Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 mam e-shop takze vacsinu vacsi co predavam aj sama testujem 🙂 takze tak... aby som vedela co predavam 🙂 neznasam nekompetentnych ludi ktori predavaju daco comu absolutne nerozumeju ...
Akurat citam ich diskusiu... No fakt, ze asi nei je az taky super, ako sa z videa zdalo... Inak proti znacke nic nemam, Britax mame autosedacku, velka spokojnost...
@maryem britax nech len pekne robi autosedacky radsej a kociare nech nechaju inym 🙂 ked som robila uzsi vyber na lahky skladny kociar tak som mala vo vyhlade aj cybex topaz... a tak som zase skoncila pri cybex pallas autosedacke a konecne mame sedacku v ktorej mala nejaci ako tur 😀
@cell já jsem rozebrala starý podsedák na zahradní nábytek, dala dva kousky na sebe a ušila na to ten povlak. A je z toho akorát taková kostka. A neuchycuji to nijak. Když se pořádně podíváš zespod pod ty nožky, tak je tam taková jakoby kapsa, do ní to vždy vložím a je to. Drží to parádně. Říkám, máme ten kočárek od loňského léta a jsem maximálně spokojená i zima s ním byla úplně v poho. Navíc syn je obřík a pořád tam má plno místa, i na spinkání.
@xlea a mate eshop aj s kocikmi??? aký daj link nech pokukam 😉
@katrenka111 ja som tiez pozerala britax. ten kosik ma super a na BJCM sa mi nepacia tie popruhy. ja malu nezapinam cez ramena a tam sa to neda odpojit, lebo je to jeden dlhy pas, ktory dokonca ani nie je pripevneny o sedacku, ale je pohyblivy. stale to mam nejak poposuvane a pokrutene a ked sa stane, ze ma mala amok, tak jej to chcem dat cez ramena a potrebujem rychlo, ale to sa strasne tazko uvolnuje a pritahuje. britax ich ma lepsie. tie kolesa neviem ake su kvalitou, ale aj ked je zadne vacsie, predne sa mi zda zas mensie. dalsia vec, nie je tusim do 23kg ako BJCM, ale ma mensiu nosnost, aj ked to asi tak nie je vidno. a ja mam rada farby a britax ma len 2. ozaj a neviem ako to je, ale tusim najnovsi britax mal na strieske jeden diel iba sietku, takze ked by si ju chcela preklopit, tak to v niektorych pripaoch musis zakryvat niecim. u mna teda vyhral BJ. to je take moje porovnanie, aj ked som Britax nikdy neskusala.
@majamat ja som britax nikdy nechcela... 🙂
dnes alebo zajtra si pojdeme pre versu GT....konecne som sa rozhodla, to mi teda trvalo 😎 a ked bude malý väčší a bude chcet byt v kocariku tak kupim BJ city mini 4 🙂 a hotovo
@katrenka111 jasne, aspon viac poskusas. mne by tu u mm asi nepreslo. ja som nechcela vela investovat do kocika, ale nejak ma to prepadlo a mm povolil a kupili sme BJCM. vsak je aj tak s nich najlacnejsi. som s nim spokojna a mala je vo veku, ked uz ho pouzivame menej. pouzivam ho sice skoror denne, ale casto ho tlacim prazdny a mala beha po svojich, takze to staci. na nakupy do auta uz vacsinou kocik ani nenosime, lebo ju dam do kosika. jedine, ked ideme dalej, ale aj to by sa dalo odslapat.
@maryem britax agile byl pro mě stokrát lepší než city mini (nebavím se o GT).
Kola jsou na obou stejné - oboje se sjedou. Britax je pro menší maminy vzrůstem, BJ pro vyšší.
Má lepší podnožku - nemusela jsem ji ničím vycpávat a držela. Síťka v boudě je sice na prd, ale to se dá vyřešit. Najíždění na chodník bylo těžké. Materiálově se mi více líbil britax a měl i lepší madlo.
@mamajat, dik za postreh, aj ked nepatril mne. Ano, tie koleiska vpredu su zase o nieco mensie, ako u BJCM.. Tie popruhy..takze takto...Tiez casto zapinam len spodok..ak teda kludne sedi:( PAcilo sa mi u Britax, ze sa to celkom dobre zozadu posuva.. Teda vsetko sudim podla videi... Ja na farbu zas nie som nejako narocna, kludne moze byt aj cerveny... Ale ak ma niekto vysnivanu predstavu, moze byt, ze farba robi vo vybere svoje...
@renisco, s ktorym bolo tazsie ist na chodnik?? Mne sa zdalo ze su rovnako vysoke.. Tak to potom Britax asi neeee :((( Inak ten material chvalila aj ta predvadzajuca 😉
@renisco to jsi moc šikovná teda...😉
@cell místo toho molitanu postačíi jakákoli pevně sbalená deka, je jedno, co tam nacpeš, každopádně nedrží to tak pevně, aby to dítko neprokoplo, pokud nebude spát...ve spánku když jen leží je to ok, jakmile se vzbudí a kopne do toho, začne se to posouvat až to úplně vypadne...
ale mě to nepřijde až takový problém s těma nožkama, dokud je prcek fakt malý, tak mu nohy stejně nevisí, protže ten kočár je tak prostorný, že mu leží na sedáku a až je větší, tak už to přece nevadí...teda nám to nikdy nevadilo, ale je fakt, že tak do roka jsem jezdila s BJ Elite, Mini GT mám až teď a to už to neřeším vůbec, malá má 22m
@katrenka111 ty ještě pořád nemáš jasno? to je mazec, vždyť je to jen kočár a ty ho řešíš, jako by to bylo já nevím co 😀 nic ve zlým, ale prostě kup co je ti srdci bližší (z toho co tu píšeš, bych tě tipla na Versu klasik) a když holt nebudeš spokojená, prodáš a koupíš jiný ne??? v čem je takový problém??? já jsem teda taky v tomhle šílenej detailista a řeším to, ale tohle už mi přijde jako fakt moc 😀
a Mini 4kolka nemá podle mě polohovací rukojeť ani do výšky, teda podle toho, co jsem viděla v obchodě, má stejnou ručku jako klasické Mini ne?
@ivett on to i kdosi šije, ale já bych si to nekoupila, protože to bylo rovné (já to mám do obloučku), divně to té paní trčí a i ten obal má jen z tenkého šusťáku, já z pevné batohoviny.
souhlasím s tím, že ať se tam dá cokoliv, tak to vypadne - já si tam teda dala přesku, takže mi to neujíždí, ale ne každý se s tím bude hrát jako já....
a katrenka už tuším psala, že objednala versu
nemá vysouvací rukojet. já to taky četla, ale nevyjadřovala jsem se
inak ja @katrenka111 celkom chapem v tom dlhom vybere🙂))))) Pokial to nesuri, ze hned hned hned-kedze ako som pochopila, kocik uz ma.. tiez by som vyberalaaaaa... Ked uz za to tie rpachy dam, zeby som nemusela menit :D
@renisco a můžeš mi třeba do IP napsat jen tak stručně z čeho jsi to dělala a jak? mám šikovnou mamku, myslím, že by to zvládla, jen nevím jaký matroš koupit a jak velký a tak...kdybys měla chvilku a nevadilo ti to, tak bych byla ráda, díky...
a jinak s tou přezkou mě to taky napadlo, a kdybych měla dítko menší, asi to řeším taky tak, nebo prostě nějakou malou sololitovou deskou, kterou tam tu deku prostě zapříčím o konstrukci, ale pokaždé se to musí vyndat, když se kočár skládá a to mě na tom štve, protože já ho skládám fakt pořád....
aha, tak jsem nedočetla všechno 😀 Versa bude určitě super a Katrenka bude spokojená, objednala GT nebo klasik?
@maryem já mám BJ Elite, což je velká 3 kolka a jede se s ní super, dokonce bych řekla pro mě líp jak s GT, i když je to srovnatelné, ale přece jen, s Elite se mi jezdí o chlup líp...a jednou rukou na patník to jde i s Elite, měla jsem např. i Peg Perégo GT3 a s tím to jednou rukou nešlo, byl těžký a nejezdilo se s ním tak super, jak s Elite...
@maryem ale jo, já ji taky chápu, taky bych vybírala a vybírala, ale jako řešit dokola, jestli jsou pogumovaná kola sjetější než gelová, to mi přijde už k smíchu, jasně, že vždycky budou ojetější, když je to guma, co se sjede, 100x to tu lidi potvrdí, tak bych to brala prostě jako fakt, stejně pokud s ním nebude jezdit a nezjistí, jak se ojedou a jestli jí to vadí, tak to nemá cenu řešit, jen v praxi to zjistí...a když vyhovvat nebude, tak díky bohu za dnešní dobu a výběr, prodá a koupí jiný 😀 já detailista jsem a hodně velký, takže jako chápu, že vybrat ten nej kočár je kumšt, ale on jako nej kočár postě zatím není no 😀
@maryem to rozhodně. Musí se hodně použít ruce a zápěstí, aby se kočárek dal nazdvihnout. U jane je to v poho...
Já právě ten britax kvůli tomuto dávala pryč, protože jsem se nadřela, a v porovnání s GT je to velký rozdíl....
Ale třeba mám kamarádku, která taky říká, že se jí s Britaxem blbě najíždí na chodník, ale nechává si ho , protože upřednostňuje celkově skládání, pohodlí pro malého atd....
@ivett víš - já měla ještě doma concorda, když jsem to šila - ten má nánožník v madle origo, takže jsem to šila přesně systémově podle něj - upravila jsem si jen velikost, zipy a ukončení těch okrajů.... Ale nemít ten concord, tak to neposkládám. Ono je to šité do harmoniky (což ta paní, co to šije nemá) a tím pádem to nikde netrčí, ale byla to maturita to pochopit, protože jsem ten concordácký nepárala....
@ivett Elite vyzera fakt super!!! Ak by som nehladala mensie kolesa-vacsie mam...tak uvazujem uplne vazne..
@renisco, tak dik. Potesila si ma. Fakt je, ze ziaden koc neni dokonaly... A na tom teda svet ani nestoji. Inak o tych koleiskach.. NIekde som citala-uz fakt neviem, kde po tolkych stravenych chvil tuna🙂, ze oni sice rychlo vyzeraju, akoby boli dlhsie pouzivane,a le potom uz drzia svoj tvar.. A tie gelove, alebo teda ine...dojdu do toho stadia vraj tiez, len nie o 3mesiace, ale mozno o pol roka...
@maryem s těma kolama máš pravdu. To samé měl i concord. Po pár jízdách kola hrůza, ale pak už si držely tu lajnu a nejsjely se dál, i když vypadaly hrozně. To samé je britax. TAky vypadá, že má najeto milion km po pár jízdách, ale pak se určitě ustálý - nevím, já ho použila jen asi 3x a šel. Já mám ty gelovky pořád jak nové - ještě pořád mi tam trčí ty štuple 😀 😀
@renisco aha, jo vím, že concord to má...no zkusím to mamce navrhnout a ukázat na obrázku a uvidíme, jestli s tím něco vyplodí, když ne, tak se nic nestane, stejně už je zima, já mám nánožník od Emitexu na Elite, sedí dobře, ale nebaví mě to sundávat a nandávat a na zimu už mám stejěn origoš fusak/nánožník BJ, tak až to tam strčím, tak jiný nánožník nebude třeba...ale díky za tip...
@maryem já Elite miluju a jako jediný kočár si ho nechávám i na druhé děcko...🙂 ad. ty kola, jasně, že to je jen opticky, ony zešednou, trochu se ošoupou, ale na funkci to nemá žáden vliv, je to jen estetické, i když já jsem v tomhle pako a mě to prostě vadí, já bych to nechtěla, proto mám gelové a i po víc jak roce používání (Elite) jsou po umytí pořád jako nové, nesedřené, nezešedlé, nic...to samé u GT, s tím sice jezdím chvíli, ale kola jsou to stejná...Ten gel je perfektní právě proto, že se nesjedou a nevyfouknou, jako jiné nafukovací kola, ty se sjedou po nějaké době taky...
@ivett já mám taky nánožník od emitexu - koupila jsem ho za poštovné a došila zipy po stranách, takže odpadá sundávání, ale ten v madle mám silnější, tak určitě vydrží i zimu. Jinak vrchní část (ten obal) je batohovina se spodní pogumovanou úpravou - nepropustí vodu a to samé je i vevnitř - šušťák s pogumovanou úpravou....

@xlea, co ta na tych kolieskach odradilo? Prave sa mi zda, ze ked su tie zadne vacsie, su vhodnejsie vonku..Ci sa mylim? Hrkotali?