icon

Kočík Aocao

diidi9
23. máj 2013

Ahojte 🙂 chcela by som sa poradit ohladom kocika znacky AOCAO -trojkolesovy ..........ma s nim niektorá skúsenosť ? .....................dakujem 🙂)

katarinka243
2. júl 2013

my ho máme a je super =)

veronika1369
2. júl 2013

@katarinka243 dá sa polohovať do úplného ľahu? aj opierka nožičiek? Myslím, že či je tam bábo vystreté alebo sa polohuje celá sedačka? Díky.

monyccka
3. júl 2013

@katarinka243 ake ma kolieska? Vazi vela? Na pohlad je krasny, ak mozes, sku ho popisat. Dakujem 🙂

katarinka243
4. júl 2013

dá sa polohovat do lahu nakolko prvá čast je len na ležanie. ked chcete na sedenie musíte prehodit na športovú čast. ale tu mi ešte nepoužívame 🙂 kolieska má umelé a nie je tažký sama si ho dávam dole z prvého poschodia 🙂 vanička sa dá odopnút od kolies. len jednu nevýhodu som zatial našla a to tú že na tú krásnu zelenú idú malé chrobáčiky 🙂

bebabi
8. júl 2013

@katarinka243 ahoj chcela by som sa opytat ci si spokojna s vanickou, ci tam v pohode vojde babatko aj s fusakom.ak taku skusenost zatial nemas nevadi🙂...rozmyslame nad tymto kocikom, ale bojim sa ci je dostatocne velky.
dakujem za odpoved

katarinka243
9. júl 2013

@bebabi tak náš malý mal 3850 a 52cm a skúšala som ho dat aj vo fusaku narýchlo a zmestil sa v pohode. ono tá vanička vyzerá malá na fotkách ,ale miesta je tam habadej 🙂

vlastipa
10. júl 2013

@katarinka243 Ahoj, chcem sa spýtať na trojkombináciu toho kočiara, je to kvalitný kočiar, je bezpečný, bola si s ním spokojná? Da sa nasadiť aj vajíčko-je tam funkcia klip klap. Asi veľa otázok naraz, ale budem rada ak si nájdeš čas a odpovieš. Ďakujem 🙂

katarinka243
10. júl 2013

@vlastipa my máme bez vajíčkový takže v tomto ti neviem odpovedat

matka613
16. sep 2013

my máme 5 mesiacov a u sa nezmestíme ani bez fusaku....kolieska sa kazia a zasekava sa skladanie...nie som snim spokojná a to ho pouívam len 3 mesiace

maribell
7. jan 2014

@katarinka243 ahoj aj my sme kocik objednali chcela by som sa ta opytat ci uz pouzivate sportovu cast..? 🙂 a este som chcela ci nemas nahodou nejaku fotku kde je kocik pri cloveku pretoze ralne si neviem predstavit velkost kocika .. 😀

katarinka243
7. jan 2014

@maribell hej športovú sme začali používat už ako 4 mesační 🙂 a teraz využívame len tú nakolko je malý moc dlhý 🙂 a foto mám ale tu sa asi nedajú poslat foto 🙂 a dá sa tam nastavovat rúčka takže ked si nizka dá sa dat úplne hore 🙂

maribell
7. jan 2014

@katarinka243 fuha to ste zacali skoro 🙂 ja mam termin koncom augusta cize potrebujeme byt vo vanicke este cez zimu ..co myslis zmesti sa ? prvy kocik som mala a tam sa zsmestil do vanicky do 8mych mesiacov ... da sa poslat fotka ..ak chces pridat k prispevku tak pod okienkom mas pridat fotky 🙂 my s manzelom sme obydvaja malinky .ale zaujimalo ma ako kocik realne vyzera pri cloveku.. a si s kocikom zatial spokojna? ... uz ho pouzivate v podstate dlhsie tak preto sa pytam 🙂

maribell
9. jan 2014

ahojte tak uz aj nam prisiel tento kocik ale kupili sme stvorkolesovy ..nechcela som zakladat novu diskusiu vsak to je jedno 🙂 viem ze je to trochu priskoro ale aj minule tehu sme kupovali kocik v 10 tt 🙂 ...teraz som pisala na stranku prepohodlie deti a oni firmu zrusili a uz iba dopredavali posledne kusy cize som za trojkombinaciu dala 130 eur 🙂 a taka prilezitost by sa uz mozno nevyskytla ... mame ho doma a je nadherny 🙂 uz sa tesim ako ho naplno vyskusame 🙂

dezire1000
29. mar 2016

A to je aky kocik?Teda vyrobca?Lebo mne sa strasne paci modry stvorkolesovy ale vraj je to Cina

martina1239
5. apr 2016

holky ahojte.ja mam kocik aocao stvorkolesovy a zhanam kolieska nove.neviete mi poradit kde ich kupim?Vdaka za radu.Pridavan aj fotky

zuzu_79
1. máj 2016

Da sa sportova cast dat uplne do lahu? Na trojkolesovom? Dakujem

zuzu_79
23. máj 2016

@martina1239 ahoj zohnala si tie kolieska? A mozem vediet kde? Dakujem

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.