icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka ved take niečo mala aj kristy v bcjm 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka 😀 😀 😀 😀 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka 😀 😀 😀 😀 už pišem sama sebe 😀 😀

frlka
26. nov 2011

@tamichloe dakujem, tesiiim sa 😉 Len este aby bol kocik 😨 😨 😨 😨 😨 ale maju ich slubene, tak verim, ze ano! 😉

tamichloe
26. nov 2011

@frlka no,len kolko ti vydrží 😵 😵 o mesiac ho predáš... 😀 😀

frlka
26. nov 2011

@tamichloe no, ved som dala foto...ano bude to take 😀 😉

frlka
26. nov 2011

@tamichloe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dufam, ze nie 😨 uvidime 😀 😀 😀 😀 Ale paci sa mi, ze aj hlboka vanicka sa da dat samostatne, teraz robia novu pevnu vanicku, ...paci sa mi ta s bielym pruhom,......ze si ho necham aj na druhe, tretie babo 😀 😀 😨 ....AK to vydrzim 😀 😀 😀 😀

tamichloe
26. nov 2011

@frlka 😀 😀 😀 neverím....s hlbokym kočikom to pekne neukaže.... ☹ ☹

frlka
26. nov 2011

@tamichloe mne sa to paci, hlavne, ze sa tam da dat hlboka vanicka, lebo onedlho ideme byvat na dedinu 😀 a tam potrebujem kocik "terenak", tak som chcela taky, kde sa da dat neskor v pripade potreby aj hlboka vanicka. Ved aj ine kociky to takto maju 😉 na tych 4-5 mesiacov hlboky vydrzi, hlavny je sportak 😉 😉

tamichloe
26. nov 2011

@frlka aj my byvame na dzedzine a je tu suuuper...preto tolko zvažujem či alebo... 😀 😀 😀

lucula73
26. nov 2011

@frlka 😀 😀 ,počuj moja,ja sa stavím,že kým vy budete mať druhé,tak tento kočík už bude dávno het 😀 😀
ale na dedinu može byť super,škoda že ja už tretie nechcem 😝 😀

@tamichloe ty kde bývaš,možeš aj do ip...........okres pd,aj ja som okres pd 🙂

tamichloe
26. nov 2011

@lucula73 @ frlka moja reč 😀 😀 to hovorím aj ja.. 😵

lubinka26
26. nov 2011

@frlka prosim ta, mohli by si mi odit link na tu pani, co sije nanozniky a podlozky? dakujem pekne 🙂

frlka
27. nov 2011

@lubinka26 mas IP 😉

frlka
27. nov 2011

@lucula73 mozno mas pravdu, mozno nie 😀 😀 😀 😀 uvidime 😀 😀 😀

zara137
27. nov 2011

tamichloe pre teba🙂

zara137
27. nov 2011

@zara137 na tretej fotke malý leží

tamichloe
27. nov 2011

@zara137 dakujem si zlataaa..takže sa v pohode mesti aj fusak... 😵

zara137
27. nov 2011

Pravda,upne v pohode..fotky su také kadeake..maly protestoval 😀

tamichloe
28. nov 2011

@zara137 😵

tamichloe
28. nov 2011

@lucula73
@frlka dievčata ,čo myslite,bude lepši novy bcjm s tymi vzduchovymi kolesami??

lucula73
28. nov 2011

@tamichloe určite,to som ti chcela už inak napísať,že ak to na teraz nepotrebuješ,aby si počkala 😉
ale inak ja si nemožem sťažovať na kolieska,no tieto nové gumené myslím že sa aj menej budú drať ako tie plastové..........

tamichloe
28. nov 2011

@lucula73 ale 2012 bude asi až v juni

tamichloe
28. nov 2011

baby,ked objednam bcjm treba mi aj madlo??? 😀 😀

jessicax
28. nov 2011

@tamichloe mne sa to madlo velmi pacilo, hlavne to polohovanie. Keby som este niekedy kupila bjcm jedine s madlom 😉

tamichloe
28. nov 2011

@jessicax 🙂 hm,chcela som ušetriť 😨

lucula73
28. nov 2011

@tamichloe no len to madlo je veľmi úzkoprofilový tovar,zisti si na ktorej stránke ho majú,resp. kde ti ho objednajú.
v lete to bol veľký problém,nedali sa zohnať,mali ich len v tom originalshope ale samotné ich nepredávajú,len s kočíkom 😝

jessicax
28. nov 2011

@tamichloe ved h mozes dokupit neskor ak by malej chybalo. Mozno ani chybat nebude 🙂

lucula73
28. nov 2011

inak moj je síce starší už,ale ak som to madlo dala trošku nižšie,to polohovanie madla bolo super.....tak som veľa razy tie pásy malému ani nezapínala,nebolo treba 😉

lubinka26
28. nov 2011

tak v stredu budeme mat fialovy bjcm aj s fusakom doma 🙂 konecneeeee 🙂 velmi sa tesim, dufam, ze nebudem lutovat.