Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ja som ho chcela pre starsieho na par dni do ciech na vylet co ideme... a nechat pre mladsieho na zimu a do terenu - tak som dnes pisala s tou kockou z eshopu..
vymenili sme si par mailov, pochopila som ze mini pre nas nieje - aspon zatial. nema polohovatelne nozicky.. i ked je elite vacsi - to ma odradza trosku...
uz ze je drahsi...zas to maś inej triedy kocik.
@zajo79 ani mi nehovor....ja som blíženec-to sú rozpoltené povahy.....jedna strana chcela kočík červený,druhá čierny 😀 .a vieš ako to dopadlo....čerevný som mala ddoma necelé dva týždne,aj tak som kúpila čierny..keby som kúpila asi čierny prvý,možno mám doma teraz červený..ach jaj 😀
AHojte práve som sa tiež zamilovala do BCJ som z neho úplne hotová,ale všetci ma odhovárajú že je malý už velký ne ďalší kočík keď už frčí na first biku ☹ ved bude mať len dva roky 🙂 velmi sa mi páči ten čierny, len sa bojím či to není moc tmavé nemám velmi rada čiernu pri deťoch-
ja mam BJCM, je paradny, ano troska mi vadi, ze tie nozicky sa nedaju polohovat, ale inak je super
drobec ma 5 mes., v hlbokom sa jedoval, lebo nic nevidel odtial a sportak co sme mali k trojkombinacii nevyhovoval
tuto ho davam len na lezato, nozicky mu nevisia
zvazujem kupu este jedneho, ktory by mal aj preklapaciu rucku aj polohovatelne nozicky, ale muz ma obesi:D
BJCM je super aj do auta, skladny, lahucky...a najsamlepsia je strieska, netreba ziadne clony, slnecniky...
Kočky nepredávate niektorá BCJM???? Na Mk nič není 😉 A všade sú vraj čierne vypredané síce vraj budú v auguste ale už popredu sú rezervované, páči sa mi ešte aj ten zelený nemáte niektorá???? alebo roanžový???
ĎAkujem
Ešte jadna otázočka je vhodný aj pe vyšších rodičov???? mám 180 cm a muž o pár centy viac?? Ďakujem
No presne to mi povedala, ale vraj mi nevie naosto povedať či budú nakolko je o ne velký záujem a sú už dopredu rezer. takže ich bude málo ☹
@zuzkasu v prenasedeti.sk maju vraj skladom tieto farby:
Green Gray, Crimson Gray, Orange Gray (centrálny sklad) + priamo na sklade je Stone Black (náš sklad)
Ja som si s tou pani pisala, takze tuto spravu mi poslala vcera. Neskoro, mne uz pride z Aladdin v utorok cerv.sedy bjcm. 😀 😀 Aj tak som chcela cierny, lenze ten NIKDE nemaju, az v auguste. Tak ak chces, skus. 😉

@bebaa inak nad hlavou má kopec miesta,keby si ho zdvihla na spanie vyššie,určo mu nožičky nebudú visieť,lebo mojmu visia len trošku a to máme 1,5 roka 🙂