Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@renisco ja by som kupila asi plastenku Elodie details retro.... to nema chybu....len je draha....
@katrenka111 a já zase ani omylem. k čemu 😀 😀 my v dešti ven nechodíme a když prší, tak stahnu boudu, natahnu nánožník ukrytý v madle a nepotřbuju na přeběhnutí ani pláštěnku 😀
@katrenka111 mě osobně se taková divočina ani nelíbí 🤐 🤐
@renisco no to je vec vkusu...mne sa to ovela viac paci ako obycajna priesvitna plastenka....
@katrenka111 jasně, že je to věc vkusu, ale když si vzpomenu, že jsem za ty celé 2 roky vytahla pláštěnku tak 5x, tak k čemu pak takovou pláštěnku... 😎
a mimochodem - už je jasný kočárek? jdete teda do té versy?
@renisco no vyzera to zatial na tu Versu ale este badam že ake kolieska kedže s GT ma kocik 13kg a to mi príde dost....
@katrenka111 váhově bude těžší, ale jízda lehčí... plasťák je zas váhově lehčí, ale jízda je s ním těžší, jak kdyby vážil o několik kg víc.... tady bych vůbec neváhala a šla do gelovek, ony ty gelovky oproti plastovým zas o tolik kg víc nemají...
@renisco no ja sa bojim len toho ci ho unesiem lebo mame par schodov pred bytom tak aby som vladala....
@katrenka111 chápu, ale tam už je nepatrný rozdíl ve váze... být to třeba 5kg, tam už by to bylo poznat...
ale v tomto případě bych upřednostnila lepší jízdu před váhou. on když se ten kočárek složí, tak se vynese lehce.
@darka29 sestře guma na rukojeti praskla taky asi po 3 měsících, kámošce to samé, obě kupovaly kočár nový letos na jaře, sestra vyreklamovala a i když měli remcy, že to je mechanické poškození či co, tak to uznali a dali jí náhradní gumový potah, tentokrát na zip...ono to jako na funkci vliv nemá, takže sestra jezdí stále s tím prasknutým, ale je fakt, že stávat by se to nemělo a nasralo nás to řádně teda...dělá to ale jen BJ CM klasik, mají blbou tu gumu, je hodně napnutá a jelikož není rukojeť polohovací, tak tím tlakem co je na to vyvíjen to praská...já mám Elite a Mini GT a tam je rukojeť polohovací, není na ti takový tlak a guma drží a drží...
@darka29 a co se týče té reklamace, tak u nás to bylo úplně v pohodě, žádné tahanice, nejdřív to chtěli nafotit, ať vědí o co jde, pak jsem zavezla kočár prodejci, od kterého jsem ho sestře koupila, za týden volal, ať si pro něj přijedu, že vyřízeno...posílají to výrobci do Polska, ale těchto typů reklamace je prý tolik, že už to neřeší a dávají ten náhradní potah na zip bez řečí a richtig...kámoška pochodila úplně stejně, takže bych se to reklamovat fakt nebála...oni to neuznávají jako reklamaci, ale ten potah prostě k tomu dají i tak...aspoň mě to tak bylo řečeno...
@renisco dík za tip na pláštěnku, já mám přesně tuhle samou na Elite a nenapadlo mě zkusit ji i na Mini GT, doporučím ji i ségře na její Mini, já myslela, že na Mini bude zbytečně veliká, tak to vyzkouším a kdyžtak mám vystaráno...Je fakt, že za deště ven nechodíme, s kočárem vůbec ne, takže jsem ji zatím použila jednou když sněžilo hodně než jsem došla domů, ale když mě stihne déšť na procházce (což se ještě nestalo), tak i jen bouda to vydrží...mám stejný názor, že kupovat drahé pláštěny nebo nějakié designové jsou vyhozené prachy, jestli jsem za celou kočárkovou éru použila pláštěnku 2x tak je to moc 😀
a mmch madlo s nánožníkem všitým? to je co? máš to na Mini?
@katrenka111 pár schodů s Versou vždycky zvládneš...já zvedám Mini GT nebo Elite denně do auta a z auta a zatím se mi z toho nic nestalo 😀
@renisco to je nanožník ci???
@katrenka111 ano - nánožník ukrytý v madle
baby takže mini pre 7mesacne dieta asi nie je že???
Ahoj.
Ja som mala city mini aj cez minuloročnú zimu a malému bolo 8 mesiacov a pohoda,mal tam fusak,podložku,bol pekne zababušený a spokojný,je to väčší kočiar a fakt je to iba na tebe ako sa rozhodneš 🙂
@stazina1 no moj bude mat teraz 7mesiacov neviem teda, rozhodujem sa medzi versou a mini 4, skoda že mini nema to polohovanie nožiciek a rucky.... ☹
versa je zas dosť ťažka asi....
@katrenka111
U mini je tá plocha ložka dlhá,takže nám to polohovanie nožičiek vobec nechýba a rúčka sa polohovat dá do roznych výšiek,ale zrejme tá versa je pevnejšia v zime na ceste.Ja som vystriedala viacero kočiarov,mala som aj takýto s otočnou sedačkou,ale jedine BJ má sedaciu čast dlhu a dostatočne širokú,takže sa mi malý do kočiarika bez problémov zmestí.Tá versa vyzerá pekne ak ho budeš používat aj v zime,tak asi bude vhodnejší do terénu
@stazina1 no super ciže versu gt asi vsak??? ty mas mini gt asi lebo u mini 4 sa neda rucka polohovat.... ☹
@katrenka111
Ja mám klasické mini 4,rúčka sa dá dat iba do určitých výšiek,ale nedá sa polohovat.Versa má plochu ložka menšiu ako citi mini,ale zase vyzerá pevnejšia.Ak bývaš niekde v teréne 🙂 tak by som asi volila versu 🙂
@stazina1 a ako je to s kolieskami mini??? v akom su stave po dlhsom používani....
@katrenka111
No samozrejme su opotrebované,ved s ním jazdím denne minimálne 3 hod.Ale nie sú zničené.

Baby kde ste kupovali plastenku na BJCM? taku univerzalnu, u nas nezozeniem ☹ vobec na trojkolesovy kocik ☹