Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@megg záleží od toho,čo od kočíka chceš..........o tomto píšu,že je niečo medzi klasickým šporťákom a golfáčom,myslím že je to pravda 😉
Ono to nie je najmenší kočík,ale ak zhánaš kočík pre dieťa čo bude mať v zime skoro dva roky a aby sa s ním dalo chodiť teda aj v zime,tak neviem aký,aby bol aj preistranný aspoň trochu.......máš ešte nejaký tip? 😉
@lucula73 Já ho pojdem len pozrieť, predsa len teraz je super cena na nete tých 240 eur aj s doplnakmi. 😉
@frlka já som si ho rezervovala na Original Baby Shop, ale musím ho najprv zaplatiť teda spon zálohu nechcú mi rezervovať bez toho, ale nakolko dochádzam na 2 týždne mimo nemožu mi ho poslať ☹
Takže musím takto
@frlka No začínam aj nad takou variantou, na budúci týžden pojdem pozrieť do PD vraj tam majú jeden kus zeleného tak ho pojdeme pozrieť a uvidím. 😉 Pršiplášť až tak nepotrebujem mám univerzálny nánožník ktorý isto pasuje aj na tento kočík a ked je tam taká super strecha máme vyhraté malý neznáša igelit ☹
@lucula73
Ahoj , my kočiarik spokojne užívame už možno mesiac. Myslím, že pod každým kočiarom je teplo. Ak malého nechávam cez deň v kočiari, tak mu odkrývam vetranie so sieťkou vzadu nad hlavou a cez predok dávam sieťku ( záclonu). Je to stabilný kočík, dobre ovladateľný, ešte si idem ušiť krásnu vymakanú podložku do neho, ktorá splňa požiadavky na skládanie tohto kočíka. Skúšala som uni, ale tá v ňom lieta.
@patrik1412 a akú máte farbu?my nakoneic čiernu,ale som maximálne spokojná,zatiaľ 🙂 .A tie podložky možeš ušiť rovno dve,jednu beriem 😀 ,mám tam síce ,ale moc mi nepasuje a tiež keď chceme kočík zložiť,tak je to komplikovanejšie.
@patrik1412 AHoj no som zvedavá na tú podložku 🙂 ak sa vydarí máš dalšiu záujemkynu, možno aj biznis na MK rozbehneš 😀 😀 Já sa už neviem dočkať kočíka ani na dovolenku sa mi nechce kvoli tomu lebo musím teraz čakať 😅
@zuzkasu kukni foto
@lucula73 Tak ahoj, ja som dlho uvažovala, akú farbu kúpiť. Vždy som mala odpor k čiernym kočíkom, také morbidné, ale tie podložky kočík vyfarbia podľa priania maminky a univerzálna farba prispeje ku konečnej elegancii. Ešte bábo vyčačkať a je to hotovo. No a mamina s tatinom, o tom už ani nehovorím. 🙂
@patrik1412 Vau no je parádna 😀 ale asi budem mať zelený 😀 uvidím ked sa vrátim s dovči či sa neobjaví aj iný 🙂 si šikulkaaaaaaaaaa 🙂 😉
@patrik1412 s tou farbou presne ako ja...........vždy som mala odpor k čiernej farbe 😝
Ale tá podložka je nádherná,naozaj,určite sa ti ozvem,či mi ušiješ 😀 😀 ,zajtra cestujeme preč na dva týždne,tak potom 😉
@lucula73
Prajem krásnu dovču v kruhu rodinky, užite si to. pá
@patrik1412 🙂 ďakujeme.
ako ste spokojne s tym kocikom?? co ste ich kupili pred rokom a uz ich mate presne rok??
seesterka kupila a vzdy ked sa maly natlaci dopredu tak cely kocik sa vali dopredu....... .....
takze neni sanca aby dieta bolo bez dorozu co len minutu v nej....
mate aj vy take problemy??? ci to len vada vo vyrobe????
@patrik1412 ahoj, nechcem sa prihlasovat aj na CZ MK, tak pisem takto. Z coho je usita ta podlozka do bjcm? Myslim vypln? A usila by si aj nam jednu? Kolko by stala? Posielas z CZ? Vdaka. 😉
zajtra by mi mal prist bjcm. tesiiiim. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potom napisem 😉
Ahojte, idem kupovat BJ a neviem ci mam vziat aj madlo. Pri skladani kocika nezavadzia? Na kocik sa dava jednoducho?
@kaja79 kuk video:
😀
@kaja79 dalsie video:
.....ale to madlo my nebudeme mat, tak neviem, ci ho treba davat dolu, ked skladas kocik.
Inak sa da dokupit aj neskor cez prenasedeti.sk
Len ak mas male babo, co je zavesene na madle, tak kup aj s madlom, lebo najblizsia zasielka madiel na bjcm bude az b polke augusta.

🙂