Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ahojte dievcata/mamicky 🙂 uvazujem, ze si kupim aj ja bjcm 😀 teraz predavam Nuna kocik, ked sa mi podari, potom uvidime. Len farbu stale neviem...paci sa mi cierny, sedo-cerveny aj oranzovo-sedy. Neviem...a neskor ho predam a kupim britax, ak budem spokojna...mam vasoku dcerku (101 cm), tak potrebujem velky kocik. Keby ten britax predavali skor...kupila by som rovno ten! 😀 😀 😀 😀 Nepredava nahodou niekto bjcm z druhej ruky? Ze by som ho vyskusala? 🙂
inak som pisala predajcom Babytrend, Hrajo, Aladdin...ohladom Britax, vraj este nemaju ziadne info. od vyrobcu, ze kedy bude. Tak uvidime... 😀 😀
info mi prave poslal aj obchod "pre nase deti" - vraj nad BRITAX este ani neuvazuju... 😒 (Dobrý deň,
zatiaľ sa nad tým neuvažuje. - kopia odpovede) 😉
nasla som na MMb pani, co sije podlozky do baby jogger ........http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11724950&tab=3
😀 😀 😀 😀 😀
mozno uz viete, mozno nie...MADLO na bjcm sa da dokupit samostatne: www.prenasedeti.sk
😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
(ale tovar budu mat az v polovici augusta!!!) to uz jedna mamicka myslim pisala... 🙂
@frlka ano čierny,v piatok som predala červený 😀 ,baby ma tu vo viacerých temach skludnili,že sa nemusím báť čiernej,a to ideme o týždeň na dovolenku,tak hádam tam malého neupečiem....inak čitala som taký článok,že prečo beduíni chodia stále v čiernom,lebo čierna najlepšie odráža slnečné lúče...ale nemám zatiaľ vyskúšané,ja čiernu moc nemusím,ale tento kočík sa mi páči,dáme doňho podložku a bude sviežy 🙂
@lucula73 ved to, ze do ciernej najlepsie zladis farebne doplnky...aj mna to laka, ten je najkrajsi... 😀
Potom napis, ked pridete z dovolenky, ze ake to bolo na slniecku... + ma napadlo, ze na ciernej dost vidiet spina, ked dieta papa v kociku...mala som ciernu podlozku do kocika, NIKDY viac 😀 ale zasa druha mamicka pisala, ze potah sa da dat lahko dolu, tak sa operie, no nie? 🙂
@frlka no neviem,ako to s tou čiernou bude,podložku máme zatiaľ takú limetkovú,mám ju v concorde,ja som napr, ešte poťah v tom kočíku neprala,oprala alebo vytriasla som podložku a bolo.
Inak ten červený je krásny,ale je dosť taký strakatý,červenošedočierny,nemohla som si na tú farbu zvyknúť, 😠 ,tak som váhala medzi tým šedým a týmto čiernym,taak som vybrala čierny 😉
Napíšem potom,ale to bude až po 23.7 🙂

@bebaa ahoj,tak ja už mám kočík doma,od 7.25 😀 ,ešte som bola v pyžame 🙂 ,ale ssom ho nezložila,lebo neni čas,keď drobec zaspí,sa tešííííííííím 😉