icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
10. sep 2012

@drobec33 Brio a male uzke??? to sa mi nezda baby na fore ho chvalia že je velký priestranný....ach jaj som nerozhodna strasne....

ivett
10. sep 2012

@katrenka111 ono je to těžko soudit, protože nevíš jaké bude zrovna to tvoje dítě, třeba moje malá byla do 9m celkem puclík a taky bych se bála, že se do kočáru v zimě nevejde, pak se vytáhla, začla lítat, je hubená samá ruka samá noha a vešla by se snad i do toho nejužšího kočárku na trhu, takže to takhle neber...prostě to musíš zkusit a když nebude vyhovovat, prodáš a koupíš jiný, dneska je to bez problému...Brio ale určitě patří k větším kočárům, to rozhodně...

drobec33
10. sep 2012

@katrenka111 ja som v nom Terez mala posadenu, preto sme ho nakoniec zavrhli 😉

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 ahoj pokial mas dilemu ja brio doma mam pouzivala som ho od narodenia maleho az do jeho 15mesiacov a momentalne ako dalsi kocik mame bjcm 4kolesovy a sice na brio nedam dopustit je to perfekny kocik (preto si ho nechavam aj pre druhe baby)avsak uz sme potrebovali nieco priestrannejsie a lahko skladatelne a preto som siahla po bj a nelutujem ,-aj ked neviem ci by som ho kupila pre mensie dieta ako rocne momentalne mame 18mesiacov 14kg a 88,5cm takze moj maly rozhodne nepatri medzi drobcov 😉

katrenka111
10. sep 2012

@drobec33
@ivett ach baby nekomplikujte mi to este.... na Briu sa mi nepaci jedine ta rucka ta je otrasna taka velka.... a na versa ta cela ciernota a bojim sa korýtkoveho sedenia....už som blazon z tých kocarov...

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa no ved toto ja chcem už konecne normalny kocik a zaroven posledný....
takže brio od roka asi nie???ci??

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 a este otazka ci si si brio vyskusala live? lebo aj ja som mala uuuplne inych favoritov ked som isla kupovat kocar a rovnako to platilo aj pri vybere "golfaca" 😀 😀 😀 a zakazdym som odisla z obchodu s uplne inym kocarom aky bol v povodnom plane 😀 😀 😀 a nelutujem 😀

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 to sa neda takto pausalizovat ci ano ci nie 😉 mne brio prirastlo k srdcu a pokial by som nemala viac taku potrebu ze chcem nieco ine tak ho nemenim lebo aj napriklad v tom jeho kosiku by osm odviezla uplne vsetky kramy ktore teraz predsa len neodveziem

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa no skusala ale nie sportak tak neviem teda....

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa a ako to je so strieskou a kolesami???

nadenkaaa
10. sep 2012

posielam fotky maleho v briu fotene v maji a potm jedna fotka maleho v bjcm tiez z maja -ked sme kocik doniesli domov 😉

ivett
10. sep 2012

já Brio zkoušela a potkávám ho tady u baráku, paní měla nejdřív hlubokou, teď už jezdí se sporťákem a paráda, prcek není nejmenší a místa hafo, já bych se toho fakt nebála...ta rukojeť mě osobně přijde zajímavá právě, já jsem vysoká, pro mě je to ideální, koš to má úplně perfektní...mě se fakt líbí a u druhého prcka jdu do Bria, nevím sice kam dám ty ostatní kočáry, jelikož BJ Elite nedá z domu manžel a Mini GT zase já, tak budeme mít asi tři 😀

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 a sa pytas na striesku a kolesa u bria ci u bjcm?

katrenka111
10. sep 2012

@ivett tak tolko kocikov??? to mas dobreho mm potom ked tolko dovoli 😉

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa u Bria

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa no myslím že v city mini ma viac miesta...

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 kolieska su z takeho materialu ze ich neprepichnes a co sa tyka strechy ja som kocik vyberala podla sportovej casti predsa len moje dieta je jarne -ako vidim aj tvoje a som vedela ze na zimu ide do sportaku a bolo to uplne v pohode celu zimu sme boli v teplucku -chraneni tou strechou a s kolieskami pokial si ich zaaretujes tak prejdes aj po snehu ale pokial je veela snehu tak to by si presla len nejakym polskym tankom /rozumej polsky kocar/ proste s vela snehom by mal problem hocaky kocik 😉

katrenka111
10. sep 2012

@nadenkaaa a ta strieska je dost velka/dlha??? a na kolieskach nie su ani stopy po kamienkoch???

ivett
10. sep 2012

@katrenka111 u nás se spíš řeší prostor, není to kam dávat, tak mám povoleny dva, ale tři se vlezou, takže to jde, když chci nový, musím ten stávající prodat no, na Brio jsem zvědavá, protože manželovi se nelíbí 😀

katrenka111
10. sep 2012

@ivett nee?? a prečo???

katrenka111
10. sep 2012

@ivett vse by bolo ok len ta strasna rucka.... ☹

nadenkaaa
10. sep 2012

@katrenka111 no na streisku BJ nema to je jasne ale na zimu je urcite dobra -respektive staci v lete by som to este riesila s clonou
a ono take zjazdene kolesa to nema ako keby to bolo plastove skoda ze mam brio odlozene u svokry by som ti odfotila kolesa

katrenka111
11. sep 2012

@nadenkaaa no ta strieska ma odrádza u bria chcem väcsiu ako ma BJ a tie kolieska neni su tam ani stopy po kamienkoch ani nic???

drobec33
11. sep 2012

@katrenka111 ty tolko spekulujes, az to prespekulujes...😀 Mas dve fotky deticiek v oboch kocikoch a stale to nie je ono...🙂 Ty si cislo 😀 😀 😀

ivett
11. sep 2012

@katrenka111 nevím, nepřijde mu zajímavý ani hezký 😀 mě ta ručka přijde super, to je o vkusu no...

jinak teda na střechu od BJ nemá nic, to je jasný, ale třeba Versa tak super střechu nemá, jako ostatní BJ, protože se naklápí ta střecha se sedačkou jestli to dobře chápu, tím pádem není tak dlouhá dopředu jako ty ostatní, kterým se polohují jen záda bez střechy...ale možná se mýlím, každopádně Brio i BJ bude super, nebudeš určitě litovat ani u jednoho...

ivett
11. sep 2012

jinak pro představu, jak vypadá kolečko BJ Mini, to plastové pogumované, po půl roce ježdění...Vzorek tam je, jen je jakoby zašedlé, není tak černé a lesklé jako než s ním vyjedete ven....na funkci to vliv nemá...

majamat
11. sep 2012

@drobec33 mne sa Brio tiez velmi paci a ta rukovat je sice velka, ale vraj je to dobre hlavne, ked mas 2 deti a mozes si tam dat skejtik pre starsie. pri BJ by si mala s tym urcite problem. takze to je dobre do buducna. Versa je tiez fajn. idealne je vyskusat ich aspon v obchode. kup si, ktory ti tam padne do oka a hotovo. kazdy s tych kocikov ma nieco do seba a urcite patria medzi oblubene. dokonaly kocik nenajdes. dolezite je, ake mas priority. chcela si otocnu sedacku, tak city mini ju nema. to je vyriesene. korytkove sedenie nemusi byt zle. niektorym mamickam sa nepaci, ale zas niektore pouzivaju len taky kocik a iny nemaju a nemaju problem. CM ma sice najlepsiu striesku, ale keby nieco, vsak existuju aj slnecne clony a ked napr. versu porovnas so strieskou, ktoru mate teraz, tak ma ovela lepsiu, aj ked to nema ako CM. no a ten kosik ma Brio uzasny. ja som taky na predoslom kociku nemala, ale rozhodne bol lepsi ako na vsetkych BJ. tam sa koli tej konstrukcii nemozem poriadne dostat. skus si spisat, co je pre teba na kociku najdolezitejsie a potom sa rozhodni.

majamat
11. sep 2012

@drobec33 ten prispevok odo mna vyssie mal byt pre
@katrenka111

drobec33
11. sep 2012

@majamat ja som to pochopila 🙂 v poho..

majamat
11. sep 2012

@drobec33 to ja niekedy zacnem pisat, potom mi dojde, ze y som to mohla adresovat tomu, komu je to urcene a nakoniec kliknem na odpovedat, ale pri inom prispevku. 😵