icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
5. jún 2013

@erika1985 my sme mali Hauck a tiez mala vanicka. dokonca o 2cm mensia, ako tato na city mini. nam to neprekazalo, ale aj koli tejto nevyhode sa tazsie predaval. mne sa pacia vanicky Peg perego, teda to sa predava len ako hlboky kocik. farebne sa mi sice az tak nepacia, ale vanicka je vyborna a velka. no nazivo som ho nevidela. videla som nieco podobne, ale v krajsich farbach. nepamatam si znacku, ale kocik bol na mna dost vysoky, kedze som mensia a tazko sa mi otacal, lebo nema otocne kolesa. zdal sa mi celkovo aj tazky. no PP moze byt iny.

nieco taketo sa mi paci a da sa pripojit vajicko, ale je dost tazke oproti iny. http://www.kociky-babymania.sk/6686-peg-perego-...

ivett
5. jún 2013

@erika1985 versa gt je krasna na pohled,ale sportak mi prijde mensi,mela jsem ji v ruce v malviku nedavno a asi bych do ni nesla,je i tezsi nez mini gt,navic korytkove sezeni,s tim ja mam problem...

lienka1601
13. jún 2013

ahojte baby.. mam otazku ze co hovorite na mini fusako- nanoznik... ci ho niektora mate ci by ste mohli dat foto a ci sa to aj oplati kupovat.. lebo cena je dost vysoka teda.. dakujem..

tehula
13. jún 2013

@lienka1601 nemam ho, mam kaiser fusak klasicky do minicka a nanoznik som si nechala nepremokavy usit. Ten origo fusakonanoznik si zname nechvalili moc, ze za tu cenu aj teplejsi by mohol byt. Je to skor na prechodne obdobie, nie uplne tuhu zimu.

ivett
16. jún 2013

@lienka1601 já origoš měla a perfektně seděl, já s ním byla spokojená, ségra má kaiser a taky sedí pěkně, takže záleží co chceš víc...ten fusakonánožník je fajn v tom, že můžeš tu teplou fleecovou vrstvu odepnout a mít ho jako jarní/podzimní fusak, protože je pod tou teplou vrstvou bavlněná, tím pádem nemusíš mít třeba deky a tak, celý přední díl fusaku jde odepnout...no a až přijde zima, tak připneš tu fleecovou vrstvu a je z toho zimní fusak...já s ním byla moc spokojená...

janula_b
17. jún 2013

Ahoj dievčatá, skúsené baby joggeráčky 🙂. Potrebovala by som od Vás radu 🙂. Máme doma BJCS, ktorý chcem vymeniť, lebo malý sa mi do neho už pomaly nezmestí ☹. S kočíkom som bola nadmieru spokojná, avšak kedže synček (21 mes.) mi v ňom občas spáva, potrebujem ho vymeniť za väčší... A tu je tá dilema, že za ktorý typ .... Páči sa mi ELITE, len neviem, či nie je mega veľký... Zvažujem ešte City mini GT kvoli “večným kolieskam”, vyzerajú byť naozaj v super kvalite. Celkom ma oslovil aj city mini 4, ale bojím sa trochu tých koliesok – vyzerá to tak, že sú “labilnejšie” a bojím sa, aby časom nezačali hrkotať. A ďalšia vec, čo by ma zaujímala, čo hovoríte na polohovanie nožičiek, nevadí to vašim detičkám keď spinkajú, že im len tak visia?... To mne osobne trochu prekáža ☹. Ocením Vaše skúsenosti a budem rada, ak mi poradíte. Ďakujem 🙂

ivett
17. jún 2013

@janula_b kompromis je bj mini gt,nebudes litovat,elite je taky perfektni,zalezi jestli jsi limitovana velikosti,skladnosti a vahou,oba jsou super,do mini 4 bych nesla,ty kolca se sjedou a hrkotaji...ty nozicky u tak velkeho ditete uz vych nehrotila,urcite to nevadi...

majamat
17. jún 2013

@janula_b odpoved si uz dostala. ja mam iba cm, takze v tomto nemam skusenosti. no co sa tyka noziciek, malej to vobec nevadi a cez leto si ich obcas aj na madlo vylozi.

janula_b
17. jún 2013

@ivett @majamat ďakujem baby za odpovede. Asi je rozhodnuté, bude to bj mini gt, lebo s Elite sa nezmestím do výťahu ☹. City select má o dva cm menej na šírku a sme nadoraz, takže je to jasné. Škoda, ten Elite je presne podľa mojich predstáv.

ivett
18. jún 2013

@janula_b to je pech, já z Elite byla taky nejvíc nadšená, výtah taky nemáme velký a vešla jsem se, možná by nebylo marné to ještě pozkoušet, on ten Select je konstrukčně přece jen trochu jiný, tím, že Elite je 3kolka do špičky, tak uhlopříčně se do výtahu vlézt dá 😉

renisco
18. jún 2013

@janula_b možná jsem to už vkládala, ale kdyby náhodou - tady jsou rozměry
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/renisco/albu...

maffi.
18. jún 2013

při rozhodování mezi mini gt a elite se dá udělat ještě jeden "kompromis". jedna majitelka gt na emiminu si dokoupila stříšku z elita a nasadila na gt. takže má mnohem větší boudu (u gt je problém u vyšších dětí, že se hlavou o složenou boudu opírají), má víc okýnek a ještě na magnetky. takže jediné co chybí je to polohování nožek a to se dá taky různými způsoby udělat.

ta011
Odpoveď bola odstránená
katrenka111
23. jún 2013

caute babule pocujte ako by sa dali urpavit pasy na mini, moj ich ma strasne na tesno a leze nam to na nervy...davam mu cez ramena a hrudnicek, dalo by sa to nejak len cez boky alebo nejak dajte typa alebo ako ich lepsie upevnit....

renisco
23. jún 2013

@katrenka111 na GT i Elite to jde zapnout jen přes bříško, u mini by to mělo určitě jít taky....

katrenka111
23. jún 2013

@renisco a ako prosím ta? mne už zacinaju liezt na nervy...inak rozmýslam že ho predam a kupim nejaký malinky, už ani nepamätam kedy sme použili kocik, chodime so smart trikom alebo pesulo 😀 no na jesen budeme kocikovat ale
rozmýslam nad tfk dot alebo cosatom....ale neviem ci mi nebude smutno za Baby Jogerom ☹ este ma laka to nove cierne mini gt stale

renisco
23. jún 2013

@katrenka111 sundáš ty popruhy z ramenou a na bocích by měly být takové umělohmotné poutka, tak za ty zahákneš ty ramenní a budeš mít jen 3 pásy - boční a mezinožní....
já myslela, že už to mini dávno nemáš, že máš gt...

katrenka111
23. jún 2013

@renisco mam ale už ho skoro nepouživame teraz.....malý nechce chce stale len s 3kolkou....no dik, vyskusam to....
gt neviem teda lebo bude o dost ťažsie asi a už len lahsi kocik od mini nam bude treba tak to vidim....len neviem potom ako v zime... 😉

ernuska296
25. jún 2013

Ahojte maminy nepredava niektora na bg city mini pultik alebo madlo???diky moc

katrenka111
25. jún 2013

@renisco no skusala som to a teda hruza hruza, mam tam podložku a cez to sa to vobec neda dat su dost kratke tie pasy a maleho už aj tlacia niekedy mam taký pocit....

majamat
25. jún 2013

@katrenka111 ja davsm pasy okolo hrudnika, nie cez ramena. pasy mi na BJ vadia asi najviac, lebo malu som malokedy zapinala cez ramena. ved tak je dieta az moc priklincovane do kocika a nema ziadny pohyb. PP book to ma tusim vyborne vyriesene.

katrenka111
25. jún 2013

@majamat a ako prosim ta, tak len cez boky o tie dolne haciky na sedacej casti ci? no teraz ked je malý vútsi, pohyblivy tak mi to zacina teda vadit....

saska2208
25. jún 2013

Mame tiez ten kocik a ja si nan nedam dopustit. Je uplne super. Uzasne skladanie, lahucky je, mala ma v nom miesta az az. Strieska je perfekna. Jedine asi sa mi nieze nepaci ale nemuseli davat spojene pasy. Ale to mi nevadi. Kazdy kto by sa ma spytal ci odpprucam tak odpoviem ze ano. Je skvely! Vela cestujeme a stale skladame kocik hore dole a jeho spratnost je ozaj super. Nosim hp za svojou sedackou prednou a kufor mam prazdny. 🙂)

majamat
25. jún 2013

@katrenka111 tie pasy mam zapnute tak ako majubyt, ale tusim na tom najnizsiom pasiku a nedam to cez rameno, ale okolo. tkaze tam nenavlecem rucicku. ruky ma nad pasmi. neviem, ci som ti to dore vysvetlila.

majamat
25. jún 2013

@katrenka111 prakticky jej ide popod kazdu rucicku nie jeden, ale dva pasy. jeden zdola a druhy spoza chrbatiky - z opierky.

renisco
25. jún 2013

@katrenka111 to se nedá povolit? já je mám sundané - pásy nepoužívám a ani nevím, kam jsem je hvízdla 😀 😀 😀

yanielka
25. jún 2013

jj PP book je super kocik diky @renisco, concord je uz predany odkedy mame book uz sme s nim nejazdili sorry ze mimo temu, ale tie pasy ma fakt dobre vymyslene a vlastne vsetko🙂 @majamat

renisco
26. jún 2013

@yanielka tak to je super 🙂

majamat
26. jún 2013

@yanielka no celkom sa mi paci ten kocik - PP Book. tusim plus ma otocnu sportovu sedacku, ten kosik je super, ze je velky a da sa ta jedna cast znizit, aby sa rodicia do neho dostali. toto ma BJ nedoriesene. strieska ujde, ma poloh. rukovat. no myslim, ze ma vsetko, co by som od kocika chcela. a je lahky a lahko sa sklada, to je velka vyhoda.
minule sa jedna znama a teda aj jej muz chvalili, ze kupili pouzivany kocik za 50e. neviem presne aky, ale pochopila som, ze nejaky z tych polskych a mozno aj ten starsi typ. vtedy bola este tehu. a ja im hovorim, ze je dobre mat kocik, ktory sa dobre sklada a je lahky. aj do auta a z auta vykladat. oni, ze nemaju auto. ja hovorim, ze o to viac potrebuju lahky kocik. do autobusu je to este horsie. byvaju na dedime, treba obcas niekam zajst. rozhodne treba kocik, ktory sa posklada jednou rukou, aby jej pri skladani dieta neuslo. tak to mi uznali a navyse som sa dozvedela, ze ona spadla, zlomila si ruku. nemohli ju rontgenovat a ani jej sadru nedali. takze ona teraz ma uz male babo, nemoze sa poriadne on postarat a navyse ma kocik, ktory urcite nepotlaci jednou rukou.

yanielka
26. jún 2013

@renisco @majamat ano tento kocik ma vsetko co potrebujem naozaj a kupila som ho vdaka @renisco, nemam otocnu sedacku tu nepotrebujem maly praveze ked ma vidi tak vymysla a chce ist von, ked pozera dopredu vydrzi tam hodiny.......my sme pri prvej dcere potom neskor mali aj golfky len tak na dovolenku nieco lahsie ale s PP book netreba vystacime si s nim a bude mi za nim luto, ked sa uz maly nebude vozit🙂 proste pre mna je to idealny kocik rozmyslam, ale asi mi tam naozaj nic nechyba......diky este raz za radu