icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tehula
10. aug 2012

no podla mna penove rukovate nevydrzia nikdy, nechapem, naco to este niektore kociky maju. Od tej gumy som ale cakala viac. Ja mam pocit, ze nam to prasklo na dovolenke, kde intenzita slnka bola vacsia, sem tam na rucku zasvietilo slnko, asi sa to rozohrialo a prasklo. Ale uvidim, ako pochodim s tou reklamaciou. Najviac som zarmutena, ze skutocne co som popozerala kociky a podumala, nic lepsie od BJMC4 som nenasla. U B-agile mi hroooooooozne prekaza ta sietka na streche, keby to bol cely diel, tak ho berem z fleku. Rozmyslala som aj nad Bee+, co je teda uz uplne ina cenova kategoria, ale ten mal problemy s kolieskami a plusko ma aj kratsiu strechu, zas riesit slnecne clony a slnecniky absolutne nechcem. A tie doplnky, ani normal fusak sa tam nezmesti.
No potom vselico ma zaujalo na prvy dojem a zistila som pri videach, ze korytkove sedenie to ma, co uz nechcem, to mam na ABCcku tak dalsi taky mi netreba, alebo ze skladanie kocika, treba sedadlo davat dole atd....Jednoducho, v tom, co hladam, som ineho vitaza nenasla. Preto verim, ze tu rucku zreklamujem, resp, to, ako ma odbili podla zakona o ochrane spotrebitela zatial nemozno povazovat za vybavenie reklamacie a lehota im v pondelok konci, ked nedodaju posudok od vyrobcu, alebo servisu povereneho vyrobcom, tak si idem uplatnit vymenu, alebo vratenie prachov

majamat
10. aug 2012

@katrenka111 city versa sa aj mne paci.

katrenka111
10. aug 2012

@majamat len ten je moc cierny... ☹

katrenka111
10. aug 2012

@majamat len kto vie ci ma aj versa taku istu rucku ako mini???

majamat
10. aug 2012

@tehula vystihla si to presne. my sme si mohli kupit aj golfac, ale to by sme si este stary kocik museli nechat a veru na to nemam miesto. BJCM sa mi paci a je prakticky, ze ho mozem vyuzivat aj normalne, ale aj do auta. aj ked my mame 3.kolku. uvazovali sme aj nad 4kolkou. nechapem preco je 1 koleso drahsie o 30e, ale to by sme si popripade aj priplatili, len sa mi nepacili tie farby. teda nie su zle, ale je to taka klasika a mne sa pacia menej zvycajne farby. preto som si vybrala fialovy. na 3komb. mame penovu rukovat a mali sme aj na golfaci. vydrzala, v tom nebol problem. dokonca som nemala ani taky blby pocit, ked som ho ovladala 1 rukov, ako pri BJ.

katrenka111
10. aug 2012

@majamat takže v podstate to je jedno asi ..... 🙂 takže city mini a TFK už len rozhodnut sa.... 😉

majamat
10. aug 2012

@katrenka111 asi tak. je vela dobrych kocikov a rozhodovanie je fakt tazke.

katrenka111
12. aug 2012

No baby ja mam ten Jane MUUM ale ako cim dalej tým viac sa mi nepaci, ta strieska mala a mam problem s nim aj ist niekedy tie predne kolieska akosi ťažko idu a horko ťažko sa aj otocim niekam, neviem no.... som trosku sklamana, tak asi si kupime ten BJcity mini ale este musim vydržat aspon par mesiacov kým nebude sedkat len v smere jazdy....
No keby som toto vedela hned ideme asi do BJ....

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 netrap sa tym, ja som tiez vyskusala zopar kocikov, pokial som nasla pre mna ten naj. Ja osobne si myslim, ze BJ ozaj lutovat nebudes 🙂 Inak ja by som velmi necakala kym bude vacsi. Asi by som sa bala, ze si maly nezvykne byt otoceny opacne. Teraz je este maly, skor si zvykne. Ja som nemala ani jeden kocik tak, ze by bola sedacka otocna. Iba vanicka teda bola smerom ku mne. A ani jedna kocka nemala problem, ked sedeli v sportaku odo mna 🙂 ja by som pockala mozno dva mesiace a isla by som don 😉
Co sa ti tie kolieska zasekavaju, ked sa ti s nim zle jazdi? Mozno staci natriet loziska obycajnou Indulonou a bude dobre 😉

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 No asi pockam take 2-3mesiace a potom BJ ale zas neviem ako lebo to bude potom zima...
Ja som práve preto kupovala tento koli tomu otoceniu, lebo som ho chcela este vidiet.... predsa je este malý ale myslím že o take 2mesiace bude kaslat na mnaa chcet vidiet vse naokolo....tak neviem....
No ono nie že zasekavaju ale musim sa niekedy namakat aby sa otocili správne a aby isli neviem co to ma byt....doslova akokeby brzdili ci co niekedy.... ☹ som z toho smutna lebo ako kocik je pekný aj priestranný na tu striesku by som si aj zvykla ale to ovladanie sa mi teda moc nepaci.... hlavne pri zatacani...

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 a skusila si to reklamovat? Ved ten kocik nie je lacny... 😒

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 nie neviem ci to može byt zavada alebo taký je ???

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 ja by som to reklamovala, ved predsa kolesa sa musia poriadne otacat a nie zadrhavat. 😖 Mozno budu zle loziska. Za opytanie nic nedas. 😎

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 a ako sa vobec riesi reklamacia, nemam s tým moc skusenosti???kupovali sme ho v Aladine...

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 skus reklamovat. ja som mala lacny golfac a bolo to to iste. ked som robila zakrutu, normalne sa mi skoro kocik prevratil, ale skusila som najskor reklamaciu koli konstrukcii. dost sa kyvala v mieste, kde sa sklada. vratili nam peniaze. inak ani my sme nemali sportak otoceny k sebe. mala bola v golfaci od ukonceneho 5m a bola naramne spokojna, ze nemusi lezat a ma vyhlad. my sme mali problem s refluxom a tiez som na nu potrebovala vidiet, ale nebol problem na moment stiahnut striesku, pripadne zastat a nakuknut na nu. v sportaku som si odopla zips, co sa hore zapina strieska pri rukovati a videla som na nu a v BJ su aj okienka, pripadne ked je teplo a lezi, vidim na nu aj cez sietku.

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 zavolaj p.Vrabelovi aky mas problem s kocikom. Myslis si, ze je velmi ferovy. Zhodou okolnosti sme od neho kupovali obe nase autosedacky a dokonca aj BJ ...😀 Priprav sa vsak na to, ze ak by ti ho zobral na reklamacku, budes mesiac bez kocika. Teda Aladdin tusim zapoziciava kociky, ked mas v oprave.
Aby sa ti nahodou nestalo, ze s nim ozaj nieco je a pouzivanim sa ti to pokasle uplne. Zavolaj mu, povedz co je s kocikom a uvidis 😉 Ved fakt nebol lacny ten kocik...

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 fuha no to co budeme mesiac bez kocika bože....
no neviem presne to robi akokeby sa mi isiel vykotit akoby tie kolieska boli akesi slabe alebo co a neuvladli kocik....
No skusim mu napisat email...

katrenka111
12. aug 2012

@majamat takže už od 5,mesiacov je v sportaku?? nebala si sa,no ja toho mojho musim vidiet mi mame taký hovacku kontakt niekedy.... 🙂

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 neboj, urcite ti zapozicia druhy kocik 😉

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 no len ma to dosť stve lebo nemame ho ani mesiac a toto robi....

drobec33
12. aug 2012

@katrenka111 kks, tym duplom by som ho reklamovala co najskor. Drzim paste, daj potom vediet ako ste dopadli.

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 nie, nebala som sa. ved som na nu obcas nakukla. nemala som s tym problem. priputanu som ju mala, pod chrbatikom bola vo zvysenej polohe, koli grckaniu a bola spokojna, lebo vsetko videla. ked bola este vo vanicke, uz 2t mi strasne revala, ked som ju tam dala, lebo nemala vyhlad.

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 tu je foto.

katrenka111
12. aug 2012

@majamat no super takže takto a nikto sa nepýtal co tak skoro v golfaku???? sice videla som už par malých babätiek takto v sportákoch....

katrenka111
12. aug 2012

@drobec33 no uvidime mm sa skusi na to pozriet co tomu može byt...
a ked ne tak reklamujeme....co by som este nerada.... ☹

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 ani nie. od tehu si s par kockami piseme, teraz uz na FB a vacsina dala drobcov tak skoro do sportaku. dokonca som s golacom bola aj uz pediatricky. vyhodou je, ze som si malu v pohode vyniesla aj s kocikom, kedze tam nie je vytah a mam obavy, nechat kocik hocikde. ani Dr. nic nepovedala. mala to nizko pod hlavou, bolo teplo, tak si myslim, ze inak nie je rozdiel medzi vanickou a sportakom. teda za na par malych detailov, ktore su v lete nepodstatne. navyse v navode k 3-kombinacii bolo uvedene, ze vanicka je do 6m a sportak od 6m. takze chybal nam len mesiac.

katrenka111
12. aug 2012

@majamat no tak to je super inak, bol sikovný a teraz co mate je uplne fajnový aj mna dosť laka este tento a dosť, len skoda ta ruska ale zas možno nie na každom sa kazi, kto vie.....
Jaaj teraz normalne lutujem že sme hned nekupili BJ ale co už chcela som este revers tak mam co som chcela.... 😒

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 je tazke vybrat kocik. mne sa paci x-lander, casualplay, ale tiez nemaju otocnu sedacku a co je uplne blbe, ze su pomerne siroke a nevhodne do uzkych priestorov. my sme pouzivali hauck apollo. je to nemecky kocik a pomerne lacny a boli sme s nim spokojni. BJ sme kupili, lebo sme chceli nieco do auta a mohli sme kupit golfky a hauck nechat, ale BJ ma nejak ocaril. vyhodou je, ze hauck mozeme predat a nepotrebujeme 2 kociky. vyuzijeme ho aj v zime. nemam tolko miesta kde by som ich skladovala.