Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@alpiinka ja som videla ten fialovy live a bol super a dokonca v nom bol chlapcek takze podla mna to su take blbe predsudky - 😀 a este pokial je fialova taka tmavsia tak je to ok pokial je fialkova taka skor orgovanova -bledunka tak to je dievcenska 😉 a fakt sa mi nepaci toto skatulkovanie ze ked je chlapcek -tak je mrte modrych farieb a zasa dievca tak snad len ruzove 😝 😝 😝 mne sa pacia deti v pestrych farbach nie len v modrej -uz som na nu asi alergicka ked v obchodoch je pre chlapcov veeelka vacsina veci len modrych 😠
@nadenkaaa tak to sa zhodneme, mne ked niekto donesie nieco modre pre maleho, tak sa mi robia vyrazky 😀 ale pri tychto kocaroch city mini sa mi tie farby fakt nepacia, cierna je fajn, modra no co uz 😀 a zvysok 😝 dufam, ze tym nikoho neurazim, kazdy mame iny vkus 🙂 a co sa paci mne, sa zas nemusi pacit inym 🙂
ani ja si nemyslim, ze by tato fialova bola len pre dievca. dokonca je to taky odtien, ze by mipasovel aj pre chlapca. mne tie sede pasy vobec nevadia a aj preto sa mi tieto kociky pacia. su ine ako ostatne. a mam dceru a doteraz sme mali kocik v tmavohnedej s bezovou a modrym lemom. ten lem je tenucky a tak mi vobec nevadilo, ze je tam. strasne sa mi tie fatby pacili a z tej znacky toho nebolo moc na vyber. dokonca aj golfac sme mali v rovnakych farbach.
dnes mi manzel od svokry donesie usite dve podlozky limetkovu a tyrkysovu a bude to fajn hned ten cierny kocik bude oziveny 😉
Ahojte kocky. Chcem vas poprosit o skusenost, alebo radu. BJ je vynikajuca volba. Hladam, snorim, volam....ci uz niekde maju novu Versu, zatial vsak bez vysledne. Vcera som v kocikove skusala Mini. Vsetko je perfektne az na jednu vec. Ked som dnes pozerala aj fotky ktore tu mate, vcera mi to v obchode vobec nenapadlo, zistila som ze bude problem v taske na rucke. Presnejsie, ked dam opierku do uplneho lahu, taska bude podla vsetkeho trieskat dietatu do hlavy. Mala som P&Tcko surodenecki a to bolo to iste. Hrozne mi to islo na nervy a to bola mala este malinkata. Kosik ma Minicko zhruba taky velky ako PP Si (to mam teraz) tasku tam mozem dat. Ale ako riesite tasku a vsetky carachy? Hlavne tie mamicky, ktore mate dve male deti. Neviem si dost dobre predstavit zbalit tam vsetko do kosika, este pripadne aj odviezt maly kocik, alebo trojkolku. Dakujem za kazdu radu, postreh. 😉
@majamat pláštěnku emitex na tříkolky - http://www.dacha.cz/emitex-plastenka-na-kocarek...
tuhle NEbrat - je malá - http://www.babytip.cz/kocarky-a-prislusenstvi/d...
@nadenkaaa tak cisto cierny na ceste 😵 sa tesim, pani v obchode vravela, ze ta modra nie je az tak jasna ako na obrazku, ale ze cierny odbalili a je nazaj cierny 🙂 modry uz mame sportak (vyberal manzel...ale to mi vobec nevadilo, kedze po dlhom presviedcani mi schvalil kocik, kt. som velmi chcela 😎 ), tak bude zmena a nebude sa tak spinit...
@renisco OK, diky. zatial mam zo stareho kocika. uvidime, mozno si ju aj necham.
@drobec33 ja mam len jedno dieta, tak to este s dvoma nemam odskusane a moc ti v tom neporadim. tasku na kociku som nenosila ani predtym. tu u nas idem vacsinou len do obchodu a pod. a to nepotrebujem vela veci. ked ideme do PD nakupovat, tak ideme autom. mam taky batoh, do ktoreho si dam vsetko pre malu. ten sme predtym davali do kosika, ale tu sa mi nezmesti, tak vyberiem v PD co potrebujem nevyhnutne a ostatne necham v aute. to iba ked ideme do centra a parkujeme dalej. ked ideme do hypermarketov, tak ani kocik vacsinou nevyberame, lebo prakujeme hned pri obchodoch.
@majamat dakujem krasne, zisiel by sa postreh maminky s dvoma krpcami. 😉
@renisco celkom nerozumiem, co je taska na plastenku? 😕 A ozaj. Nezavadzia tem organizer, ci je to len taky, nazvem to pasik napr. na mobil., kluce, kapesniky...Ja potrebujem mat tasku, mam tam plienky, lieky....v kosiku mavam jedlo, hracky, nahr.oblecenie, plastenku a vsetok ostatny bordel.. 😀
@drobec33 taška na pláštěnku vypadá takhle - viz foto - a vleze se tam kolikrát i plenka a další věci...
jinak baby jogger má pod nožkama místo - dá se tam dát další taška, ve které může být pláštěnka, deka, atd, tím se zvedne podnožka. pokud se le chce nechat podnožka dole, tak pak je potřeba tu tašku vyprázdnit...
organizer nezavazí, ale vejde se tam hlavně základ - peněženka, kapesníky, klíče, mobil... ale třeba i plenka - podle velikosti....
@alpiinka tak super verim ze budes spokojna🙂 cierny je fajn v tom ze ak ho odladis s hocijakou farbou nebude to vyzerat blbo 😀
ja som mala hnede brio a teraz cierny BJCM 😉 az taky pokrok vo farbe nebol 😎 ale som spokojna 🙂
aj ked mi ten ultra veeelky kosik z bria v BJCM chyba 😅 najma kvoli tym vsetkym hrackam a blbostiam co musim mat a pripadne este ak ma clovek aj nakup 😀 ale ved to urcite poznate 😝
@drobec33 ja som si kupila normalnu tasku v obuvi a dala som si ju na kocik 😉 a vyzera dobre 😉 a zmesti sa mi tam vsetko🙂
v pozadi fotky je vidiet kocik s taskou 😅
ale uvazujem nad tou taskou na plastenku co sa pripevnuje na konstrukciu kocika 😉
@nadenkaaa co sa tyka kosika, tento bude pre mna ultra velky 😀 teraz mam hartana a tam je uplne pidi kosik, to je jedina vec, co by som mu vytkla a vlastne nevytkla 😅 lebo som o tom vedela a na nakupy chodim autom, takze to u mna nastastie nie je az take rozhodujuce, no napriek tomu pri bjcm potesi 🙂 uz som nan velmi zvedava
maly je krasny v tej capici 🙂
@alpiinka dakujem za maleho🙂 no mama je zblaznena do bekoviek tak maly ich ma veela 😀 no musim to vyuzit pokial este neprostestuje🙂 😀 😀
no ja som bola rozmaznana z bria kedze ten kosik bol fakt bezkonkurencny 😉 a aj ja chodim na nakupy autom ale casto sa stane ze sme niekede na prechadzke a cestou domov este skocim nieco kupit a z toho je casto aj nakup 😀 😀 akoze viac ako jednu povodne planovanu vec 😝 😝
podla mna to nie je bj-asi je to site od niektorej zx tych sikovnych zienok na mmb 😉

@tamichloe ja som isla do klasiky kedze v 4kolesovej verzii nie je tolko na vyber aj ked v tej fialkovej by bol krasny aj 4kolesak 😵 skoda takto som aspon nemala dilemu 😉 😉 😉
ale moj chlap by mi to asi vyhovaral ten fialovy pre chlapca 😉 aj ked podla mna to nie je vyslovene dievcenska farba -to by musel byt iny odtien 😉