icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tasiko
8. jan 2013

@renisco jasne,chapem 😉

renisco
8. jan 2013

@tasiko a jaké máš požadavky na kočárek? a bazarovou 4kolku BJ u Vás nikdo neprodává?

tasiko
8. jan 2013

@renisco nie.
Chcem ľahký,do 8-9kg,spojena rúčka, priestranný,co najviac tieniaca strieska, gumenne kolesa,uplne do lahu(alebo skoro do lahu) idealne cierny,stvorkola,aretacia pr kolies,odpruzenie je plus,cena idealne do 250€ a menej 😅

renisco
8. jan 2013

@tasiko hned mě napadl navington scooner 😀 😀 😀

tasiko
8. jan 2013

@renisco preco ti smejovia???

renisco
8. jan 2013

@tasiko protože ten je taky trošku nedostatkové zboží

tasiko
8. jan 2013

@renisco 🙄 🙄 netràp ma este aj ty 🙄

renisco
8. jan 2013

@tasiko promiň. ani nevím, jestli se ti líbí... jen mě hned při přečtení příspěvku napadl, protože má taky hezky tínící boubu...

on je problém s tou stříškou, spoustu kočarů ji má klasicky bez prodloužení...

majamat
8. jan 2013

@renisco pekny kocik.

ked uz spominate britax. mne sa strasne paci b-mobile, ale je to skor golfac a strecha je teda slaba. paci sa mi skor vzhladovo, no funkcia je dolezitejsia.

tasiko
8. jan 2013

@renisco neni skaredy... 🙂 ale nic z toho ked je nedostupny 😔

renisco
8. jan 2013

@tasiko já ho u nás skladem našla, ale jestli je, to nevím... vím, že jednu dobu byl, pak byl vyprodaný a teď už se o něm dlouho nikdo nezmiňoval... a ani nějak neměl špatné recenze... ale osobně jsem ho neměla a ani jsem ho nikde nezkoušela...
ještě mě napadl tento

https://www.youtube.com/watch?v=OWhwWuUfro4
katrenka111
8. jan 2013

@renisco nie je to malo??? ja chcem taký aby sa v nom mohol aj vyspat...

katrenka111
8. jan 2013

@maryem pocuj moja a aka je ta strieska na mini nie je moc taka tenka, sustakova???

renisco
8. jan 2013

@katrenka111 malá mi v kočarech nespí, tak nevím. ale kamarádka má Britax b-Agile, ten má zádovku 47 cm. její malý bude mít za pár dnů 3 roky a v kočárku doteď spí...

tasiko
8. jan 2013

@renisco celkom sa dá. Mala som pliko,mam gt3 zeby znova PP ??? 😅 😕

renisco
8. jan 2013

@tasiko je to nějaká novinka tuším a teď si ho koupila kamarádka a je z něj nadšená... ale víc info nemám...

tady má pár reál foto http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?...

tasiko
8. jan 2013

@renisco ano uz sondujem 😀 ale ta cena zas, 😠

renisco
8. jan 2013

@tasiko já na cenu nekoukala, tak ani nevím, kolik stojí - na to jsem úplně pozapomněla...

tasiko
8. jan 2013

@renisco najlacnejsi 289 🙄

maryem
9. jan 2013

@katrenka111 No podsita nie je, ale je normal z toho materialu, ako kocik, ten nepremokavy - asi,tak to vyzera. Sustak to nie je. Plus bol na nej stitok, ze odolny voci popaleniu od cigarety 🙂))
A este som si vsimla jedno v papieroch.. Vsade uvadzaju nosnost do 23kg tusim?? V papieroch priamo z US je pisane len d 15.. Tak neviem, kto to u nas testuje..

katrenka111
9. jan 2013

@maryem len do 15kg?? to neni málo???

tasiko
9. jan 2013

@renisco
@katrenka111 a graco evo? Tu striesku prezijem, len co tie kolesa? Neviem najst nikde rozmery!

katrenka111
9. jan 2013

@tasiko neviem graco asi eeee

katrenka111
9. jan 2013

@tasiko ja asi pockam do toho februara este....lebo mini mi pride asi naj co sa týka striesky , koliesok aj velkosti....

tasiko
9. jan 2013

@katrenka111 ja nemozem cakat. Moje dieta uz beha, o beha ona sprintuje, slahne sa do zaveja kolko krat, idem so starym kocom odpadne mi koleso... Peso s nou neprejdem, na rukach nehrozi, auto nemame 😖

renisco
9. jan 2013

@tasiko na graco moc dobré recenze nejsou. já být tebou, počkám na tu 4 kolku, když se ti líbí a uvažuješ o ní... stejně ti bude vrtat hlavou a i když koupíš něco jiného, budeš na ni pořád myslet

tasiko
9. jan 2013

@renisco veim teraz citam 😲 idem asi do toho PP len kde ukradnut peniaze 😲 😀 ?

maryem
9. jan 2013

@katrenka111 vacsinou tak sportaky byvaju pisane, ale skor som zarazena preto, ze na SK starnkach pisu viac, myslim ,ze 23kg..

renisco
9. jan 2013

@maryem uvádějí 50 liber nosnost, což je 22,7 kg

katrenka111
9. jan 2013

@tasiko takže už nie mini????