Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zajo79 túto základnú otázku som sa zabudla opýtať, 😀 ,ale skor mylsím,že s kočíkom dopredu 😕
Inak to madlo sa dá nastaviť do roznej výšky,neverím,že keď sa on dieťa oprie,tak ho nejak preváži,ono to predné koliesko ,dvojkoliesko je dostatočne vpredu,preto sa mi nezdá že dopredu, 😕
presne ako pisem ze bol nan recall... tak asi to bola ta chyba......
inak tu teraz vysiel novy kocik a nedali nanho dopredu zabranu, vraj preslo safety som chcela kupit ale ked mi maly
rozopol pas v obchode tak ma oblial studeny pot a som to nechala tak....
volala som vyrobcovi vraj preslo safety a neda sa nan kupit zabrana.....
ze je to moderne.... no mne sa nezda 🙂
prilozim linK :
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?product...
@monika15 ja neviem,mne sa to nejak nezdá,lebo aj keby sa dieťa nahlo dopredu,tak zdaleka nepresahuje to madlo..... 😒
Inak kočík je na sedenie a nie vyvádzanie,takže ktovie,čo sa stane s inými kočíkmi 😀 😝 ,napr. ja som mala ešte pri dcere golfky a keď klakla na kolená a chcela sa dívať na mňa,tak sa prekotila dozadu....našťastie som ju zachytila,lebo by si bola rozbila hlavu....ťažko povedať,či bol na vine kočík alebo ona 😠
kazdy kocik ak dieta vymysla, sa moze strepat aj s dietatom... u golfiek vacsinou dozadu, ak nechas dieta tam vymyslat tak je normalne ze aj dopredu ci do bokov
@zajo79 však to som napísala,že mne sa dcera strepala dozadu 😠
@kaja79 záleží od toho akú farbu chceš,ak majú skladom,tuším teraz písali,že okrem čiernej všetky majú ,tak ti pošlú hneď 😉 ...teda niektoré majú na predajni a niektoré na centr. sklade,tam asi do týždňa,aspoň mne tak odpísali,keď som zháňala kočík.
kocik mame doma 🙂 je super, dcerka 101cm sa tam uplne pohodlne mesti. Fakt je to kocik pre vecsie deti 😀 male 6 mes. si tam ani neviem predstavit 😨 Tesim sa. 😀 Neskor, ked bude cas, prisam foto. 😉
Ahojte zmerali by ste mi prosím dakto kočík? Dlžku a šírku opierky a hlbku a šírku sedenia? Dakujem
Kocik objednany, cierny 4 - kolesovy....jejejej tesim sa 😀 😀 😀
Ahojte tak dnes som sa trepala do PD kuknút BCJM na živo a práve včera sa sa predal tak som smutná ☹ ale hned ako na budúci týžden prídem domov obejdnávam aj tak, PLiko sa mi predalo tak som happy 😀 baby ako to teda je kočík nestabilný či?????
@frlka už sa teším na foto, jáj už aby sme boli dome nech hned objednám,
ahojte dievcence, keby ste chceli niektora predat bjcm tak napiste ... aj teraz aj o pol roka keby te mali na plane predat ho napriklad tak si ho zarazervujem 🙂
baby nemate niekto ten pultik na predaj? ja som si objednala, ale zle som si vsimla, ze to je na city select, nie mini....

@frlka
Ahoj, tak aký si si kúpila? Mne dnes odposlali madlo, teda, ja som si ten pultík objednala. Samo, že ušijem, len si musíš zvoliť farbu. Vo vnútri je klasická vyplň joko, aby bola podložka mäkučká. Môžem poslať vzorky látok na mail. Mám aj flis, ktorý má jemnučkú podtlač obrázkov vo farbe jemnučko žltej a bledo modrej, To keby si rozmýšľaľa nad zimnou a letnou vrstvou. Zatiaľ pá, ozvi