icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

dosa
2. mar 2013

@mravvcek juuuuj, ja som mala podloziek viac, neviem teraz ktoru myslis... tusim som sem raz davala foto kocika, to uz bolo davno a neviem aka tam bola podlozka, nosili sme do bjcm opicovu od pinkie.cz a potom som tam mala este taku mickeymausovu - tu mi sila jedna sikovna maminka - https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/hviezda22/ - usije ti podla zelania a ma na vyber pekne latky 😉

lucylla
2. mar 2013

Ahojte dievčatá, nebudete niektorá v najbližšej dobe predávať alebo nemáte na predaj BJ city mini alebo BJ city mini4 v rozumnej cene pre chlapčeka alebo neutrálna farba? Poprosím o IP. Ďakujem 🙂.

renisco
2. mar 2013

@lucylla katrenka111 před pár dny psala, že prodává černý BJ city mini 4 kola...

https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/hrue/bab...

lucylla
2. mar 2013

@renisco ďakujem za info 🙂

nelar
4. mar 2013

Děvčata, uvažuji o koupi BJ City Mini, zřejmě GT. Ale trošku mě odrazuje, že nemá polohování nohou. Syn mi v kočárku ještě dost spí. Máte některá na toto zlepšovák? Dají se nožky nějak vypodložit??? Děkuji za vaše zkušenosti.

katrenka111
4. mar 2013

@nelar ahoj to je najmenej, krasne sa tam da pod to urobit doska a krasne nožky držia......kuk par stran dozadu mam to na mojom tak....

renisco
4. mar 2013

@nelar buď tak, jak je na fotkách na straně 84 (první fotka) nebo nechat ušít klín 🤐

michaelanemeth
6. mar 2013

no my sme dnes mali moznost zobrat ten BJCM ale poviem vam ze nakoniec sme sa rozhodli pre iny...neviem...sklamal ma trosku...cakala som od neho viac....tak sme si nakoniec vybrali predsa ten Britax....mozno budem lutovat ale na zivo sa mi tento tak nelubil a britax mi viac padol do oka...

erika1985
6. mar 2013

ahoj holky, nevím jakou barevnou kombinaci zvolit pro holčičku - černošedý je vyprodaný, červené se bojím, zelená nevím nevím. Poraďte 🙂

ivett
6. mar 2013

@erika1985 černošedý nejlíp zkombinuješ doplňky, červený v realu nic moc, zelený lepší, ale černošedý je nej...

erika1985
6. mar 2013

@ivett Ta červená vypadá na každé fotce jinak, takže bych ji potřebovala vidět ve skutečnosti. Zelená je dobrá, ale váhám, zda pro holčičku ideální 🙂, černošedá je opravdu nej. Je škoda, že levnější city mini má tolik krásných barev a dražší GT žádná sláva ☹

erika1985
6. mar 2013

@ivett třeba tady je ta červená hezká http://www.babyjogger.co.uk/ebrochure/#/11/zoomed . vypadá tak skutečně? 🙂

ivett
6. mar 2013

@erika1985 pokud je ta červená stejná jako u minulých kolekcí, tak kámoška, co má Mini z r. 2012 má tu červenošedou variantu a jako špatný to není, ale já bych si ji nekoupila...
a ten černošedý nebude už vůbec? pokud na to nespěcháš, počkej si na tu barvu, fakt nebudeš litovat...

erika1985
6. mar 2013

@ivett černošedý bude, ale tak během dubna.

katrenka111
7. mar 2013

@michaelanemeth ahoj a co tak zrazu??? co sa ti nepacilo na mini???tak už mate britax???? no tak dufam že budes spokojna.....daj vediet 😉

katrenka111
7. mar 2013

@erika1985 ten je krasny pre dievcatko hned by som brala 😉

erika1985
7. mar 2013

@katrenka111 který?? 😀

katrenka111
7. mar 2013

@erika1985 ten cervený

ivett
7. mar 2013

@erika1985 tak pokud můžeš čekat do dubna, to není tak dlouho, tak si počkej na ten šedočerný a jinak teda já bych radši zelený než červený, ale to už je o vkusu každého...

erika1985
7. mar 2013

@ivett jj, počkám si nebo ještě někde zapátrám, ať můžu pěkně kombinovat s doplňky 🙂 A určitě bude jednou lépe prodejný... 🙂

erika1985
7. mar 2013

@katrenka111 není špatný, ale je to pro mne jen kompromis... takže pravděpodobně budu čekat 🙂 Už v něm vidím tu růžovou podložku a růžový fusak 🙂. A já mít chlapečka, tak jdu do té zelené 😀.

mravvcek
7. mar 2013

@renisco chcem sa opytat kde sa da usit taky klin na kociarik,co si dala fotku?Chcela by som to 🙂

mravvcek
7. mar 2013

Baby ake podlozky mate do toho kociarika?Tu podlhovastu alebo tu piskotovu?

renisco
7. mar 2013

@mravvcek prosím, co je to podlhovastá a piskotová?
ten klín - no leda by Vám ho někdo ušil, ale netuším kdo... já si tohle zkusila ušít sama 🤐

renisco
7. mar 2013

@michaelanemeth já jsem taky šla raději do britaxu, ale u mě to bylo díky výšce... a britax má i lepší podnožku - více prostoru pro nožky a lépe drží nahoře - nemusela jsem ji ani vypodložit... akorát ta sítka v boudičce je nepraktická. tam je ale lepší všít kus látky, než tam dáva takový ten pruh, co se dole upíná sucháčem - protože padá...

mravvcek
7. mar 2013

@renisco to si sikulka a co si dala do klinu ako vypln?

renisco
7. mar 2013

@mravvcek já tam narvala polštáře 😀 😀 😀 nic jiného jsem po ruce neměla 😀

mravvcek
7. mar 2013

@renisco podlhovasta je tato prva a piskotova ta druha

mravvcek
7. mar 2013

co myslite sadne na minicko tento nanoznik?

kosatka2
7. mar 2013

@lucylla ja predávam BJ city mini pozri kosatka2