Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
My jsme měli BJ City Mini a byli jsme spokojení, ale vzhledem k tomu, že u nás na vesnici není prostě povrch pro taková malá kolečka (les, sníh atd.), tak jsme se rozhodli ho vyměnit za BJ City Elite a jsme spokojení maximálně, je promyšlený do detailu a prostě super 🙂
@katrenka111 tak fajn, že jsi versu viděla na živo, jestli tě nadchla, jdi do ní...já osobně bych šla do těch nahuštěných/nafukovacích kol, ne do těch plastových pogumovaných, ale to je každého věc...
@katrenka111 @majamat ti napisala presne, ja by som to urobila. Napis si + a - oboch kocikov a rozhodnes sa. Uvidis 🙂
Podla mna tie velke kolesa su lepsie, ako plastove. Ak sa nemylim, nie su prepichnutelne, takze by som sa nebala. Skor naopak. Vidis, malemu sa v nom pacilo, to je tiez dobre znamenie.
Ozaj pofotila si? Dufam, ze aaaaaano 😕 Mali aj klasicke Minicko? S akym BJ si ho porovnavala?
@katrenka111 veru, ak sa ti paci, kup si ho. urcite nebudes lutovat. a Brio nemali, ze by si si ho tam hned pozrela?
@drobec33 no nepofotila, zabudla som uplne na to taka sm nim bola fascinovana, inak aku sirku ma minicko???
takže tie nafukovacie su vlastne ake?? tie co ma versa sa nedaju nafukat??? su take na stalo ci???
Bože už som jak blazon, pomoc, už nech rýchlo predam moj kocar a kupim nový lebo už moc spekulujem 😎
no minicko sa mi zdalo väčšie o nieco....
@majamat brio nemali... ☹ ale viac sa mi pozdava Versa....idem si asi fakt spisat + a - a dam vediet 😉
@katrenka111 ja ti minicko pomeriam a dam sem 🙂
@drobec33 ok diky moja
@katrenka111 to je skoda. u nas ho mavaju asi stale. videla som nazivo, ale nejak moc som neskusala, lebo sme uz kocik nepotrebovali. uz sme mali BJCM
@majamat no neviem fakt ako sa rozhodnem skor som už za Versu len neviem ako tie kolieska...
@katrenka111 to budu kolieska ako na GT. aspon si myslim podla popisu. niekde som videla aj video, kde bolo napisane versa GT. to by mali byt lepsie kolieska ako ma mini, takze bud rada.
@majamat hej presne ako na GT len dizajnovo to už neni ono potom tak neviem ale su aj s pogumovanými....len tie som naživo nevidela ☹
@katrenka111 každý kočár, kterému jde přehazovat sedačka na oba směry, je vždycky užší, právě proto, že se do něj musí vměstnat ty adaptéry na přehazování...kočár, který jde jen po směru, jako např. ten Mini, bude vždycky širší, s tím nic nenaděláš...všechno má svá pro a proti, chceš přehazovací sedačku, holt budeš mít užší sedák, ale určitě to nebude extrém, to by to nedělali...i když je fakt, že já zvažovala Jané Slalom pro Reverse a když jsem tam malou dala, byla tam napěchovaná, že by se nevlezla ani v zimním oblečení, natož třeba s fusakem, to samé Casualplay S4 Reverse, prostě něco za něco...Já radši víc prostoru pro malou a ať kouká ven no...
@katrenka111 uz ti napisala ivett. ty mas este drobceka, ale uz sa za par mesiacov dostanete do obdobia, ked uz nebude moc priberat a bude sa len do vysky tahat. moja nosi rovnake satocky, ako minuly rok, lebo vtedy bola buchta, tak som jej davala vacsie cislo. tera ma na sebe leginy, ktore nosila aj pred 8m. len jej to je vsetko kratsie.
v tom má majamat pravdu, moje malá se vytáhla a je vysoká a hubená a vejde do každého kočáru bez problému v kombinéze i s fusakem, takže bych to s Versou neviděla až tak tragicky...a jak já říkám, když vyhovovat nebude, prodáš a koupíš jiný, no problemo...ale to nezjistíš, dokud ho nebudeš prakticky využívat...
@katrenka111 nejsou nafukovací, ale jsou plněné gelem - tzn. že jsou měkčí, tak brzo se nesjedou a nepíchnou se, takže odpadá shánění a lepení duše. plastové se sjedou, nejsou měkké a zapichují se kamínky.
@ivett no mas pravdu bojim sa aby som tam maleho aj s fusakom vpratala....
@renisco takže tie gelove doporucujes?? Ale zas kopec maminiek ma take gumene kolieska a versa nema plastove ale gumene nie?
@katrenka111 to je furt dokola 🙂 ty gelové jsou ty, co má Mini GT, tzn. chovají se jako nafukovací, ale nehrozí jejich sjetí či píchnutí...naproti tomu plastová kola, ať už plnoplastová nebo pogumovaná (které má Versa) se rychleji sjedou, zapichují se kamínky, odírají se a "hrkotají"
jasně, že kopec maminek má gumové kola, ale taky kopci maminek je šumafuk, jestli mají to či ono, prostě se s tím spokojí, a o tom to je...
@katrenka111 určitě vem versu s gelovýma (jako má Bj city mini GT)
stará versa má kola jako BJ city mini a nová versa má už plněné gelem - jako má BJ city mini GT
už jsem sem dávala fotky obou těch kol staré a nové versy
mě osobně se i víc líbí ta s gelovýma, ale katrenka už tu psala dříve, že jí se víc líbí ty plastové, že nepůsobí tak monstrozně jako ty gelově, no mě to tak nepřijde, já bych šla určitě do gelových...
@renisco to je už aj stara a nova??? som myslela že celkovo je versa nova 🙂
@renisco ano je dnes som ju bola testovat a prekvapili ma tie gelove kola, chcela som vidiet tie pogumovane....

@majamat
@drobec33
@ivett ahojky babulky, no dnes som bola pozriet tu ciernu versu a mala nafukovacie kolieska ako na GT neviem ci su tie dobre alebo radsej plastove, tieto boli take mohutne, vyzeral super a malemu sa v nom pacilo dokonca sa rehnil v nom ale neviem trosku sa mi zdal byt uzky ale oproti iným golfkam co tam mali bol najsirsi....strieska perfektna,no nie ako na mini ovladanie tiež, strasne sikovný bol....za 370eur, no neviem teda a v meste som videla jasnomodre brio s bielou konstrukciou ale neviem ten mi prisiel oproti verse ovela mohutnejsi....
ach už mi sibka z toho.... 😀