icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
4. júl 2011

@bebaa ahoj,tak ja už mám kočík doma,od 7.25 😀 ,ešte som bola v pyžame 🙂 ,ale ssom ho nezložila,lebo neni čas,keď drobec zaspí,sa tešííííííííím 😉

lucula73
4. júl 2011

@zara137 ja len ľutujem,že ssom ho nekúpila skor 😉

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 mne este ani nevolali ze pride :( myslim kurier...ja mam taku smolu, vzdy ked si nieco z netu objednam, tak to trvaaaaaa, vzdy nejaky problem je....ale vsak este pockam...

frlka
4. júl 2011

ahojte dievcata/mamicky 🙂 uvazujem, ze si kupim aj ja bjcm 😀 teraz predavam Nuna kocik, ked sa mi podari, potom uvidime. Len farbu stale neviem...paci sa mi cierny, sedo-cerveny aj oranzovo-sedy. Neviem...a neskor ho predam a kupim britax, ak budem spokojna...mam vasoku dcerku (101 cm), tak potrebujem velky kocik. Keby ten britax predavali skor...kupila by som rovno ten! 😀 😀 😀 😀 Nepredava nahodou niekto bjcm z druhej ruky? Ze by som ho vyskusala? 🙂

frlka
4. júl 2011

inak som pisala predajcom Babytrend, Hrajo, Aladdin...ohladom Britax, vraj este nemaju ziadne info. od vyrobcu, ze kedy bude. Tak uvidime... 😀 😀

frlka
4. júl 2011

info mi prave poslal aj obchod "pre nase deti" - vraj nad BRITAX este ani neuvazuju... 😒 (Dobrý deň,
zatiaľ sa nad tým neuvažuje. - kopia odpovede) 😉

frlka
4. júl 2011

nasla som na MMb pani, co sije podlozky do baby jogger ........http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11724950&tab=3

😀 😀 😀 😀 😀

frlka
4. júl 2011

mozno uz viete, mozno nie...MADLO na bjcm sa da dokupit samostatne: www.prenasedeti.sk
😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
(ale tovar budu mat az v polovici augusta!!!) to uz jedna mamicka myslim pisala... 🙂

lucula73
4. júl 2011

@frlka 🙂 🙂 ano madlo sa dá dokúpiť,leen keby bolo........ale mne prišlo dnes aj s kočíkom,už je zložený,konečne som spokojná 😀
a koľko rokov má tvoja dlhaňa?keď ešte zháňaš kočík,aj moj bude taký dlhý,náš tato má 2 metre a mama trošku menej 😀

frlka
4. júl 2011

@lucula73 budeme mat 2,5r. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj nas tato je vysoky 😀

frlka
4. júl 2011

@lucula73 a ty si teraz kupila cierny bjcm? aj mne sa paci cierny...ale sa bojim tej farby v lete... 😒

lucula73
4. júl 2011

@frlka ano čierny,v piatok som predala červený 😀 ,baby ma tu vo viacerých temach skludnili,že sa nemusím báť čiernej,a to ideme o týždeň na dovolenku,tak hádam tam malého neupečiem....inak čitala som taký článok,že prečo beduíni chodia stále v čiernom,lebo čierna najlepšie odráža slnečné lúče...ale nemám zatiaľ vyskúšané,ja čiernu moc nemusím,ale tento kočík sa mi páči,dáme doňho podložku a bude sviežy 🙂

lucula73
4. júl 2011

@frlka akurát som kukla do mojich poznámok,moja dcéra mala v 30.mesiacoch rovných 100cm,tak si viem predtaviť 🙂 ,teraz má 8 a 146cm 😠 ,už je z toho nešťastná 😝

frlka
4. júl 2011

@lucula73 ved to, ze do ciernej najlepsie zladis farebne doplnky...aj mna to laka, ten je najkrajsi... 😀
Potom napis, ked pridete z dovolenky, ze ake to bolo na slniecku... + ma napadlo, ze na ciernej dost vidiet spina, ked dieta papa v kociku...mala som ciernu podlozku do kocika, NIKDY viac 😀 ale zasa druha mamicka pisala, ze potah sa da dat lahko dolu, tak sa operie, no nie? 🙂

lucula73
4. júl 2011

@frlka no neviem,ako to s tou čiernou bude,podložku máme zatiaľ takú limetkovú,mám ju v concorde,ja som napr, ešte poťah v tom kočíku neprala,oprala alebo vytriasla som podložku a bolo.
Inak ten červený je krásny,ale je dosť taký strakatý,červenošedočierny,nemohla som si na tú farbu zvyknúť, 😠 ,tak som váhala medzi tým šedým a týmto čiernym,taak som vybrala čierny 😉
Napíšem potom,ale to bude až po 23.7 🙂

frlka
4. júl 2011

@lucula73 vdaka, tesim sa a peknu dovolenku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucula73
4. júl 2011

@frlka ďakujeme 🙂 a daj vedieť,ak sa preň rozhodneš,je naozaj perfektný,konečen nebudeme vláčiť kočík po schodoch,odnesiem si ho ako kabelku 😀

lucula73
4. júl 2011

@bebaa nič ešte?no kde sa túlajú chlapci?tu boli dvaja ráno,bože taký trapas,ja v tom pyžame a on mi vraví,že aj robiť treba 😀 ,

frlka
4. júl 2011

@lucula73 a ty mas 3-kolesovy? Ja som este 3-kolesovy nemala...tak neviem, ci 3 alebo 4 kol. ?

frlka
4. júl 2011

@lucula73 a este mi prosim povedz, ze odkial si objednavala a za kolko + posta? Lebo tazko zohnat cierny...

lucula73
4. júl 2011

@frlka ano trojkolku mám,nikdy som nemala trojkolku ani čierny ,tak teraz mám...keby mal len jedno koliesko vpredu,tak by som asi zvážila 4kolesový,ale toto zdvojené koliesko je stabilnejšie,na chodník som vašla úplne v pohode 😉

lucula73
4. júl 2011

@frlka napíšem ti IP

frlka
4. júl 2011

@lucula73 ale napr. do autobusu, no neviem..ja chodim busom k babke, atd...to neviem ako nastupime, jedine, ze ho zlozim, co sa mi moc nechce, ked ho budem mat ovesany taskou + veci v kosiku...

lucula73
4. júl 2011

@frlka ktorý myslíš,ako zložíš?tento zložíš práve veľmi jednoducho 😉 A myslím,že do autobusu vyjdeš v pohode aj skočíkom a s dieťatom v ňom 😉

lucula73
4. júl 2011

@frlka lebo plný kočík...taška,košík plný...ten veru ťažko zložíš.....

frlka
4. júl 2011

@lucula73 ved treba vyskusat... 😀 😀 😀 😀 zvazujem pred kupou vsetky pre aj proti...nie je za 1 eur! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale najprv musim predat Nunu, co sa mi zda dost problem!!! Tak ak by si o niekom vedela, daj vediet prosim.

frlka
4. júl 2011

@lucula73 ved to, ze plny kocik nezlozim ☹ a uz sa poznam, ze vsetko tam nalozim...a potom co. Nechce sa mi otravovat ludi na zastavke MHD 😀 😀 Ja som doteraz mala vzdy 4-kolesove a vpohode som nastupila do nizkopodlazneho busu bez cudzej pomoci. Preto rozmyslam...

lucula73
4. júl 2011

@frlka však aj my tu máme tie nizkopodlažné,tam nastúpiš v pohode,inak chcem ísť do mesta kúpiť ešte pláštenku naň,lebo však toto počasie je des,tak napíšem,ako sa mi nastupovalo,chcela som ísť dnes keď sa malý zobudí,ak nebude liať,pojdem,aspoň si vyskúšam čierny 😀

frlka
4. júl 2011

@lucula73 ok, potom napis, ze ako... 🙂

lucula73
4. júl 2011

@frlka ok 🙂 ,idem už pa