Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zajo79 Maly mi teraz spi, ale ked sa zobudi, tak obvolam, len ja som uz objednala na www.prenasedeti.sk myslis ze mi zrusia objednavku???
na originalbabyshope zozenies vsetky... este aj fialovy... ktory standardne nemaju hockde...
no ja som akurát predala červený 🙂 .a v pondelok mi príde čierny 😀 ,muž ma asi zabije 😝
Je pekný ten červený,aj tej mamine čo tu pred chvílou bola sa páčil,aj mne vlastne,ale čierny som nikdy nemala a mám podložku zelenú,aj deku,ah fusak,tak nech mi to pasuje 😉
@lucula73 ten tvoj červeny jogger bol prekrasny, škoda ho..radšej si mohla popredať fusak, tašku a deku a doladiť 😉
@lodgermaniacka ani mi to nehovor,lebo skončím na psychiatrii 😀 😝
@lucula73 😀 ved ked ti pride napíš, ktory sa ti zda krajší 😉
@lodgermaniacka no na čiernom toho veľa nevidieť 😀
ahojte.maminky,ktore mate city mini poradte ake podlozky pasuju do tohto kocika?a kde sa daje kupit,alebo objednat?diky

@bebaa urcite ano, rucka je taka gemena, nesmyka sa to tak ako na tych penovych... a ked sa aj smykne, tak strieska zabrzdi...