Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
jaaaaaaaj, ja uz nedockavo cakam na nasho fialoveho tatosa. 🤐 😀
mamicky...ktora by ste mali zaujem o kupu noveho Baby Jogger City Elite, ...ja som uz svoj vcera vyplatila a teraz mi pisal dalsi obchod, ze maju akciu (super cena!!!), tak ak mate zaujem, dajte mi vediet cez IP, poslem info. 😉
tak ho uz mame doma 🙂 som dost prekvapena, ze ma tolko "nitov". dokonca aj to, aby sa neposkladal je nimi zabezpecene. dost som z toho vyplasena, pretoze na 3kombinacii sa mi tie nity zvykli vytrhnut. nemali ste s tym problem? no a inak je super, priatel bol ticho, to je dobre znamenie 😀 😀 akurat, ze poznamenal, ze je to nieco ine ako predosly tank 😀 cakala som trosku inu fialou, bledsiu, ale aj tato je krasna a aspon nebude na nom vsetko vidiet 🙂 snazila som sa ho nafotit, ale s mobilom mi foti kocik na cierno 😀 . takze neskor a s normalnym fotakom 🙂 fusak je fakt trosku tensi, ale podla mna bude stacit, nie vsak do vysokeho minus. milujem tu strechu 🙂 ked sa mala zobudi, idem ho vyskusat, som zvedava, ci mi to pojde, 3 kolku sme este nemali. tak drzte palce 🙂
@elixia dakujem za rychlu odpoved 🙂 ano aj ja som to s tym pultikom niekde citala mozno tu 😀
madielko este uvidim podla toho ako sa tam dcerke bude sediet, ale ona je zvedavec tak sedi rada narovno vystreta 🙂 a nalezato snad ani netreba uplne ale tak nejak aby sa to priblizovalo, moj svokor je pediater a ten nam dcerku doslova zakazoval davat celkom narovno, vraj treba 0° uhol aj postielku nam podlozil nohy. zrusili sme ten sklon az ked sa dcera zacala otacat a prevracat a putovat v postielke bo sme ju nasla opacnym smeroma to potom stratilo zmysel 😀
aha sama som si ju na amazone nevsimla ale ked som hladala konkretne tu tvoju nasla aj na nemeckom veru ta je super a vyzera teda dost priestranne 😉 a ja mam objednany cierny ale keby nemali brala by som aj fialovy, je to taka decentna farba pre dievcatko aj chlapceka 😵
@lucula73 tak to jednoznacne potom madlo, lebo dcerka ma uz sice 15 mesiacov ale len 76 cm, ona je drobec 🙂 a ano vyskusam ale myslim ze to z tou taskou pojde aj pre druhe pripadne 🙂
@lubinka26 gratulujem k novemu kociaru 😀 😀 😀 a kde si objdnavala ze ti uz prisiel? mali ho na sklade? lebo na SK je vraj vsade vypredany a pridu az buduci tyzden 😕 tesim na fotky i postrehy 😉
a uz mam aj podlozku vybranu pacia sa mi tieto:
http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/rozkvitnu...
http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/fusak-jar...
@tamichloe trojkolesovy cierny som objednala 😵 mame cierny golfac maxi cosi a nemala som pocit ze je tam teplejsie. ked je upek tak je upek. moja dcerka tam praveze krasne spinka ma tam tmu ako je zvyknuta 🙂. ja som v lete na dovolenke prehadzovala cez striesku take strakate farebne pareo aby mi ju slnko nevytiahlo a ked mi mala zaspinkala tak som jej trosku prikryla vyhlad aby nebola rusena. nie cierny bol uplne v pohode aj v lete a teda nam ani farbu nepotiahlo ... lebo ja si myslim ze ak je kvalitna latka i farba tak by slnko nemalo vytiahnut ziadnu farbu. naopak ak to kvalitne nie je, slnko ti vytiahne farbu aj z cervenej modrej.
inak mne sa ta filaova paci presne preto ze nie je ani svetla ani tmava je tak akuratna a vhodna aj pre chlapca, je ozaj pekna mne sa paci viac ako cervena ... ale nastastie mame kazdy svoj vkus inak by bol svet nudny 😀
sme po prvej prechadzke 🙂 vsetko bolo super, akurat ten fusak sa fakt smyka, ale to asi vsetky fusaky 😠 nieco budem musiet vymysliet. inak na kocik nemam jedno skarede slovo, je super, zatial a dufam, ze to tak aj zostane. akurat, ked som isla po parku, tak trosku skripalo predne koliesko. asi ho trosku premazeme. aj Bianke sa v kociku velmi pacilo 🙂
@jessicax veruze je 🙂 velmi sa z neho tesiiiim 🙂
@brulka dakujem pekne 🙂 objednavala som ho z originalbabyshop a mali posledny kus kocika a 2 fusaky.v pondelok o 22hej mi Lenka pisala, ze on prejavil niekto zaujem, tak som ho hned brala 😀 vlastne je to darcek od starych rodicov a ani som nevedela, ci prejde u nich.a teraz neviem, ci je to darcek pre mna alebo pre Bibi 😀
baby, neviete co sa dava do podlozky? chcela by som si ju dat usit.
@lubinka26 tak super ze si spokojna,my ho mame asi 2 mesiace a fakt som doteraz nenasla na nom chybu,na zaciatku som mslela,ze to polohovanie nozociek bude vadit,ale ako som uz pisala,je to uplne ok.
Presne aj preto sa mi pacila fialova,ze je taka unisex,teraz ju mam pre syna a raz mozno bude pre dievcatko 😀
inak,kde si davate sit tie podlozky? mozno by sa aj nam zisla 🙂

@brulka to madlo sa dá polohovať,pultík nie............bolo to tu písané,že ten pultík majú deti skoro pod bradou,dosť vysoko,ale zas pre staršie deti to nemusí vadiť............... 😕
ide do ľahu,takmer úplne,ale asi si bom pre malé bábo volila tú prenosnú tašku,opierka je tvrdá,ale sa to trochu celé kýve,ak je celkom v ľahu,tá taška by to spevnila.......ale treba vyskúšať,to si len ja myslím 😀