kupit lebo sak takto to mam e aj u nas v nr a caka sa okolo 5 tyzdnou no kedze ja uz som 33tt chcela som ho mat uz doma :(
Svokra mi ešte volala že diler chodí s rikami aj do nitry nejaký obchod ze sa vola centrum kočikov tak nejak.
Ten cafe late malachit a ten tyrkisovy som u svokry videla na živo tie su fakt krásne,ale ten s kombinaciou kože môže byt tiež pekný.
@misuliatko23 skoda ze ste sa nezvala skor mala som na predajni ten camarel a predal sa , teraz mam moccu riko brano
@mimisk a mozem sa spitat wideli ste aj na ziwo wsetky tie farby ? ako wipada ten tyrksis a ake mate s tymto kocikom skusenosti dakujem 🙂
@misuliatko23 ano videla aj sme ho predali, je skoro taka zelena posielam vam link na nasu stranku kde manzel upravil fotku ako ozaj vyzerá http://www.mimisk.sk/product_info.php?products_...
@mimisk ak sa mozem spitat este vidim ze pracujete s kocikmy ktory z tychto kocikou je lepsi rico brano ecco alebo bexa royal eco novinka s kozou kombinovane a kvetove vzory dakujem
@misuliatko23 riko je viac odpruzene a je vyssi, bexa je skor pre mensie postavy, ale pekne su oba
@mimisk predawate kociky ? Rukawniky nahodou neake na.kocik najlepsie keby neboli spojene take nieco ako.ma riko ? Ale na bexu by som to chcela mate ?
Ano predavam kociky. Posielala som vam link na riko tak na stranke najdete aj rukavniky

@misuliatko23 skladom lebo ja ho chcem aj hned kupit nie cakat 🙂