icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

renisco
16. máj 2013

@maryem ano - ty jsem si tam dala, aby to šlo víc do sedu, i když se to nemá 🤐
patentovat ne, on už to vymyslel někdo jiný, já jen poupravila - dala jsem si tam sucháče, ostatní to mají v jednom kuse provlečené za zádovou opěrkou, což se mi nelíbilo 😀

maryem
16. máj 2013

@renisco A preco by sa to nemalo?

renisco
16. máj 2013

@maryem je to kvůli úhlu sedu. pokud dítko sedí až moc rovně, ničí si záda. já nad tím nikdy neuvažovala, ale až po rozsáhlé debatě na toto téma, když se nad tím zamyslím, tak na tom fakt něco je... každý kočar má jiný sklon sedací části a každý má i jiný sklon zádové opěrky...

renisco
16. máj 2013

@maryem ono jde hlavně o ty otřesy při jízdě...

maryem
16. máj 2013

@renisco aa.chápem. Ale u tých väčších deti je to podľa mna uz jedno,nie..lebo presne ako píšeš,niektoré maju ten sed takmer do 90stupn. Tak toto si asi od teba "ukradnem"😉aj ked som sa to snažila utiahnut co najviac do sedu a ľah využívame uz veľmi málo..

renisco
16. máj 2013

@maryem u větších je to jedno, ty si stejně sedí jak se jim zachce - ať je opěrka kdekoliv 😀 no jasně, ukradni, ti to dovolím 😀

renisco
16. máj 2013

@maryem a kup si tu sponu co největší seženeš. u těch malých ti budou rupat ty nožičky. já ji moc nepoužívám, a už tam mám druhou a to jsem měla ty veliké....

akvy
18. máj 2013

huterika........polohování nožiček bych až tak neřešila a myslím, že když ti mimi usne, tak ještě nožky vyloženě nevisí, když ho vysuneš nahoru. Já mám tu mladší větší, jsou jí skoro dva roky a nožičky jí visí a ničím jí to nevadí. Páteř má hezky rovnou, zadeček taky v poho níkde nevisí, tak neřeším. 😉

Jediné, co bych kočárku vytkla je, že když s ním jde můj manžel, je vyšší, tak kope do té tyče, co je spojnice dole mezi koly. Jinak pro dítě super. Občas se v něm v phodě vyspí i ta starší (17,5 kg a 3,5 roku). 😀 Když dáte na léto podložky, je to možné efektní, ale zazdíte tím prodyšnost té opěrky. Mám teda ten nejnovější model BJCT, ale myslím, že to mají všechny.....

lienka1601
22. máj 2013

ahojte baby.. nepredavate niektora tento kocik? kupim hned 🙂 najlepsie cierny alebo sedy 🙂

lenka1108
22. máj 2013

@lienka1601 Aj ja som zhanala cierny a nakoniec som za 230e kupila novy vo farbe sand na www.originalbabyshop.eu a v piatok mi dojde a je to 2013 tka 😉

lienka1601
22. máj 2013

@lenka1108 to je super cena dakujem za link 🙂

zuuzika
24. máj 2013

@zuzanahor. dobry den,prosim vas kolko vas vysla podlozka a kde ste ju dali vyrobit? je nadherna...

zuzanahor.
24. máj 2013

@zuuzika kupovala som ju cez www.pinkie. ta pani je aj na MMB 🙂

katus30
26. máj 2013

@lienka1601 Ahoj, mám čierný City Mini na predaj.Je v super stave, ale už ju nepoužívame.Ja som z Komárna.Este som nedala inzerát, lebo ideme na dovolenku a rozmyslam, že tam by som to este zobrala, ale samozrejme ked je vážny zaujem, tak je na predaj🙂 Mám k tomu madlo, plástenku (nepouzívana), a konzolu.Katka

katus30
26. máj 2013

Uz mám fotky v inzeráte.

lienka1601
26. máj 2013

@katus30 ahoj uz som kupila novy za 230.. ale dakujem za ponuku 🙂 uzite si dovolenku

erika1985
30. máj 2013

Koupila jsem si pláštěnku od Emitexu, univerzální na trojkolku, ale bohužel mi na BJ city mini gt nesedí ☹ Nebo ji tam špatně dávám? Pokud ji na stejném kočárku někdo máte, můžu poprosit o foto?? Díky moc! 🙂

erika1985
30. máj 2013

A ještě dotaz k fusaku. Kromě originálního od BJ, která značka dobře sedí do gt? Děkuji.

erika1985
30. máj 2013

BJ city mini gt s vložkou Pinkie bez bočnic

erika1985
30. máj 2013

BJ city mini gt s fusakem Lodger

erika1985
30. máj 2013

Baby jogger city mini gt versus Quinny speedi (fusaky emitex podzim/jaro)

renisco
30. máj 2013

@erika1985 mám tuhle a sedí super.

erika1985
30. máj 2013

@renisco Tak už ji taky mám a je opravdu jako dělaná na tento kočárek 😉

renisco
30. máj 2013

@erika1985 akorát jsem ji nikdy nezkoušela, když je opěrka v lehu... ale líbí se mi, že když prší, tak mi zakrývá i ledvinku, neprší do košíku... je fakt super

adag
31. máj 2013

Možem vedieť kde sa dá ta plaštenka zohnať? ja som už jednu kúpila ale ta bohužial nesedí dobre a už somju stihla aj roztrhnúť. Ďakujem

erika1985
5. jún 2013

Jak se vám líbí City Mini s hlubokou korbou? 🙂

ivett
5. jún 2013

@erika1985 hrozny,potkala jsem v zoo mini 4kolku s hlubokou korbou a vypadalo to divne,a co me prekvapilo,jak byla ta hluboka korba mala ☹ ja uvazovala dokoupit korbu na Elite,ale kdyz jsem ji videla,zmenila jsem nazor...

majamat
5. jún 2013

@erika1985 nepaci sa mi to moc, ale keby mam moznost kupit vyhodne, mozno to vyuzijem. moja dcera bola dost mala a navyse sme vo vanicke vydrzali ledva do konca 5m. zurila, plakala polhodinu, ked som ju tam polozila. v sportaku bola kludna. takze velkost by nam moc nerobila problemy.

erika1985
5. jún 2013

@ivett
@majamat takhle na obrázku mi to zas tak zlé nepřijde, ale skutečnost může být jiná. my máme gt, a tam to může vypadat taky jinak. Každopádně my potřebujeme velkou korbu, protože první dítko mělo brzy malou korbu i od Concordu 🙂. Spíš bych si koupila Versu gt, ta se mi líbí a chtěla bych ji vyzkoušet 😉