icon

Kočík Anex e/type 2023

domusiatko
24. nov 2022

Ahojte je tu nejaka mamička ktora ma kočík Anex e/type 2023?
Chcela by som vedieť info aky je kočík dnes som bola pozrieť na živo krasny len aky je ked sa používa dlhšie.. A potrebovala by som poradiť aj ohľadom farby neviem sa rozhodnúť medzi karamelovou alebo tskou šedou (pre dievcatko).

lamonita
•
24. nov 2022

No mne vrzga bohužiaľ 😪 a tašku mam na reklamácii resp čakám na vyjadrenie ci mi to vôbec zreklamuju. Pokazený zips. A kosik dolu no tazko sa donho davaju vacsie veci. Lopta nula bodov napr... Inak je nádherný. Mame farbu peach. Ale druhý krát by som ho už nekúpila

lienka.7
•
24. nov 2022

@domusiatko ja mam, síce mko od anexu ale som max.spokojna

domusiatko
autor
•
25. nov 2022

@lamonita vrzga? 😮Konštrukcia ci?.. No tak snad neolutujem 🤦🏻‍♀️a ne rozpadne sa po mesiaci.... A v hlbokej časti ide aj nastaviť výšku pod hlavičkou?

lamonita
•
25. nov 2022

@domusiatko áno konštrukcia. Aj kolieska hrkaju🤦‍♀️🤦‍♀️ tie sme namazali a sú už ok. Tak nerozpadne sa ti... každopádne máš tam záruku keby daco môžeš reklamovat. Výšku pod hlavičkou neviem, ja som nepotrebovala nastavovat. Ale asi nie

ninah1486
•
20. jan 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja odporucam NOORDI FJORDI ale štvrtú generáciu, sama ho používam a je to skvelý kočík