Kočík ABC design Turbo S4. Aké s ním máte skúsenosti?
23. jún 2011
páči sa mi na obrázku, ale ťažko to takto posúdim, ak s ním máte skúsenosti, tak sem s nimi.Dakujem.
páči sa mi na obrázku, ale ťažko to takto posúdim, ak s ním máte skúsenosti, tak sem s nimi.Dakujem.
ahoj, ja som mala turbo 6s, to je to iste, len v predu ma dvojkolesa a tento ma jednoite kolieska. Takze moje skusenosti:
plusy:
-krasne makky (odpruzeny), co je super na nasich chodnikoch a cestach, prejde aj sneh a teren
- velky kosik na nakupy a super dostupny
- sedacka sa da otocit do oboch smerov
- sedacka ma 4 polohy vratane uplneho lahu, oc je super
- velka ta vlozna pevna vanicka
- super ten viacucelovy nanoznik, je to nanoznik na vanicku, da sa z neho prizipsovanim jednej casti spravit nanoznik na sportovy kocik a taktiez je vo vybave podlozka do kocika, ku ktorej ked prizipsujes ten nanoznik tak ma super jarny/letny fusak
- ta podlozka je tiez fajn, ze je v cene, babo nezspini sporatak, podlozku lahko vyperes,
- lahucka vymena sportovej casti a vajicka, ziadne zlozite systemy.
minusy
- jediny minus (ale to pre mna konkretne) bol, ze ma sirsi rozchod zadnych kolies a nepresiel mi cez branu na bytovke, musela som ist tak sikmo
- druhy je, ze sa sice da aj poskladat vkuse, ale ttak zabere vela mieste v kufri auta, takze ked chces kompaktnejsie, tak musis zlozit podvozok a na neho das tu sportovu cast, ale to zas nie je nic tragicke, par sekund navyse
Viac ma nenapada, ak by si sa chcela este nieco spytat, tak mi napis IP.