Kočík Aro Team Dreamline 2011
ahojte ma niektora z vas skusenosti s tymto kocikom moze byt aj starsia kolekcia. na internete som ho zatial nikde nenasla len na ich oficialnej stranke aroteam.pl. dakujem za rady
@zuziii21 ahoj a aku farbu ste zvolili?? umna tiez zatial vyhrava tento asi ho aj za 2 tyzdne objedname 😉
ahojte kočky, ja tento kočík mám...včera sme boli s manželom v Poľsku keďže to nemáme až tak ďaleko a kúpili..čakáme chlapčeka a preto sme zvolili sivo modrú kombináciu.farieb je na výber až až a je na každom čo si vyberie...a hlavne vyšiel nás (kočík, športová možnosť + autosedačka ) na 225 eur..čo si myslím že je super cena...ešte lacnejšie ako na nete..tu som pozerala že po zľave je to 300 ečka..a v obchodoch u nás ani nehovorím..a vozia ich k nám aj tak z Poľska!!!!!!dúfam že budeme spokojní aj s maličkým 😀DD
@rybicka0703 chcem sa spýtať aké veľké ma kolesa a vaničku? nevidela si náhodou kočik enzo aroteam v poľsku?
Ahoj.no my mame ten kočík. Háááát, malý má 4 mesiace, a už 3 krát bol v oprave. ONIČOM 😲 Nikdy nekupujte taký kočík, nikdy ,olutujete.
@rybicka0703
Ahoj ja sa chcem spýtať, ja by som tiež chcela tento kočík areteam dreamline, kde ste ho presne v Poľsku kupovali na hrhu či v obchode, a mali veľký výber farieb? A ako si zatiaľ spokojná s ním? Chystám sa o týždeň do Poľska. Vopred díky jana
ahoj, ja ten kočík tiež mám, malá má necelých 7 mesiacov no musím si zatiaľ zaklopať 🙂 nemám s ním žiadne problémy. mám farebnú kombináciu tmavohnedá s béžovou a veľmi pekne ukáže a keď svieti slniečko krásne žiaria farby. kúpila som ho na slovensku za 350€. snáď nám vydrží 😉
aj ja ho mám, ked idem rýchlejsie, tak sa mi jedno predne koliečko trase do stran, cele sa miká, tak chodim pomaly :D už som ho aj reklamovala, ale je to to iste, tak to asi nie je v koliečku, ale v konštrukcii kočiara.. no a pred týždnom som nejak zlomila brzdu, isla velmi ťažko odbrzdiť až nakoniec vnutri niečo prasklo a teraz brzdim sice lahsie, ale každú stranu zvlášť... ach ...no..
Nam sa posramotilo predne koleso, zrejme lozisko.. Mam ku kociku par vyhrad, ale co sa tyka jeho "jazdnych schopnosti", bohatstvo - ten kocik prejde hadam vsetkym a cez vsetko. Uvedomila som si to az ked som teraz kupila Peg Perego, nedokazem s nim poriadne vyjst na obrubnik. V tom bol ARO team neprekonatelny, je do vsetkych terenov. A tiez som ho kupovala v Tvrdosovciach, reklamovat ho nedam, s tym kolesom to nie je az tak zle, nechavame si ho na rozne vylety, kde Peg perego neprejde ani nahodou
ahojte,prave sa ho chystam predat,presne kupovany v lete 2011,posluzila nam hlavne autosedacka a hlboky kociarik...celkom dobry je,my sme nemali ziadne reklamacie na neho a kupovali sme ho v polsku
Ahoj chcem vas poprosiť o radu, potrebovala by som sa dostať k predajcovi kocikov aro team, potrebovala by som náhradnú súčiastku, neviem najst žiadne info, čítam, ze ste ho kupovali v tvrdosovciach, ale ked volám na cislo z ich stranky hlasi sa mi ako zle.. velmi prosim o akékoľvek info. Ďakujem.

ahoj, my sme si objednali tento kocik, este ho nemame doma, ale dufam, ze budeme spokojny. Podla vykladu pani predavacky, vyzera ten kocik super 🙂