icon

Kde v Poľsku kúpim výhodné 3v1 kočíky?

19. okt 2025

Ahojte poraďte mi prosím kamenný obchod v poľsku kde sa oplatí kúpiť kočík najlepšie by sme chceli 3 kombináciu ale samozrejme aj za takú cenu aby sa tam oplatilo ísť
Ďakujem 😇

anavixy
19. okt 2025

Pokial chcete autosedacku aj bezpecnu, tak sa vykasli na polske 3v1. Kludne kup kocik 2v1 v Polsku (su tam stale take dobre ceny?), ale vajicko zvlast a normalnu kvalitnu znacku.
Tolko jedna nevyziadana rada 🫣

marhulka13
19. okt 2025
@anavixy

Pokial chcete autosedacku aj bezpecnu, tak sa vykasli na polske 3v1. Kludne kup kocik 2v1 v Polsku (su tam stale take dobre ceny?), ale vajicko zvlast a normalnu kvalitnu znacku.
Tolko jedna nevyziadana rada 🫣

@anavixy možno nevyžiadana, ale pravdivá. Kocik stačí hocijaký, ale autosedacka nie

euka210
19. okt 2025

@anonym_autor radsej kvalitny, hoci pouzivany z bazaru

ivka21
19. okt 2025

@anonym_autor kvalitný a pekny kočík kúpite aj na trhu v Nowom Targu na e shopoch u nás predávajú tie isté ale 2 kombi a drahšie. Vôbec nechápem tie predsudky že poliaci robia menej kvalitné veci.a ak už chcete niečo drahšie v Jablonke je obchod s kočíkmi ale o dosť drahší.

mimisk
20. okt 2025

neviem ,ale ked som pozerala ceny na trhu, uz sa to tak neoplati, mozno rozdiel 50eur, predavam kociky a ked som bola posledne pozerat ceny tak fakt mali rozdiel v cenách