Kočík ABC Design Condor 4S. Ako ste s ním spokojné?

deina
30. mar 2010

Mate niektora tento kocik? Ako ste s nim spokojne, nespokojne? Viete o nejakej predajni, kde je mozne kupit len samostatny sportak bez vanicky?

adenka
30. sep 2011

obnovujem temu 🙂
ma niekto skusenost s tymto kocikom? hlavne ma zaujima ci sa dietatku pohodlne spi v sporovej casti kedze tam nespi s vystretymi nozickami... moja dcerka ma 2 roky a doteraz spava aj v kociku na boku, alebo na brusku, tak v takomto sportaku si to neviem predstavit... ale ucaroval mi... 🙂

saaska
30. sep 2011

@adenka 😀 jak som sa tu hned aj ja dostala? 😀

adenka
30. sep 2011

@saaska 😀 akurat smola ze sme tu zatial iba my dve 😀

saaska
3. okt 2011

@adenka no mne sa ten kocik paci cim dalej tym viac....paci sa mi cierno-fialovy....som sa vdaka mamicke funny dopracovala cez nemecku stranku k cene 450 euro aj s dovoznym na slovensko (3-kombinacia + naklikavac+taska)

magic08
11. jún 2012

@deina
@adenka
@saaska ahojte, chcem sa spytat, prispievali ste do tejto temy, kupili ste nakoniec tento kociarik? mate s nim skusenosti?

saaska
11. jún 2012

@magic08 bohuzial neporadim, kupila som nakoniec camarello q12

mirokinder
10. apr 2013

https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/uev2/con...

Dobrý deň,
skúste pozrieť tu, možno Vám to trochu pomôže. V každom prípade ide o ľahký kočík, s ktorým sa dobre manipuluje, má veľkú vaničku.....viď odkaz.

S pozdravom, Michal

mivoce
2. máj 2013

Ahojte. Ja ten kočík mám,teda už ho aj predávam,lebo malinký má už 20mesiacov. Bola som s ním veľmi spokojná. Je veľmi ľahučký,parádne sa ovládal a ešte ľahšie skladal. A športová časť je tiež ok,malinký tam nemal vôbec problém spinkať.Ak by mal niekto záujem,tak ho mám na mojej stránke na predaj. Mirka

merise
22. feb 2015

poprosim info, da sa hojdat, pisu ze ma odruzene vs.4kolesa...dakujem

kristinocka24
9. jún 2015

Dobrý deň ja mam tento kočík a je fajn

larouxx
9. sep 2015

Dobrý deň, s kočíkom som bola maximálne spokojná, vo vaničke som malého nosila 6mesiacov a odvtedy v športiaku. Kočík je ľahunký, sama ho dokážem bez problémov zdvihnúť a preniesť po schodoch, pokiaľ niesú kolajnice. Ďalším veľkým plusom bolo, že po zložení nezaberal v aute(v kufri) veľa miesta.

Mne sa táto voľba osvedčila, nakoľko ale momentálne viac šatkujeme, predávam ho.

V prípade záujmu, nakuknite: https://www.modrykonik.sk/market/kociky/etc7xh/...