icon

Keď je kočík dôležitejší než dieťa

2. jún 2025

Vidim to okolo seba casto. Mamicka tlaci leskly, drahy kocik, vsetko musi ladit – farby, doplnky, znacky.

Dieta - Placuce, zabudnute, s cumlikom, co uz davno nechce. Ako keby ten kocik bol hlavny projekt a dieta len detail.

Strana
z2
anjelicek26
2. jún 2025

Pretoze deti nerevu v jednom aj druhom kociku, ked su unavene 😅 Moj ty Jozef...

lucia13022023
2. jún 2025

Wtf 🤣 dieťa ti bude revat v 2500€ kočíku rovnako ako v 100€ kinderkrafte

domkakvet
2. jún 2025

To ako sa ti podarilo vymysliet taku hlupost a ako vies, ze dieta nechcelo cumel?

terezka2911
2. jún 2025
@lucia13022023

Wtf 🤣 dieťa ti bude revat v 2500€ kočíku rovnako ako v 100€ kinderkrafte

@lucia13022023
Autorka asi chcela naznačiť, že mamičky častokrát namiesto vsimania si vlastného dieťaťa kladú na prvé miesto kočík, ktorý musí byt drahý, aby ľudia predsa videli…

lucia13022023
2. jún 2025
@terezka2911

@lucia13022023
Autorka asi chcela naznačiť, že mamičky častokrát namiesto vsimania si vlastného dieťaťa kladú na prvé miesto kočík, ktorý musí byt drahý, aby ľudia predsa videli…

@terezka2911 no ja takto nerozmýšľam, ani mi to nenapadlo 🤣🤣 nekupujem si kocik kvôli ľuďom predsa. Podľa seba súdim teba asi 🤣

kitycat
2. jún 2025

Lebo sa ponahla a nema uz nervy zase strkat 100krat vyflusnuty modny cumlik 😂

ayato
2. jún 2025
@terezka2911

@lucia13022023

@terezka2911 akože sa kochajú kočíkom,prípadne pozorujú ľudí či si všímajú ich drahý kočík a na dieťa kašlú? S ničím takým som sa nestretla 🤔.

angeli121212
2. jún 2025

Prosím ťa prestaň s tymi sra..kami... Si myslíš, že nás čo nám dieťa reve to netrápi ... Čo myslíš prečo sa asi chodím milión krát za deň kočíkovať? Však lebo mi dieťa reve a chcem ho upokojiť a uspať...

terezka2911
2. jún 2025
@ayato

@terezka2911 akože sa kochajú kočíkom,prípadne pozorujú ľudí či si všímajú ich drahý kočík a na dieťa kašlú? S ničím takým som sa nestretla 🤔.

@ayato áno, tak som to ja pochopila

beata_k
2. jún 2025
@terezka2911

@lucia13022023

@lucia13022023 Ale @terezka2911 ma pravdu. Ja ich teda v Petrzalke stretam viac nez dost. Vlastna uprava vzdy na prvom mieste. A aj ked im tam deti nerevu, tak z kilometra vidno, ze dieta je len doplnok ku kociku.

angeli121212
2. jún 2025
@anjelicek26

Pretoze deti nerevu v jednom aj druhom kociku, ked su unavene 😅 Moj ty Jozef...

@anjelicek26 asi tak... Tu žena dostane zdrba aj vtedy keď sa snaží uspať svoje plačúce dieťa..

veklipo
2. jún 2025

Nesud a nebudes sudena. Ja som sa na ceste k babatkam roky natrapila a kocik bol to posledne, na com mi zalezalo. Vsetky som mala z druhej ruky. A ano, cudujem sa pouzivaniu samohojdacich, s ovladanim cez appku. Matka pozera do mobilu ako sa jej kocik automaticky hojda. Ale nesudim. Nepoznam pribeh kazdej zeny a mozno je aj tento pekny, len navonok vyzera zle.

ivik4
2. jún 2025

Toto Ta trapi ? Mna trapia matere ktore vystrcia kocik s dietatom na prechod bez toho aby sa vobec pozreli ci ide auto a akoby dieta bolo v kociku nesmrtelne a ony si pekne este stojkaju na chodniku. Bezna klasika

tanicka907
2. jún 2025

mna vzdy zaujima, ked citam taketo prispevky, ci taketo pozorovania prichadzaju od zeny, ktora je sama matkou...a vzdy je to zena, ktora deti nema...lebo inej matke je suma fuk ine dieta a iny kocik....

tanicka907
2. jún 2025
@ivik4

Toto Ta trapi ? Mna trapia matere ktore vystrcia kocik s dietatom na prechod bez toho aby sa vobec pozreli ci ide auto a akoby dieta bolo v kociku nesmrtelne a ony si pekne este stojkaju na chodniku. Bezna klasika

@ivik4 vidis a mna trapi uplny opak - sofer/ky, ktore nevedia pouzivat brzdu ... nastastie ja zijem v zahranici a tam sa len pri priblizeni ku pechodu zastavuje, nieto este pri "materi s kocikom" 🙂 😉

lucia13022023
2. jún 2025
@beata_k

@lucia13022023 Ale @terezka2911 ma pravdu. Ja ich teda v Petrzalke stretam viac nez dost. Vlastna uprava vzdy na prvom mieste. A aj ked im tam deti nerevu, tak z kilometra vidno, ze dieta je len doplnok ku kociku.

@beata_k vieš čo ja si absolútne nevšímam cudzie decka a kočíky 🤣 naozaj si neviem predstaviť ako koze byť dieťa doplnok.

terezka2911
2. jún 2025
@tanicka907

mna vzdy zaujima, ked citam taketo prispevky, ci taketo pozorovania prichadzaju od zeny, ktora je sama matkou...a vzdy je to zena, ktora deti nema...lebo inej matke je suma fuk ine dieta a iny kocik....

@tanicka907 to nie je pravda. Tvárite sa tu všetky, ako keby takéto mamy neexistovali, aké ruku na srdce, či nie sme my, mamy, presne tie, ktoré sa starajú do druhých? Častokrát áno… a nevravim teraz o tebe, ale ja si nemyslím, že úzus “mama sa do druhej nestará, lebo vie, čo je to byt mamou” je pravdivý… veľakrát sa starajú a dajú si záležať na tom, aby bolo vidno, že oni majú na to, mať dieťa

mamamasama
2. jún 2025

Sudme matky, lebo im placie dieta v kociku. Bud rada, ze nereve tvoje. 😅

tanicka907
2. jún 2025
@terezka2911

@tanicka907 to nie je pravda. Tvárite sa tu všetky, ako keby takéto mamy neexistovali, aké ruku na srdce, či nie sme my, mamy, presne tie, ktoré sa starajú do druhých? Častokrát áno… a nevravim teraz o tebe, ale ja si nemyslím, že úzus “mama sa do druhej nestará, lebo vie, čo je to byt mamou” je pravdivý… veľakrát sa starajú a dajú si záležať na tom, aby bolo vidno, že oni majú na to, mať dieťa

@terezka2911 no mozno to nie je pravda, ja vo svojom okoli take zeny/matky nemam a ak mam, tak to nevnimam a ja sama ani nemam cas si vsimat cudzie kociky a cudzie matky. Kazdopadne, mne je teda suma fuk ci ine dieta reve, este ma aj potesi, ze to nie je to moje.... (vcera sme boli na chate 12 maminciek a vsetky sme sa na tomto zhodli)

ivik4
2. jún 2025
@tanicka907

@ivik4 vidis a mna trapi uplny opak - sofer/ky, ktore nevedia pouzivat brzdu ... nastastie ja zijem v zahranici a tam sa len pri priblizeni ku pechodu zastavuje, nieto este pri "materi s kocikom" 🙂 😉

@tanicka907 ja som nielen soferka ale aj mama ( asi jak vsetky samozrejme) a prave ako mama to pisem, tiez som mala kocik a v zivote by som si nedovolila ohrozit moje dieta tym ze ho vrazim surovo na cestu a ja si este ostanem v bezpeci stat na chodniku. To spravi len bezmozek. Vsak nech sa ony hodia na cestu ako nesmrtelne, preco rovno kocik s dietatom 😃. Vobec to nepisem ako soferka

beata_k
2. jún 2025
@lucia13022023

@beata_k vieš čo ja si absolútne nevšímam cudzie decka a kočíky 🤣 naozaj si neviem predstaviť ako koze byť dieťa doplnok.

@lucia13022023 Tak si vsimaj a uvidis 🤷😀

ayato
2. jún 2025
@terezka2911

@ayato áno, tak som to ja pochopila

@terezka2911 tak u nás také nevídam 😃 tu čo si všímam tak je jedno či je to najnovší cybex alebo poľská bugina, všetko špinavé od blata a piesku 😃 zapratané a v niektorom dieťa plače v niektorom nie. ale niektoré sa nosia hrdo s kočíkom, ale ešte som nestretla takú "hrdú" s plačúcim babom. Väčšinou sú to maminky, ktoré majú ešte úplne malé bábätká. ale nech, veď nech si užijú svojich 5 minút keď sa pritom cítia dobre.

lucia13022023
2. jún 2025
@beata_k

@lucia13022023 Tak si vsimaj a uvidis 🤷😀

@beata_k nemám za potrebu všímať si druhé matky a potom tu vypisovať na kona a súdiť 🤣

beata_k
2. jún 2025
@lucia13022023

@beata_k nemám za potrebu všímať si druhé matky a potom tu vypisovať na kona a súdiť 🤣

@lucia13022023 Ved dobre. Ja mam oci a vidim aj pred seba. Pekny den.

lucia13022023
2. jún 2025
@beata_k

@lucia13022023 Ved dobre. Ja mam oci a vidim aj pred seba. Pekny den.

@beata_k tak niekto si očami všíma napr prírodu a niekto druhé matky. Aj tebe pekný deň.

beata_k
2. jún 2025
@lucia13022023

@beata_k tak niekto si očami všíma napr prírodu a niekto druhé matky. Aj tebe pekný deň.

@lucia13022023 Dakujem.

milanemila
2. jún 2025

Aby si sa nepotkla a nepadla na hubicku, ked budes nabuduce cudzim ludom cumakovat do kocika, ze kolko stal a ci ich dieta nebodaj nema dudlik a neplace, namiesto toho aby si si pozerala pod nohy…

Ked je zena upravena a tlaci drahy kocik, tak je to hnusoba co kasle na dieta to je dedukcia hodna nobelovej ceny naozaj :D

milovnikbehu
2. jún 2025

To už čo je za drist..

lucia147852
2. jún 2025
@tanicka907

@tanicka907 áno, lebo budem ignorovať semafor a brzde zastavím počas premávky preto, že ona si stojí na červenej, ale kočík má vytrepany na ceste.

vroni
2. jún 2025
@ivik4

@tanicka907 ja som nielen soferka ale aj mama ( asi jak vsetky samozrejme) a prave ako mama to pisem, tiez som mala kocik a v zivote by som si nedovolila ohrozit moje dieta tym ze ho vrazim surovo na cestu a ja si este ostanem v bezpeci stat na chodniku. To spravi len bezmozek. Vsak nech sa ony hodia na cestu ako nesmrtelne, preco rovno kocik s dietatom 😃. Vobec to nepisem ako soferka

@ivik4, áno a ideálne spoza autobusu, hoci je prechod o pár metrov ďalej. Ale mater stojí schovaná za autobusom a kočík asi považuje za obrnený transporter, lebo ho vrazí pomaly až do ďalšieho pruhu.... Mimo Slovenska som si túto adrenalínovú zábavku nevšimla, tu práve matere s kočíkmi dvakrát kontrolujú, či šofér naozaj brzdi (a 99,9% šoférov naozaj poctivo brzdi pri prechodoch)

Strana
z2