Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Ja som si práve pred týždňom kúpila čierny, už sa s ním vytešujeme celá rodina, ale madlo k nemu nie je na celkom Slovensku. Že mám skúsiť v auguste, alebo si ho pozháňať zo zahraničia. Volala som priamo distribútorovi do Žiliny. Kočíky sa super predávajú, ale ... .
@patrik1412 a ako si s ním spokojná?myslím že je čierny a je tak teplo....
Ahojte
tak som sa dnes definitívne rozhodla,kúpila som červený,nie je vobec kruklavý,čoho som sa bála,dostali u nás na predajnu len dve farby,ešte zelený....
Ale dali mi ho za super cenu,tak nebolo o čom.. 😉
@megg zatiaľ super,veľmi spokojná,ale otestovať von pojdeme až zajtra,lebo dnes pršalo a teraz malý šiel s mm na návštevu 😉
A ty?ja som nechcela moc červený,ale v skutočnosti vyzerá krajjšie podla mna ako na foto,aa keby som kúpila čierny,čo som chcela,moj mm by to asi neprežil 😀
Tak včra sme boli testovať vonku asi dve hodky,máme ale problém.................nikdy som síce trojkolku nemala,ale ten kočík nám stále ťahalo do jednej strany,jednou rukou sa nedal poriadne ukarovať,dvomi bez problemov,sa mi to nezdá,nemali ste niekto taký problém? 😕 😝
Inak je ľahučký,krásny a to skladanie nemá chybu 🙂
@lucula73
@lucula73
@patrik1412
@mape baby poradte, myslite ze ten kocik je vhodny aj pre pol rocne dieta? aj je vhodny aj do zimy?
@bebaa ahoj,dve strany ddozadu písala booklover,má dieťa necelý rok staré a že keď ho dá naležato,tak mu nožky vobec netrčia...tak neviem,tá plocha je asi dostatočne dlhá,aby sa bábo vyspalo,lebo pre vačšie dieťa sa nožky nedajú polohovať,tak keď zaspí,nožky musí mať dolu 😉 .Inak ide do ľahu ten kočík,úplne,tak myslím,že v pohode.
A pýtala som sa v obchode na zimu,ono neni veľa skúseností,lebo je to novinka u nás,ale povedali mi,že v pohode,samozrejme nie do kopy snehu,ale po meste prejdeš 😉
@lucula73 drzim palce nech sa ti ho podari vymenit. Ani mne sa zeleny velmi nepaci aj ked v skutocnosti moze byt celkom pekny. ja som ho videla iba na obrazku. My mame cerveno-kremovy. Aj ked ta cervena je v skutocnosti skor bordova.
@bebaa my tento kocik pouzivame od 8 mesiacov. Da sa polohovat tak by sa mal dat pouzit od pol roka. Vyrobca uvadza, ze je vhodny od narodenia. Ja Ti z vlastnej skusenosti poviem, ze lutujem, ze som ho nekupila skor. Mali sme travel system. Mala bola vo vanicke do 5 mesiacov. Potom sme ju dali do sportovej verzie a tam nechcela vobec byt. Vzdy plakala a bol to boj, aby tam chvilku vydrzala. Preto sme sa rozhodli, ze ho predame a kupili sme tento kociar. Od prveho dna v nom mala chcela byt. Ked videla, ze ide do kociara tak to bolo uplne bez placu co predtym plakala len co videla kociar. Takze ja by som tam nasu od 6 mesiaca do pololahu kludne dala. No a ci je vhodny aj na zimu neviem. My tu vela snehu nemame, ale si myslim, ze by to nemal byt problem. Mozno Ti v tomto baby poradia.
@mape Ahoj:ja by som sa ta chcela opytat na potah,hlavne na striesku.na fotkach to vyzera ako by to bola len tenka sustakovina.nemas nahodou aj nejake fotky ako vyzera po zlozeny?diky
@franziska2010 urcite to nie je sustakovina. Neviem comu by som to prirovnala, ale asi materialu z coho sa vyrabaju stany taky pevny material. Tu je par fotiek 😉
@mape ahoj.si zlata,ze si mi poslala tie fotecky.na ofiginal fotkach to dakedy skresluje.dakujem velmi pekne🙂))))aj farba je pekna🙂))
@liga ahoj, chcem sa spytat, ci ked sa zlozi, tak sa lahko zmesti do auta, my mame na aute hrozne maly kufor, a ked niekam ideme tak musi byt konstrukcia v kufri a kocik-sportovy na prednej sedacke a ja s malym vzadu..des..chcem tento kocik, tak do obchdou a ku lekarovi, rychlo hodit do auta a ist, neni velmi velky, ako taka opacha??? ono to je v podstate ako golfac, ze????
@bebaa mape žije v Anglicku,ona ho tam kúpila 🙂
Keď si na mimibazáre dáš vyhľadať kočík city mini,tak ti nájjde predajcov na Sk,inak v žiadnom nedržia všetky farby ,iba v jednom mali,neviem či ešte majú,tak sa treba popýtať,ja som sa mailom všade informovala. 😉
A ak chceš aj madlo,tak len jeden jediný obchod ich má a predávajú ho spolu s kočíkom,samotné nie,ja sa snažím zohnať madlo už týždeň a tovar bude až v auguste,to mi dnes odpísali
Inak asi ten moj predám,mám ho len dva týždne,ale neviem si zvyknúť na tú červenú farbu 😝 ,dala som na nalákať na nižšiu cenu a teraz som neni spokoná,s farbou,s kočíkom hej,je super,chcela by som radšej čierny 😀
@lucula73 ja som chcela tiez cerveny, bo cierny mame 🙂 ale vsetci mi hovoria, aby som cierny zasa kupila 😒 tak neviem...ja to madlo chcem, Matko ma iba 6 mesiacov, tak nech sa tam opiera... a na akej stranke maju madlo? na stranke www.prenasedeti.sk maju postovne zadara, tak z tadial chcem, ale ani som si nevsimla, ci tam maju madlo..
@bebaa zo stranky prenasedeti som si objednavala plastenku a madlo na city mini, ale prisla mi len plastenka, madlo vraj bude az v juli/auguste... a postovne zadara? to asi len pri komplet kociku, ja som za postovne dala vyse tri eury, lebo posielaju kurierom... ale je to v mocenku, tak ty by si to moznoani daleko nemala...
@dosa pisala som im dnes, ze by som ho prisla kuknut a aj zobrat ak bude cierny, a oni ho na sklade nemaju, teda mi ho objednaju....takze tak, a potom si ho asi necham poslat.. ja ho obejdnam tak o mesiac, takze dufam ze v tedy bude aj madlo..inak to je zaujimave ze madlo nie je automaticky..a este si zan musis aj platit navyse..
@dosa pisala som im dnes, ze by som ho prisla kuknut a aj zobrat ak bude cierny, a oni ho na sklade nemaju, teda mi ho objednaju....takze tak, a potom si ho asi necham poslat.. ja ho obejdnam tak o mesiac, takze dufam ze v tedy bude aj madlo..inak to je zaujimave ze madlo nie je automaticky..a este si zan musis aj platit navyse..

@ewulka8 no moj má 17 mesiacov....a stále spáva iba v kočíku,takže ho budem musieť preškoliť na postielku 🙂
Ja ho chcem hlavne kvoli dovolenke a skladnosti,tie nožičky nejak extra neriešim,ak aj zaspí v kočíku ,tak podľa mňa sa vyspí aj s nohami dolu 😉 A ešte mám jeden kočík,zatiaľ,....