Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lihi a prečo sa ta rucka hned tak trha????jaký to je material take penove ci???
@katrenka111 ja by som brala BJ 🙂 Je fantasticky a podla mna urcite lepsi na denne uzivanie ako ten druhy. Urcite ma aj lepsie jazdne vlastnosti. Tot moj nazor 🙂
@katrenka111 ta rucka je guma, ale ja netusim, preco sa trha. mame ho kratko.
@katrenka111 ja mam BJ 4lkolku, jazdim s nim po kamenoch, piesku, hrbolatom terene a nemozem sa stazovat. Vobec mi nevadi, ze ma iba predne odpruzenie. Nehovoriac o tom, ze mne sa golfky velmi zle tlacili jednou rukou. Odpalila som si zapastie, aj preto som ich predala. Spojena rucka je super. BJ ma aj podstatne lepsiu strechu a kosik! Inak jedna kocka vyssie pisala, ze ten zadny sustakovy kryt je slaby. Ja som mala P&T cko a vzadu som mala iba igelit. Moje obe baby su zimne a vobec s tym nebol problem. BJ mi pride aj viac komfortnejsi pre dieta, ako TFK. 🙂
@drobec33 no ta rucka sa aj mne paci neviem ako by to slo s palicami....
a mas city mini ci GT??? takže mas odskusane aj na snehu????a odkedy si ich mala v tomto???
@drobec33 mne to tiez nevadi, ze v zadu je len sustakovina. aj na 3-komb. som to mala, akurat, ze tam nebola sietka. a ze je strieska sustakova, ako sa pisalo vyssie, ved to ma vacsina kocikov a nie je s tym ziadny problem. tiez s nim chodim po vselijakom terene. mame rozkopane namestie a hoci sa ide trochu horsie, da sa to zvladnut. niektore chodniky mame tiez mizerne a da sa.
@katrenka111 ake ma TFK velke kolesa?
@majamat no to netusim ale asi take približne ako BJ
@katrenka111 skoda, ze sa nedaju zistit presne udaje o kocikoch z netu. neda sa takto dobre porovnat. idealne je, vidiet nazivo a aj vyskusat aspon v obchode. aj ked to tiez nemusi byt az take smerodatne. mala mi az tak moc v BJ v obchode nechcela sediet a ked sme ho priniesli domov, tak sa jej v nom pacilo.
teraz si uz zvykla a uz to pre nu nie je take zaujimave, takze niekedy sedi, inokedy vystraja, ked ideme s kocikom.
@katrenka111 ja mam Mini 4lkolku, GTcko je iba 3ka 🙂 BJ nemam odskusane na snehu, ale v zime som mala PP Si Completo, ma to mensie a uzsie kolieska a s nim sa dalo jazdit. Nepochybujem o tom, ze s tymito sa bude dat dobre jazdit 😎 Moja mladsia bude mat 18mes., mame ho nieco vyse mesiaca, ale uz sme poskusali zopar a uz menit nebudem ani za nic 🙂 Pre mna mu absolutne nic nechyba 🙂
V predajni ked sme skusali mi v nom mala hrozne plakala, ale nepacil sa jej ujo predavac 😀 Ked ho domov doviezli, moje dve baby sa on bili a nechceli ist z neho von. Starsia ma 3,5 roka. 😀
@katrenka111 ja som MUUM zvazovala, ale odradila ma ta nestastna strecha. Je priserne kratka a otvorena. Tak nech vam dobre sluzi 🙂
@katrenka111 Nam sa zatial neroztrhla, ale vsetkym mojim znamym uz ano. Je to guma, nie pena. Neroztrhne sa uplne, len v tych spojoch sa pretrhne. Ja si myslim, ze je to tym, ze tam ludia vesaju tasku, moj muz si mysli, ze je tym, ze ho skladaju a ukladaju na zem, kym ho vlozia do auta a ze sa ta rucka osucha o asfalt. Neviem. Ja tam tasku vesiam tiez a zatial drzi, no mojej znamej sa to roztrhlo po 3 mesiacoch.
@drobec33 no aj mne to zacina vadit akosi a ten material tiež nic moc....inak je dobrý....
@lihi no tak teda neviem ked tu citam same take veci ma to trosku odrádza ta rucka nestastna....
@majamat Presne udaje o kocikoch sa daju casto zistit priamo na stranke vyrobcu. Co sa tyka porovnania alebo predvedenia, tak na youtube je toho kopec. Staci zadat model, su tam fakt dobre recenzie. Najlepsie skusenosti mam s Baby gizmo reviews. Kocik vam predvedu, povedia ake su vyhody a nevyhody kazdeho modelu. Toto je baby gizmo na city mini
https://www.youtube.com/watch?v=8ksK4NXnEsk
Samozrejme, ze ako kazde taketo recenzie, obsiahne to len zakladne vyhody a nevyhody. Zvysok potom uz zisti clovek sam.
@majamat no skoda s tou ruckou....a neda sda nieco na to dat ani???
@katrenka111 neviem. asi to nepomoze. ja to teda zatial nemam prasknute, ale mam kocik dost kratko.
@majamat ach jaj preco taký detail dost doležitý nedomysleli.... 😠
@katrenka111 neviem. ja len dufam, ze nam to vydrzi. aj tie penove rukovate som bazari videla casto prasknute. takze ani pena nie je uplne OK, aj ked nam sa to nestalo ani na jednom kociku.
@katrenka111 nam zatial rucka drzi uz rok. nepraskla, nepotrhala ( klop, klop, klop 🙂 ). Na konstrukcii nie je na pevno, tak citim, ze sa trocha smyka- uz to aj vidiet, ze je trocha pretocena, zarezy su akoby do špirály. Je to len taka mini chybycka krasy 😀
@kaja79 do frasa, pretoto sa asi rozhodnem pre iný.... ☹
@katrenka111 no nezavidim ti. ja ked som ho kupovala, o niecom takom som nevedela, ale neviem, ci by som zmenila nazor. az privelmi sa mi pacil.
@majamat no aj mne sa paci no este rozmýslam aj nad BJ city versa... 🙂
no baby teraz fakt neviem ci city mini alebo TFK dot....hmmmm 😉

Baby ja sa rozhodujem medzi týmito, poradte: