icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

dosa
30. jún 2011

@bebaa urcite ano, rucka je taka gemena, nesmyka sa to tak ako na tych penovych... a ked sa aj smykne, tak strieska zabrzdi...

lucula73
30. jún 2011

@xlea myslím že tam kde si ho kúpila,ti to v pohode vymenia.Aj ja som odtiaľ objjednala aj s madlom normálnym 🙂

xlea
30. jún 2011

@bebaa ja mam tasku z DM drogerky a ta tam ide super ...

bebaa
30. jún 2011

@xlea a kolko vazi a meria tvoje baby? my mame iba pol roka, matko je ale troska vacsi ma 10 kil a 73 cm.... nam pride v priebehu dvoch tyzdnov, mne sa tiez pacil fialovy ale je o nieco drahsi, cakame na cierny

lucula73
30. jún 2011

@bebaa 🙂 ,podla mňa ti tam bude pasovať každá taška,ja mám tú nurse čiernu,takú universal, a je tam v pohode 😉

lucula73
30. jún 2011

@bebaa už ti odpísali,kedy príde?super,dva týždne vydržíte 🙂

xlea
30. jún 2011

@bebaa mala bude mat 8 mesiacov a ma 72cm a asi 7800g a v koci sedi ako princezna 🙂 ona sa rada vozi, potrebuje mat vyhlad... ja som chcela hlavne lahko skladatelny a lahky kociar a tento mi plne vyhovuje, ozelela som aj to polohovanie noh...

bebaa
30. jún 2011

@lucula73 prave mi napisali ze cierny az v auguste, je to mozne????????????????????? ja to ser.. co teraz? ked sa maly zobudi tak tam zavolam, ty si z tej stranky co si objednavala, tak si tam volala, alebo mailom????

bebaa
30. jún 2011

@xlea aj moj sa rad vozi...vydrzi v koci aj dve hodiny 🙂

zajo79
30. jún 2011

@bebaa v bambini maju cierny, ale 4kolecko

lucula73
30. jún 2011

@bebaa mailom....mám totiž infošky,že kočík takmer nikde nemajú a daľší tovar bude až v auguste,takže ak ti kdekolvek povedia,že skor,nie je to pravda,ale na tej stránke ich zatiaľ majú,oni si objednávajú sami 😉

bebaa
30. jún 2011

@zajo79 ach ja nestasny zemepan, a tak som sa tesila............. 4 kolecko nechcem :( teraz co, mam cakat, alebo zobrat inu farbu??????

zajo79
30. jún 2011

@bebaa v aladinovi v hc maju cerveny

bebaa
30. jún 2011

@zajo79 ved ja som chcela cerveny, ale potom ma prehovorili na cierny, a uz sa mi viacej ten paci, tak a teraz neviem co robit.

zajo79
30. jún 2011

@bebaa obvolala si eshopy ci niekde nemaju?

bebaa
30. jún 2011

@zajo79 Maly mi teraz spi, ale ked sa zobudi, tak obvolam, len ja som uz objednala na www.prenasedeti.sk myslis ze mi zrusia objednavku???

hviezda22
30. jún 2011

ahojte, aj my mame bjcm pre dvojičky, som velmi spokojna 😉

xlea
30. jún 2011

na originalbabyshope zozenies vsetky... este aj fialovy... ktory standardne nemaju hockde...

hviezda22
30. jún 2011

@bebaa do čierneho ti pasujú všetky farby, deky, fusaky, ja mam rada čierne kočíky 😉

bebaa
30. jún 2011

@hviezda22 no ved to, ja jeden cierny doma mam..

bebaa
30. jún 2011

@xlea ale tam je drahsi :(

lucula73
30. jún 2011

no ja som akurát predala červený 🙂 .a v pondelok mi príde čierny 😀 ,muž ma asi zabije 😝
Je pekný ten červený,aj tej mamine čo tu pred chvílou bola sa páčil,aj mne vlastne,ale čierny som nikdy nemala a mám podložku zelenú,aj deku,ah fusak,tak nech mi to pasuje 😉

lodgermaniacka
30. jún 2011

@lucula73 ten tvoj červeny jogger bol prekrasny, škoda ho..radšej si mohla popredať fusak, tašku a deku a doladiť 😉

lucula73
30. jún 2011

@lodgermaniacka ani mi to nehovor,lebo skončím na psychiatrii 😀 😝

lucula73
30. jún 2011

@hviezda22 odkiaľ máš tie podložky?lebo sú také dlhšie,takú by som chcela,aj pod nožičky 🙂

lodgermaniacka
30. jún 2011

@lucula73 😀 ved ked ti pride napíš, ktory sa ti zda krajší 😉

lucula73
30. jún 2011

@lodgermaniacka no na čiernom toho veľa nevidieť 😀

mape
30. jún 2011

@bebaa ja pouzivam taku univerzalnu v ciernej farbe. Dastali sme ju v jednom obchode zadarmo k plienkam a hodi sa ku kociku 🙂

mape
30. jún 2011

@hviezda22 pekne podlozky. Kde si ich kupila?

franziska2010
2. júl 2011

ahojte.maminky,ktore mate city mini poradte ake podlozky pasuju do tohto kocika?a kde sa daje kupit,alebo objednat?diky