icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
28. jún 2011

@dosa dík
Je to hrozné s tým madlom,totálny nedostatok.... 😝

bebaa
28. jún 2011

@dosa tak to postovne nie je az taka tragedia, zo www.samokociky.sk som platila okolo 12 ecok, no hrozne...
ja madlo chcem, tak dufam ze ho o mesiac ked budem objednavat budu mat.

dosa
28. jún 2011

@bebaa - pri cene kocika sa to strati, ale za jednu plastenku, ktora by sa dala vlozit do obalky a poslat za 1,20 je to aj dost... ale potrebovala som ju, tak som dala... inak nemam to daleko ani ja, chodime tam nakupovat hracky, len som v tom case nemala tam kedy vybehnut...

bebaa
28. jún 2011

@dosa ale neni na predajni, to je skoda....

bebaa
28. jún 2011

@dosa juj, este som chcela, ci tvojmu babu nevadi ze ked spi, nema nozicky v lahu...nevysia mu???? moj spava v kociku stale, tak dufam ze si na to zvykne

dosa
28. jún 2011

@bebaa moje babo bude mat o chvilu dva roky a od roka uz v kociku nespime... a ked ideme raz za cas niekam na cely den, tak ho nedavam uplne do lahu, necham mu trocha sklon, potom to nevyzera tak, ze mu nohy visia, je v takej polohe, ako ja ked lezim u kozmeticky 🙂

bebaa
28. jún 2011

@dosa ahaaaaa, no jasne 🙂 tak do roka, ked v nom bude, tak mu nozicky nebudu vysiet...pocuj nemas v albumoch odfoteny kocik???

dosa
28. jún 2011

@bebaa si ma teda zaskocila, ja ani neviem, ale joggera tusim nemam v albume... mala som ho kratko... asi dva-tri tyzdne 😅

tilly
28. jún 2011

ja som teraz kupovala madlo - ale ten pultik v malviku 😉

lucula73
28. jún 2011

@dosa tak ty ho už nemáš?či?
Inak teraz mi napadlo,že z malviku mi odpísali,že dodacia doba je 14 dní 😉

lucula73
28. jún 2011

@bebaa kukni album booklover,ona ho fotila,má oranžový 😉

lucula73
28. jún 2011

@bebaa a ešte som teraz kukla,pozri do albumu pink31,ona má čierny pofotený,len ho musíš nájsť v tej koope 😀 😀

tilly
28. jún 2011

ja vam cierny zajtra pofotim, ak pockate 😉

dosa
29. jún 2011

@lucula73 no veru nemam, zlakal ma iny 🙂

mape
29. jún 2011

@bebaa prepac, ze odpisujem tak neskoro. My zijeme v anglicku, takze ja som ho kupila priamo v obchode. Maju ho na tejto stranke http://www.pramworld.co.uk/page/47/Baby_Jogger 😉

lucula73
29. jún 2011

@dosa 🙂 ,a prečo zháňaš teda madlo?zato som sa pýtala 😉 a čo máš teraz?

dosa
29. jún 2011

@lucula73 zhanala som kym som ho mala... u mna sa niekedy kociky neohreju ani dovtedy, kym by mi dodali dalsi diel 😀 teraz mam uz druhy raz teutoniu solano - je to asi moja srdcovka... jediny odpruzeny golfac 😎

lucula73
29. jún 2011

@dosa 😀 ,ja umrem z teba,....ale chápem,ja predávam tiež mojj,ale len preto že chcem inú farbu a to ho nemám doma ani dva týždne,moj mm zuri jak pes 😠

zajo79
29. jún 2011

@lucula73 a uz ti kocik do strany netaha?

lucula73
29. jún 2011

@zajo79 nie,neviem,asi som mala len taký pocit,trojkolku som nikdy nemala a myslela som že keď kočík pustím,tak mi pojde rovno sám 😀 .Ale skor si myslím,že akurát ten prvý deň čo som ho testovala som šla po zlom chodníku,lebo minule som tade šla s concordom a normálne som mala problém ho udržať rovno,furt hoiťahalo do prava, 🙂 ,nikdy som si to predtým nevšimla,ale na rovnej ceste idú oba kočíky dobre 😉

bebaa
29. jún 2011

OBJEDNANYYYYY 🙂 jaj uz nech je doma 🙂 🙂

megg
29. jún 2011

@lucula73 tak predsa ides do ciernej? 🙂

lucula73
29. jún 2011

@megg ano,práve som ho objednala 🙂
@bebaa a kedy ti príde?

bebaa
29. jún 2011

@lucula73 neviem neodpisali mi...tebe kedy? ja som na prenasedeti objednavala, ale na dobierku

bebaa
30. jún 2011

@mape
@dosa
@patrik1412 Baby, aku tasku pouzivate na kocik??? nejaku univerzalnu???

bebaa
30. jún 2011

@liga ahoj, aku tasku pouzivas na kocik?

dosa
30. jún 2011

@bebaa ja pouzivam rozne tasky, vacsinou si ich kupujem ako doplnok pre seba, nie kocik 🙂 momentalne mam cervenu brio tote - nema chybu, je pristranna, napakujem do nej co potrebujem a hlavne ma tie kruzky po bokoch, ktorymi ju prichytim o klipy a drzi, tam kde ma...

lucula73
30. jún 2011

ahojte,teraz mi volali,v pondelok ho mám stopro doma,sa teším jak malé decko 😀

xlea
30. jún 2011

cawte baby, tiez sa hlasim do klubu takmer cerstvych majiteliek BJCM - mam ho v ciernej farbe, i ked som chcela povodne fialovy. objednavala som ho z originalbabyshopu - tam maju aj vsetky doplnky, dokonca vacsinou skladom. Brala som si zatial ku kociku len madlo-pultik, ale zaba ma len 7 mesiacov a zatial je za tym utopena, tak rozmyslam, ze ho predam a kupim normalne madlo.

bebaa
30. jún 2011

@dosa ja mam tasku z ineho kocika, tak dufam ze ju tam nejako pripevnim,