Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@tasiko hned mě napadl navington scooner 😀 😀 😀
@tasiko já ho u nás skladem našla, ale jestli je, to nevím... vím, že jednu dobu byl, pak byl vyprodaný a teď už se o něm dlouho nikdo nezmiňoval... a ani nějak neměl špatné recenze... ale osobně jsem ho neměla a ani jsem ho nikde nezkoušela...
ještě mě napadl tento
@renisco nie je to malo??? ja chcem taký aby sa v nom mohol aj vyspat...
@maryem pocuj moja a aka je ta strieska na mini nie je moc taka tenka, sustakova???
@katrenka111 malá mi v kočarech nespí, tak nevím. ale kamarádka má Britax b-Agile, ten má zádovku 47 cm. její malý bude mít za pár dnů 3 roky a v kočárku doteď spí...
@tasiko je to nějaká novinka tuším a teď si ho koupila kamarádka a je z něj nadšená... ale víc info nemám...
tady má pár reál foto http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?...
@katrenka111 No podsita nie je, ale je normal z toho materialu, ako kocik, ten nepremokavy - asi,tak to vyzera. Sustak to nie je. Plus bol na nej stitok, ze odolny voci popaleniu od cigarety 🙂))
A este som si vsimla jedno v papieroch.. Vsade uvadzaju nosnost do 23kg tusim?? V papieroch priamo z US je pisane len d 15.. Tak neviem, kto to u nas testuje..
@maryem len do 15kg?? to neni málo???
@renisco
@katrenka111 a graco evo? Tu striesku prezijem, len co tie kolesa? Neviem najst nikde rozmery!
@tasiko neviem graco asi eeee
@tasiko ja asi pockam do toho februara este....lebo mini mi pride asi naj co sa týka striesky , koliesok aj velkosti....
@katrenka111 ja nemozem cakat. Moje dieta uz beha, o beha ona sprintuje, slahne sa do zaveja kolko krat, idem so starym kocom odpadne mi koleso... Peso s nou neprejdem, na rukach nehrozi, auto nemame 😖
@katrenka111 vacsinou tak sportaky byvaju pisane, ale skor som zarazena preto, ze na SK starnkach pisu viac, myslim ,ze 23kg..
@tasiko takže už nie mini????

@renisco jasne,chapem 😉