Kedy ste vymenili hlbokú vaničku za športový kočík?
Mali vaše deti viac ako 8m ?
Moje začína ešte len samostatne sedieť a fo hlbokej sa zatiaľ zmesti a celý čas tam prespi
Staršieho keď mal nejakých 10mes a mladšieho skôr
Ked mala polroka som dala korytko. Vo vanicke sa nudila
Niekedy v 8mom mesiaci som to zacala prehadzovat, ked sme sli von len na spanok (90% rano), bola vo vanicke, ak sme sli len tak na prechadzku a do obchodu, prehodila som na sedadlo lebo chcela pozerat z kocika. Na bgb to trvalo pod 5 minut prehodit casti na konstrukcii, takze mi to nevadilo robit. A niekedy ked mala 10+ M uz velmi vymyslala a sla na 4, alebo chcela vyliezt po zobudeni z vanicky 😂, tak som jej uz nechala len sportovu cast.
Syn-asi 5 mesiacov, bol v polosede, lebo hlboky kočík nenávidel, vrieskal v ňom, keďže nič nevidel a zrejme mu to vadilo
Dcera - ona miluje kočík, ale už sa do hlbokého nezmestila v 7 mesiacoch, respektíve bola tam veľmi napratana, takže šla do športovej časti až vtedy
Zavisi,ked zacinali sediet,dlhsie bdeli a nespali v kociari ..
Ked mal 9 mesiacov.
Ked mu bola mala vanicka
Môj má 11 a doteraz spal vo vaničke. Spí sa mu tam najlepšie. Len už sa nezmestí, tak už sme prehodili športový.
@lentak1223 11co rokov?😆

mal asi 5-6M, nezmestil sa do vanicky 🤷♀️ bol v lahu a neskor v polo-sede, pediatricka odsuhlasila