icon

Kočík ABC design Turbo S4. Aké s ním máte skúsenosti?

michaelka5
23. jún 2011

páči sa mi na obrázku, ale ťažko to takto posúdim, ak s ním máte skúsenosti, tak sem s nimi.Dakujem.

mmacko
23. jún 2011

ahoj, ja som mala turbo 6s, to je to iste, len v predu ma dvojkolesa a tento ma jednoite kolieska. Takze moje skusenosti:
plusy:
-krasne makky (odpruzeny), co je super na nasich chodnikoch a cestach, prejde aj sneh a teren
- velky kosik na nakupy a super dostupny
- sedacka sa da otocit do oboch smerov
- sedacka ma 4 polohy vratane uplneho lahu, oc je super
- velka ta vlozna pevna vanicka
- super ten viacucelovy nanoznik, je to nanoznik na vanicku, da sa z neho prizipsovanim jednej casti spravit nanoznik na sportovy kocik a taktiez je vo vybave podlozka do kocika, ku ktorej ked prizipsujes ten nanoznik tak ma super jarny/letny fusak
- ta podlozka je tiez fajn, ze je v cene, babo nezspini sporatak, podlozku lahko vyperes,
- lahucka vymena sportovej casti a vajicka, ziadne zlozite systemy.

minusy
- jediny minus (ale to pre mna konkretne) bol, ze ma sirsi rozchod zadnych kolies a nepresiel mi cez branu na bytovke, musela som ist tak sikmo
- druhy je, ze sa sice da aj poskladat vkuse, ale ttak zabere vela mieste v kufri auta, takze ked chces kompaktnejsie, tak musis zlozit podvozok a na neho das tu sportovu cast, ale to zas nie je nic tragicke, par sekund navyse

Viac ma nenapada, ak by si sa chcela este nieco spytat, tak mi napis IP.

lentilka055
20. sep 2015

Ja som mala bola som veľká spokojná. až sa čudujem, koľko vydržal