icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

frlka
9. dec 2011

@lucula73 este nie 😀 az dnes mi prisiel fusak, tak som ho hned oprala 😀 ved sa dockame. Aj ked mm malu vozil po byte, blaznili sa, velmi sa mu paci kocik 😀 povedal, ze tento je hadam najlepsi, co sme mali 😀 😀 😀 😀 tak som si vydychla 😉

frlka
9. dec 2011

mamicky, kto by chcel nepouzitu podlozku do BJCM, napiste mi prosim IP. 😉

lucula73
9. dec 2011

@frlka 😀 ,tak to sa máš,ak ti ho ešte aj mm pochválil 😉

brulka
9. dec 2011

@tamichloe
@lucula73
@frlka ahojte te diavcata tak uz aj ja som vlastnikom BJCM a dnes sme po prvej rechadzke 😀 muz videl zatial len v obyvacke na prechadzke nebol ale nefrfle a to je dobre znamenie. celkom cumel na to skladanie ale samozrejme nepovedal nic 😅 😀 🙂. je naozaj krasny, prevedenie super, strieska genialna a zmesti sa krasne do auta, manipulacia je bezkonkurencna !!!!!! ale co musim zhodnotit negativne piskaju mi kolieska a to hned od prveho pouzitia 😅 je to ok ci je to nekaka vada ... snad len treba namazat novotu ??? pomoooc napiste mi prosim !!! a po druhe zoparkrat som uz zakopla do tej spodnej tyce ... to jest rucka nie je moc dobre anatomicky tvarovana zeby 😅 ... mala by byt vysunuta viacej doredu aby clovek mohol krajsie narovnany chodit a nemusel zakopavat ... dufam ze si zvyknem lebo toto by mi trosku mozno vadilo ... ale mozno je to v topankach teda dufam mala som take obr tenisky goratexove velikanske co nosim na lyzovacku 😀 . inak sa mi zda paradny, svokrovci su uneseni, svokor ma ku kociku ani nechcel pustit. inak sme boli dost chori a ja este aj som 😖 . bola to nasa prva prechadzka hoci kocik mam uz doma dlhsie, tak dufam, ze po druhej prechadzke budem este viacej nadsena 😉

lucula73
9. dec 2011

@brulka sa teším že si spokojná 🙂
Kolieska si premaž WD 40 sprayom....určite to pomože...zhoď ich aj dolu a riadne nastriekaj,ale pozor na poťah,aby si ho nemala hneď masný.
Do tej tyče som teda nezakopla ani raz,tak neviem 😕
A akú máš farbu:?

brulka
9. dec 2011

@lucula73 dakujeeem 😀 ja mam ciernu 😀 klasika aj kocik doteraz sme mali cierny 🙂 . mne sa paci najviac bo sa mi tam hodia vsetky nadherne decky co mam od svokrusky ktora ma na to priam maniu 😵 ta by nakupovala v carterse kazdy tyzden 😀 zajtra kupim ten spray dufam ze to pomoze 🙂

tamichloe
9. dec 2011

@lucula73 objednavala čierny 😵

tamichloe
9. dec 2011

@brulka ahoj,no ja ho mam už tiež a som max.spokojnaaa...tiež sme ho mali dnes 1krat vomku,mne nevrzgaju kolieska, a tyč mi žiadna nezavadzia... 😵 😵

brulka
9. dec 2011

@tamichloe jej tak aj tebe gratulujem ko kociku 😵
ved ja si myslim ze je to hlupost ze ich treba len namazat to nemozu piskat zo staroby 😀 ta tyc asi budu tie bagance musim zajtra obut volaco ine 😀 ideme na trhy do viedne tak porobim volake foto a hodim do temy 😵 nasu malu paradnicu 🙂

tamichloe
9. dec 2011

@brulka 😵 😵 🙂 Ďakujem..aj tebe napodobne..ideš kupovať aj nanožník??

brulka
9. dec 2011

@tamichloe ja som rozmyslala ze ani nie ... neviem co to vlastne stoji ??? ja mam dobry fusak, asi skor dokupim madlo a plastenku ale neviem si ma terez dostala 😅 😀 🤐

tamichloe
9. dec 2011

@brulka aj ja mam dobry fusak,ale na jar,na jesen to využijeme...taky univerzalny čo baby pisali že pasuje 18,90€...ja som madlo hned objednala a je suprové,plaštenku mam z golfiek,univerzalnu a sadla perfektne akoby bola odtiaľ 😀 😀 😀

brulka
9. dec 2011

@tamichloe aha vidis tak to musim aj ja vyskusat nasu plastenku tiez mame golfky 😀 a to madlo teda objednam bo moja je riadny zvedavec a takto sa tam moze pekne narovno posadit a oslovovat a vyskerovat sa na okoloiducich 🙂 bo to ona straaaasne rada uputava pozornost herecka jedna 😀

tamichloe
9. dec 2011

@brulka to aj naša,medzi ľudmi je najšťastnejšia...skratka vo svojom živle.. 😀 😀

brulka
9. dec 2011

@tamichloe 😀 😀 😀 poznam doverne, doma sa so mnou nudiiiii 🤐

tamichloe
9. dec 2011

@brulka 😀 😀 presne 😵 😵 to hovorím aj ja 😀 😀 😀

brulka
9. dec 2011

by sme ich tusim mali zoznamit by si rozumeli herecky 😀 🙂 😉

tamichloe
10. dec 2011

@brulka 😀 😀 to ano

lubinka26
10. dec 2011

@tamichloe cauko, prisli ti tie fotky?

abnka
10. dec 2011

Ahojte dievčatá, chcem sa pridať, mám záujem o tento kočík, na fotkách a videu sa mi veľmi páčil 🙂 Ideme sa sťahovať teraz do pidi bytu, kde budeme bojovať o každý cm miesta, a tento kočík mi prišiel ako najskladnejší 😉 Zatiaľ som ho naživo nevidela, ale čítala som tu že kočíkovo je na drieňovej, to je blízko nás, tak si ho pôjdem omrknúť.
Len mám dilemu : páči sa mi červený alebo fialový.Fialové hocičo je moja srdcovka. Problém je, že som našla fialový len na originalbabyshope a nikde inde. Neviete, kde ešte inde ho majú ? V babyshope som ho videla len s fusakonánožníkom - je to dobrá kombinácia ? Zíde sa nám teraz na zimu ten fusakonánožník ? Máme doma lodger bunker fusak tak sa mi zdá zbytočné kupovať další fusak....
Alebo kúpim ten červený? jedna baba ho tu predáva na mk, veľmi sa mi páči tá žiariaca farba, aj keď mám chlapca, ale ak by mali ten fialový aj bez fusaku 😒 tak by som asi radšej zobrala ten. Veľmi sa tak navýši cena aj fusak aj madlo, to už bude okolo 3 stovák a to si nemôžem dovoliť....
A ešte mám otázku, máte niekto skúsenosti s nákupom z Poľska ? Z dinoshopu to vychádza v prepočte na 186 eur, bohužiaľ ale nemajú v ponuke fialový ☹

tamichloe
11. dec 2011

@abnka ahoj...v originalbabyshope..ti ho preda,myslim fialovy,aj bez fusaka,a ked nechceš,nemusiš brať ani madlo 😵 😵

tilly
12. dec 2011

baby, keby ste niekto chceli cierny fusakonanoznik, ten original, dajte vediet 😝

bebaa
12. dec 2011

@tilly ahoj predavas ho?

tilly
12. dec 2011

@bebaa zvazujem to, lebo mam 4 fusaky.. 😀

bebaa
12. dec 2011

@tilly a za kolko?

tilly
12. dec 2011
michaelka5
12. dec 2011

@frlka ahoj, tiez rozmyslam nad tymto kocikom pre druhe babo, ako letny kočik, lebo na zimu mame take velke trokombinacne torpedo 🙂,ale muz moc nechce ani pocut o dalsom kociku...tak by som chcela vediet ako je vysoky ten kocik, aby sa pri nom muz nekrcil(ma 195cm), tak ak je tvoj muzicek spokojny, mozno by bol aj moj 🙂
nikde na nete neviem najst vysku kocika.dakujem

frlka
12. dec 2011

@michaelka5 ahoj, moj mm je tiez dost vysoky, Elite je fakt vysoky a navyse rucka sa da polohovat. Urcite by tvoj mm mohol kocikovat vpohode 😉 Elite je fantasticky.
Pripajam video:

https://www.youtube.com/watch?v=pnar5QOzkoc
tilly
12. dec 2011

@michaelka5 elite je vysokansky, ale mini nie, pre 195cm muza by to nebolo...

lucula73
12. dec 2011

@tilly @michaelka5 moj muž má 196cm a nesťažoval sa,v lete malého vozieval on,ak sme niekde išli,myslím že v pohode 😉