icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kaja79
28. júl 2011

@kajca50 jedna z tych troch veci je uz v cene...a este je doprava zdarma,co tiez usetris.

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 mňa moja mati sfungala,prečo som vymenila ten krásny červený za čierny,skoro ma pripučila 😠
Kebyže mám dievku,určite by som si ho nechala,ale to je vec názoru,ak máš rada čerevnú farbu,niet o čom 😉
ono to slnko asi trochu odráža tú farbu,preto to tak vyzerá vonku,ale keď si vezmeš,koľko slnka je v poslednej dobe u nás.... 😀

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 teraz vypisujem kade tade či majú čiernu 😀

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 čierny je všade vypredaný,bude až v augustovej dodávke....ale však si zisti,kedy príde tovar,bože však za pár dní je už august 😕 😀

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 no to áno , ale u nás mi povedali , že po 19.auguste a to je dllllhá doba ☹

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 no je to dosť,ale však to zbehne rýchlo,len by si si ho mala asi rezervovať,v daktorom eshope,neviem ktorom vraj robia rezerváciu na tie čierne 😕 ,bože ja by som brala aj ten bledy 😉

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 tebe sa ten páči?

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 keby si videla,ako vyzerá okolo nožičiek moj čierny...to máš úplne jedno,na čiernom tiež všetko vidno,hlavne teraz zablatené topánky...amen tma 😀

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 páči,veľmi,ja by som si aj vymenila s tebou,ale mňa by asi vyhodil muž nielen s kočíkmi,ale aj s kuframi 😝

ratocha
28. júl 2011

@lucula73
Ďakujem, tak to celkom ide...uz len poriesit farbu 🙂
Som myslela aj ja ten čierny, hlavne kvôli spineniu. Lebo páči sa mi ten svetla, ale tam sa bojím špiny- a červený je naživo krásny ale pre chlapca mi to moc nesedí. Tak teraz čo?

kajca50
28. júl 2011

@lucula73 tak ke´d terz zvážiš , ktorý by si si teda anozaj nechala mala si červený , terz čierny a páči sa ti bledý , neboj aj u nás to je načo predávam slalom ke´d chcem teraz iný 😀

kajca50
28. júl 2011

@ratocha si na tom ako ja - úpln e rovnako už len farbu- 😝

ratocha
28. júl 2011

@kajca50 ja som bola presvedčená o tom bledom aj sa mi najviac páči, aj podlozku som si k nemu vybrala, ale ked ho budem musieť stále cistit tak ma porazí. A do zimy, no neviem. Ten zelený som nevidela naživo, Možno Este ten mrknem. Ale nožičky budú aj na ňom spinave, aj ked zase v zime mam lodger fusak, tak bude špinavý ten 🙂))
Som zvedava aké vyberieme nakoniec.

lucula73
28. júl 2011

@ratocha
@kajca50 ,tú farbu riešia všetky baby..mne vtedy odpísala z toho babyshopu,že to je najvačší problém všetkých mamičiek,vybrať farbu 😉
Ja neviem ktorý,červený pre chlapca asi nie,buď čierny alebo ten bledý...aj zelený je pekný,ale zelený kočík mám concord a zelená nie je moja moc.....

lucula73
28. júl 2011

@ratocha a koľko má tvoj malý?

kajca50
28. júl 2011

@argi73 už si skúšala poťah aj odopnúť z konštrukcie

ratocha
28. júl 2011

@lucula73 drobek má pätnásť mesiacov, kočiky neznáša a nechce v nich sedieť. Ha, tak mu nejaký estekupim. On tam musí vonku zaspat a potom ideme!

lucula73
28. júl 2011

@ratocha ani moj sa už moc voziť nechce,ale dá sa..musí.... 😀
tu som ti odfotila ešte s drobcom,ako vyzerajú tie zdvihnuté nožičky 😉

zuzikkaa
autor
28. júl 2011

@ratocha
@lucula73 tak ja vam pozicam mojho ,,my teraz totiz mame obdobie vozenia sa a ani za svet behat 😅 😅 😅
ale pred pol rokom som ho nemohla v kociku udrzat 😉
mozno aj na vas pride take obdobie 🙂 🙂 🙂

zuzikkaa
autor
28. júl 2011

@lucula73 super vymysel s tymi "vypchatymi" nohami 😉 takze je BJ zase o nieco dokonalejsi!!! 😎

lucula73
28. júl 2011

@zuzikkaa ano,ano,2-3 ročné deti sa zvyknú radi voziť,to prvé nadšenie z behania opadne a potom sa nechajú vyvážať 😀 ,dcéru som vozila do 2rokov a 8 mesiacov...ale bývame na kopci,tak jej sa nechcelo chodiť a ja som musela ešte aj kočík tlačiť do kopca 🙂

lucula73
28. júl 2011

@zuzikkaa a ty ho máš tiež?
mňa to včera len tak napadlo,skúmala som čo je pod tým vnútri 😀 ,akože myslím,že na spanie sa tým dá pomocť dieťaťu,aby nohy neviseli,ale mojmu nevadia ani visiace 😀

zuzikkaa
autor
28. júl 2011

@lucula73 nie praveze nemam,,ale velmi sa mi pacil len ma odradzalo to nepolohovanie nôh 🙂
ale toto je super napad a urcite aspon nieco pomoze,,aj ked to nieje uplna rovina-sudim podla seba ze sa mi spi lepsie ked mam nohy hore 😀 a moj krpec rad spi na boku...
cize uz mi nic nebrani ho kupit az budem mat druhe 😎 😅 😎 len sa bojim ci rucka nieje velmi vysoka kedze sa nepolohuje...kedze ja som s tych mensich kuskov 😕

lucula73
28. júl 2011

@zuzikkaa no rúčka je dosť vysoko,mne super,ja som z tých vysokých kusov 😀

kajca50
28. júl 2011

@ratocha poslala som sesternici obrázky a povedala červený alebo béžový- takže béžovy, zajtra ho objednávam 😉

kajca50
28. júl 2011

@zuzikkaa aj ja patrím medzi menšie ale keď som dnes pri ňom stála a držala ho, tak to bolo v pohode

strapadielko
28. júl 2011

no ja som krpec (mam nejakych 162 cm) a je to uplne v pohode

argi73
28. júl 2011

@kajca50 madlo este nemam, ale urcite dokupim, nemozem sa k tomu nejak dokopat. Maly si zvykol byt priputany, ale urcite ho kupim.

argi73
28. júl 2011

@kajca50 iba spodok, ked som sa snazila ho vycistit !

lucula73
28. júl 2011

@kajca50 tak super,že si sa rozhodla 🙂 ,daj vedieť,keď ti príde.