Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Ahojte dievčatá, nebudete niektorá v najbližšej dobe predávať alebo nemáte na predaj BJ city mini alebo BJ city mini4 v rozumnej cene pre chlapčeka alebo neutrálna farba? Poprosím o IP. Ďakujem 🙂.
@lucylla katrenka111 před pár dny psala, že prodává černý BJ city mini 4 kola...
Děvčata, uvažuji o koupi BJ City Mini, zřejmě GT. Ale trošku mě odrazuje, že nemá polohování nohou. Syn mi v kočárku ještě dost spí. Máte některá na toto zlepšovák? Dají se nožky nějak vypodložit??? Děkuji za vaše zkušenosti.
@nelar ahoj to je najmenej, krasne sa tam da pod to urobit doska a krasne nožky držia......kuk par stran dozadu mam to na mojom tak....
no my sme dnes mali moznost zobrat ten BJCM ale poviem vam ze nakoniec sme sa rozhodli pre iny...neviem...sklamal ma trosku...cakala som od neho viac....tak sme si nakoniec vybrali predsa ten Britax....mozno budem lutovat ale na zivo sa mi tento tak nelubil a britax mi viac padol do oka...
ahoj holky, nevím jakou barevnou kombinaci zvolit pro holčičku - černošedý je vyprodaný, červené se bojím, zelená nevím nevím. Poraďte 🙂
@ivett třeba tady je ta červená hezká http://www.babyjogger.co.uk/ebrochure/#/11/zoomed . vypadá tak skutečně? 🙂
@michaelanemeth ahoj a co tak zrazu??? co sa ti nepacilo na mini???tak už mate britax???? no tak dufam že budes spokojna.....daj vediet 😉
@erika1985 ten je krasny pre dievcatko hned by som brala 😉
@katrenka111 který?? 😀
@erika1985 ten cervený
@katrenka111 není špatný, ale je to pro mne jen kompromis... takže pravděpodobně budu čekat 🙂 Už v něm vidím tu růžovou podložku a růžový fusak 🙂. A já mít chlapečka, tak jdu do té zelené 😀.
Baby ake podlozky mate do toho kociarika?Tu podlhovastu alebo tu piskotovu?
@michaelanemeth já jsem taky šla raději do britaxu, ale u mě to bylo díky výšce... a britax má i lepší podnožku - více prostoru pro nožky a lépe drží nahoře - nemusela jsem ji ani vypodložit... akorát ta sítka v boudičce je nepraktická. tam je ale lepší všít kus látky, než tam dáva takový ten pruh, co se dole upíná sucháčem - protože padá...

@mravvcek juuuuj, ja som mala podloziek viac, neviem teraz ktoru myslis... tusim som sem raz davala foto kocika, to uz bolo davno a neviem aka tam bola podlozka, nosili sme do bjcm opicovu od pinkie.cz a potom som tam mala este taku mickeymausovu - tu mi sila jedna sikovna maminka - https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/hviezda22/ - usije ti podla zelania a ma na vyber pekne latky 😉