Kde kúpim náhradné koleso na kočík Dorjan?
Konkrétne by som potrebovala len dušu do kolesa....
ano predajne alebo servis byciklov....sedi tam rozmer z takych malych byciklov pre deti...kupovala som ale nepamatam si cislo
ja mam ten isty typ kocika kupila som v predajni s byciklami ale ked si pojdes kupovat tak zober si to stare koleso a podla toho kupis nove 🙂
ja som na camarelo kupovala plaste v servisi bycyklov skus tam ...to budu mat
máme ho na sklade, nakoľko robíme aj servis tejto značky
Ahoj,
Jeden pán predáva kolieska na kočíky. Jeho inzerát znie: tak sa mu ozvi alebo napíš zato nič nedáš.Maj sa Maťa zo Zvolena 🙂
ponukam rozne typy kolies na rozne kociky.
staci do mailu napisat typ kocika, najlepsie aj fotku ake kolesa by ste chceli
mail:
jakubino18@azet.sk
telefon:
0907 116 057
dovozca značky dorjan www.kocikovsvet.sk predáva všetky nahradné diely aj kolesa na tieto kočíky
Asi to už vyriešila kedže otázka bola písaná v oktobri....podla mna uplne zbytočné kupovať cez inzeráty či nejakých dovozcov....či sevis v obchode.....si tam riadne priplatím.. a ešte tam doviezť ten kočík a objednávať.....Ja som za vymenu na Dorjan myslím kolesa, duše ... zaplatila tak 3 eura ...
Každý servis bicyklov vymienajú aj duše do kolies kočíkov. Najlepšie sú tie na sídliskách maličké...kde Vám to spravia bud na počkanie, alebo do druhého dňa....prídem s kolesom...
Ja si predstavujem jedine ak servis v ochode...či už internetovom alebo kamenom, že ked som tam kočík kúpila tak sevis by mal byť zarada....automaticky...podla mna to je servis a služba....ale objednávať si to, či to je na sklade a potom čakať...a potom platiť za poštovné a ešte za to koleso....plus doma si to potom sama vymienať...to pre mna nie je servis....a je jedno či to je alebo nie je na sklade....
Prosim mamicky potrebujem adapter na dorjam danny sport pestigo alebo neviete aky adapter tam bude oasovat este dakujem krasne

skus predajne s bicyklami