icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
6. júl 2011

@bebaa inak nad hlavou má kopec miesta,keby si ho zdvihla na spanie vyššie,určo mu nožičky nebudú visieť,lebo mojmu visia len trošku a to máme 1,5 roka 🙂

bebaa
6. júl 2011

@zajo79 mam este trojkombinaciu a tento pouzivam iba na rychle presuny, nakupy, proste do auta...matko ma 11 kilov a 74 cm.... do buginy by sa mi o rok uz nezmestil a toto je kocik do 23 kil, tak preto tato volba.

zajo79
6. júl 2011

ja som ho chcela pre starsieho na par dni do ciech na vylet co ideme... a nechat pre mladsieho na zimu a do terenu - tak som dnes pisala s tou kockou z eshopu..

vymenili sme si par mailov, pochopila som ze mini pre nas nieje - aspon zatial. nema polohovatelne nozicky.. i ked je elite vacsi - to ma odradza trosku...

uz ze je drahsi...zas to maś inej triedy kocik.

bebaa
6. júl 2011

@lucula73 ja viem, to len dnes zaspal pri kocikovaniiiii, ja som si to ani nevsimla...vcera som o dala tak vysie, ked spal.

zajo79
6. júl 2011

@bebaa tak potom ako kociky na "lietacku" do mesta ok, a ved dorastiete, budete neskor pouzivat len tento..

ja som len sa chcela podelit co mi ta kocka pisala... mne by polohovatelne nozicky chybali.
a to ho chcem-len ako kocik do terenu a na zimu.

lucula73
6. júl 2011

@zajo79 tie nožičky si myslím že nevadia,to je asi jediný nedostatok kočíka,že sa nedajú polohovať,inak je úplne úžasný 😀 ,určite omnoho lepší ako klasické golfky napr. 😉
ja som videla kopec detí,čo aj mali nožičky zdvihnuté a aj tak im v ľahu viseli nohy,hlavne tie golfky 😕

lucula73
6. júl 2011

@zajo79 ale tvoj bude aj v zime ešte moc maličký 😉 ,ale staršiemu by ti hádam nevadili tie nožičky? 😕
Ono je to kočík možno pre vašie deti,tak od roka,ale si myslím,že v pohode može byť aj pre menšie 😉

zajo79
6. júl 2011

@lucula73 starsiemu nevadi.. a mladsieho by som tam teda nedavala.... a fakt,ze nozicky by mi tam chybali.

lucula73
6. júl 2011

@zajo79 však zato je toľko kočíkov,aby sme si mohli vybrať 😉

zajo79
6. júl 2011

@lucula73 jaaaaaaaaj, ja som vahava vaha...ja sa teda navyberam kym kupim 😀

lucula73
6. júl 2011

@zajo79 ani mi nehovor....ja som blíženec-to sú rozpoltené povahy.....jedna strana chcela kočík červený,druhá čierny 😀 .a vieš ako to dopadlo....čerevný som mala ddoma necelé dva týždne,aj tak som kúpila čierny..keby som kúpila asi čierny prvý,možno mám doma teraz červený..ach jaj 😀

zuzkasu
6. júl 2011

AHojte práve som sa tiež zamilovala do BCJ som z neho úplne hotová,ale všetci ma odhovárajú že je malý už velký ne ďalší kočík keď už frčí na first biku ☹ ved bude mať len dva roky 🙂 velmi sa mi páči ten čierny, len sa bojím či to není moc tmavé nemám velmi rada čiernu pri deťoch-

strapadielko
7. júl 2011

ja mam BJCM, je paradny, ano troska mi vadi, ze tie nozicky sa nedaju polohovat, ale inak je super
drobec ma 5 mes., v hlbokom sa jedoval, lebo nic nevidel odtial a sportak co sme mali k trojkombinacii nevyhovoval
tuto ho davam len na lezato, nozicky mu nevisia
zvazujem kupu este jedneho, ktory by mal aj preklapaciu rucku aj polohovatelne nozicky, ale muz ma obesi:D
BJCM je super aj do auta, skladny, lahucky...a najsamlepsia je strieska, netreba ziadne clony, slnecniky...

zajo79
7. júl 2011

@zuzkasu syn ma dva a pol roka..a ked ideme niekam na cely den ci pol dna, kocik potrebujem. kto hovori ze dvojrocne dieta kocik nepotrebuje, tak chodi z dietatom len pred cinziak na sidlisko na ihrisko pripadne sa pomota okolo domu.

zuzkasu
7. júl 2011

@zajo79 Tak tak 😀 a my stále chodíme kade tade, A Maroško sa aj velmi rád vozí v kočíku , no už len nejako spracovať muža a predať Pliko ☹

mape
7. júl 2011

@lucula73 no 210 - 260 libier je 235 - 290 €. No a teda my sme za neho dali 212 € 😉

zuzkasu
7. júl 2011

Kočky nepredávate niektorá BCJM???? Na Mk nič není 😉 A všade sú vraj čierne vypredané síce vraj budú v auguste ale už popredu sú rezervované, páči sa mi ešte aj ten zelený nemáte niektorá???? alebo roanžový???
ĎAkujem

zuzkasu
7. júl 2011

Ešte jadna otázočka je vhodný aj pe vyšších rodičov???? mám 180 cm a muž o pár centy viac?? Ďakujem

bebaa
7. júl 2011

@zuzkasu ja mam 177 a kocika sa mi vyborne.

zuzkasu
7. júl 2011

@bebaa Ďakujem asi idem do zeleného 😀

lucula73
7. júl 2011

@zuzkasu ja mám 181 a manžel 196cm..´ja úplne v pohode a manžel tiež karoval,ale nesťažoval si 🙂

lucula73
7. júl 2011

@zuzkasu a zelený si našla?lebo na predajni kočíkov v PD mali ešte v pondelok jeden zelený 😉 ,ja som tam kúpila za super cenu,možno by aj tebe dali zlavu,posielajú aj kurierom.

zuzkasu
7. júl 2011

@lucula73 No čo si píšem s jednou pani s Original baby shop tak ho majú 😀 a ty si ho kúpila v PD??? já som origoš odtial 😀 v Barbore??? nevieš či majú?? v pondelok tam cestujem. Kolko Ťa vyšiel aj s doplnkami? ĎAkujem pekne

lucula73
7. júl 2011

@zuzkasu no ja som najprv kúpila v PD červený,lebo čierny nedostali a po dvoch týždňoch som ho predala a kúpila od tej panej čo si s nou píšeš čierny,predposledný,posledný vzala bebaa tu z temičky a čiernym je koniec 😀 ,ale vraj budú v auguste 🙂

zuzkasu
7. júl 2011

No presne to mi povedala, ale vraj mi nevie naosto povedať či budú nakolko je o ne velký záujem a sú už dopredu rezer. takže ich bude málo ☹

frlka
8. júl 2011

@zuzkasu zeleny skus Aladdin Shop Hlohovec. Mne v pondelok pride cerv-sedy. ak nebudeme spokojni, predavam...potom sleduj inzeraty 🙂

zajo79
8. júl 2011

@frlka daj vediet ako si spokojna 😎 myslim ze budes, urcite

frlka
8. júl 2011

@zuzkasu a este by mali mat v prenasedeti.sk (doprava zdarma, cena kocika 217 eur). 😀 Ale cierny nemaju.

frlka
8. júl 2011

@zajo79 ved uvidime...potom napisem 😀

frlka
8. júl 2011

@zuzkasu v prenasedeti.sk maju vraj skladom tieto farby:
Green Gray, Crimson Gray, Orange Gray (centrálny sklad) + priamo na sklade je Stone Black (náš sklad)
Ja som si s tou pani pisala, takze tuto spravu mi poslala vcera. Neskoro, mne uz pride z Aladdin v utorok cerv.sedy bjcm. 😀 😀 Aj tak som chcela cierny, lenze ten NIKDE nemaju, az v auguste. Tak ak chces, skus. 😉