Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 diky.akurat mi napisala jedna mamina,ze ona sije.tak si tam tuknem a pozriem,co tam ma.ja som objednala cerveny/visnovy/,no este som ho nevidela.musim pozriet aj aku ferbu,aby som to dopasovala.ja som na zltu,ale ta tan pasovat nebude.tak uvidim a niekde popozeram🙂))
@franziska2010 daš aj mne kontakt?do IP ,dík.Lebo tie z ceskej stránky su dosť drahé...
ahojte maminy pridavam sa do tejto temy aj ja rozmyslam nad tymto kocikom. Chcem sa spytat na jogger pasuje iba original plastenka / 32 euro / a madlo / 20 euro / ? Vsade ho maju teraz za 217 euro co vyzera dobra cena len tie doplnky sa mi zdaju trochu moc.Dakujem za rady.Inak ste s nim spokojne?
@klaudis kupila som tuto: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... neviem aka je v tescu, ak bude na sportak, tak by mohla pasovat, asi treba vyskusat. ja mam rada na plastenkach, ked sa da okienko prekryt, lebo raz som kupila plastenku s takym velkym otvorom, ze starsia dcera bola pod nou cela mokra 😒
@bbtina ano teraz je baby jogger city mini za 217 euro skoro vo vsetkych obchodoch ten trojkolesovy
ja som mala mat objednany tento tyzden..som rusila obj. a brala iny. takze v bambini cerveny bude. tak isto aj v aladinovi som videla na predajni cerveny
A ktorý si zajo zobrala?
babyhome emotion xstreet. v piatok by som ho mala mat doma.. chcela som lahky kocik pre prostredneho syna. tak dufam ze bude ok.
a teda...bude novy britax, kopia bjcm..a este mi dokonca pride ovela lepsi..takze som rada ze som to zrusila a ak budem chciet nieco podobne, tak ten britax je super http://www.bestbuggy.co.uk/2011/06/britax-b-agile/ ale vsetko zalezi ako si bude chciet mladenec vozit rit 😀
Takže budeš mať zasa dva nové. ten xtreet si videla aj na predajni? Ten britax som zrovna dnes prezerala, poradila mi ho jedna kočka, dá sa zohnať aj na SK - bude lepší ak bjcm?
@zajo79 som sem nahodou zabludila po inspiraciu, ten britax veru vyzera super, konecne sa nejaka firma vyhrajkala aj s doplnkami a myslela aj na rodicov aj na babo 😀
A to bude skorej šporťák alebo bude šikovný ako golfky?
@dara29 vyzera to byt maly sikovny sportak...este aj odpruzene predne kolecko.
co som videla bjcm..pekny, vsetko...ale ten material ktory je pouzity na nom...strasne lacny mi prisiel. to je mozno zvyk... ja som chcela ist od neho len soms a zalubila do babyhome...tak vyhral kocik, ktory potrebujeme viacej... ale nevylucujem ten britax v buducnosti.
co som pozerala co stoji v USA . cca 250 dolarov...cca 180 eur.. ak som dobre pocitala. plus ratam nieco navyse.. no cez 200 moze stat..max. 250..aj to fakt ze max.
@zajo79 hm,no tobude asi taká cena ako bjcm.počítam,že ten zlacnie,lebo teraz je to novinka,preto stojí čo stojí 😉
A videla si city mini naživo?no mne sa zdá ten materiál celkom kvalitný,taký pevný ,ono to nie je šušťák,len na všetkých foto to tak vyzerá....však čas ukáže,aká jje to kvalitka.
Len toto sú viacmenej letné kočíky a keď ten britax má prísť v lete,to može byť aj september kludne a to sa už moc neoplatí kupovať.
Ahojte dievčatá.Ja som už pomaly rok majitelka Baby joggeru-city mini...a čo nan hovorím?Jednym slovom neskutocny kocík...nenajde sa ziadna vada... 🙂 iny by som nechcela za nic.Je lahucky,vojde don aj 5 rocne dieta..mam odskusané.Dokonca sa v nom aj vyspinkalo.Cely potah,aj strieska sa raz dva rozoberie a šup do pracky..hned je opraty.Ta strieska je uzasna,ked snezi,vietor fuka a ked aj prsi ani plastenku nepouzivam..iba nozky mu prikrijem,ved ho skoro celého ta striezka zakryje.Aj v snehu sa s nim dá ist.Akurat co moj nemá ale uz nove 2011ky to maju,je ta snurka bocna ktorou sa dá sedadlo dat uplne rovno do sedu.Co je plusko.Takze nevahajte...hodím zopar foto do albumu..s kocikom.

@franziska2010 podla mna ti bude pasovať každá podložka,pokukaj napr. na www.pinkie.cz majú aj také uzke,bez tých bočníc,odpísala mi,že pasujú do bjcm...ja mám aj s tými bočnicami a v pohode.Inak ma mmb ponúkajú aj original podložky do tohto kočíka,ale sú nehorázne drahé 😠
Akú maš farbu?