Kočárek Peg Pérego Sí. Reference?
Zdravím všechny zbloudilky a zbloudilce 😉 ,
už jste nekdo videl nazivo kocarek Sí? Je to letosni novinka od PP. Nebo ho snad uz nekdo mate? Plusy? Minusy?
Diky.
už jste nekdo videl nazivo kocarek Sí? Je to letosni novinka od PP. Nebo ho snad uz nekdo mate? Plusy? Minusy?
Diky.
@mia1111 mne to pride podobne ako chicco for me, tam si mozes dieta otocit aj k sebe a rucky sa daju spojit adapterom
@kacka.l myslis tie chicco? tak si skus spomenut, lebo mna zrovna to laka 😃
baby ale mate to prestudovane, este aj co ma kosik odspodu, to by ma na kociku ani nenapadlo pozerat, vidno ze sa neviete dockat 😃 😉
baby ale mate to prestudovane, este aj co ma kosik odspodu, to by ma na kociku ani nenapadlo pozerat, vidno ze sa neviete dockat 😃 😉
@kacka.l tak ja mam 164cm a vaha mi nevadi teda, do auta z auta je to easy aj tak si myslim, ja mam teraz perego uno, ale tazko sa mi manipuluje ked je ta rucka prehodena, inak je super a maly sa v nom pekne vybuva,na zimu ho isto este nechame lebo ma take vacsie kolesa a maly sa do vanicky isto zmesti aj s fusakom 🙂
No děvčata, tak si ten kočárek objednám nakonec tady v ČR. Našla jsem obchod,kde měli včera 4ks skladem. Sice za těch 6590,- ale dva měsíce (a hlavně ty letní) se mi nechce čekat. A manžel si je přeje stejně jako já, tak rozhodl, že koupíme klidně i ty dražší, hlavně když budou. 😉 Snad mi nenapíšou, že už je také nemají.
Tak mi držte palečky
Tak mi držte palečky
ahojte,
tak mi dnes odpisali z babymarketu, ze najneskôr v utorok budu mat kociky na sklade.Mna konkretne zaujimala cervena a zelena farba, tie vraj budu mat urcite.Inak ta zelena ja krasna, velmi jemna, vôbec nie kriklava, ked som ho zbadala u nas v KE, hned som sa pri nom zastavila, ze fuha, co je to zac x-) . Z Bambini mi dnes odpisali,ze hovorili priamo s vodicom z peg perega a naozaj kociky budu mat az v auguste,je tam vraj problem vo vyrobe.Inak by ma zaujimalo, odkial ho budu mat v Babymarkete 😉 .Tak hor sa do objednavania 😉
tak mi dnes odpisali z babymarketu, ze najneskôr v utorok budu mat kociky na sklade.Mna konkretne zaujimala cervena a zelena farba, tie vraj budu mat urcite.Inak ta zelena ja krasna, velmi jemna, vôbec nie kriklava, ked som ho zbadala u nas v KE, hned som sa pri nom zastavila, ze fuha, co je to zac x-) . Z Bambini mi dnes odpisali,ze hovorili priamo s vodicom z peg perega a naozaj kociky budu mat az v auguste,je tam vraj problem vo vyrobe.Inak by ma zaujimalo, odkial ho budu mat v Babymarkete 😉 .Tak hor sa do objednavania 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
Jako přechodní???možná by stačil, než dorazí nové 2010, a myslím že za tu cenu když tak zase prodáš. 🙂