icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
12. aug 2012

@majamat myslís že sa da s BJ aj v zime??? no a to polohovanie nožiciek u takeho babätka do roka by nebol problem???

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 myslim, ze zimu zvladneme. hauck mal predne kolesa rovnake a zadne boli o 5cm vacsie a dalo sa. ako povedala jedna kocikova maniacka: ked je vela snehu, ma problem kazdy kocik. na to treba sanky. a to mala okolo 25 kocikov, takze vie o com hovori. a v BJCM som videla aj 5m babo. male deticky maju vacsinou nozicky pokrcene a ten chlapcek ich tak mal a kedze je sedacka velka, bol posunuty trosku vyssie a nozicky mu netrcali. inak to neviem posudit, lebo ho mali kratko.

katrenka111
12. aug 2012

@majamat a ta opierka chrbatika nie je moc labilna??? ked to je len take sustakove na zips tusim.....

majamat
12. aug 2012

@katrenka111 co myslis? v opierke je vystuz.

katrenka111
13. aug 2012

@majamat a je to dosť pevne??? lebo vyzera to take labilnejsie ked sa da do lahu.....

majamat
13. aug 2012

@katrenka111 ako som napisala, v opierke chrbatika je vystuz a do lahu sa dava pomocov pasov. mne sa pasy moc nepacia. ked ideme, tak sa to trochu hybe, ale malej to nevadi. ked je unavena, ta ju to aspon uspava.

katrenka111
13. aug 2012

@majamat akože sa hýbe?? No bola som dnes s malým na prechádzke a ten moj kocar volaco otras, hrkoce a tie kolieska, no normalne sa nedal otocit hlavne v Tescu....mam nervy

majamat
13. aug 2012

@katrenka111 mala si niekedy kocik, kde je polohovanie opierky chrbatika riesene pasmi? vlastne su to take akoby popruhy, spojene takou akoby sponou za opierkou, tie uvolnis a opierka klesne dole. na tych pasoch ta opierka chrbatika drzi. pasy nie su pevne, tak ked miknes kocikom, tak aj opierka sa pohne. nie velmi, iba trochu, ale nie je to take pevne, ako maju kociky, ktore su inak riesene. ma to vela kocikov a dokonca aj drahe kvalitne kociky. aj ten moj lacny golfac to mal. moc sa mi to nepacilo, lebo tam sa to blbo ovladalo, ale tu to ide lahko. ma to aj svoje vyhody. inak riesene kociky maju len urcity pocet poloh, ako sa da dat chrbatik. ti si ho mozes dak ako chces.

majamat
13. aug 2012

@katrenka111 inak to je pekne blbe s tym vasim kocikom. kociky nie su teda lacne a vysolis za to nemale peniaze a taketo problemy s nim mas.

katrenka111
13. aug 2012

@majamat ale ma 3 polohy nie???
No co sa týka nasho kocika neviem ci to tak ma byt alebo je to vada, neviem ale asi napisem panovi Vrabelovi do Aladinu

majamat
13. aug 2012

@katrenka111 ma vela poloh. tym, ze su tam pasy, mozes ho dat do akejkolvek polohy. posuvat mozes aj po 1cm.

majamat
13. aug 2012

@katrenka111 tu si pozri video. klikni na ten hnedy pasik pod obrazkom BJCM. tam uvidis, ako to da dole tu opierku chrbatika. http://www.babyjogger.com/demo_videos.aspx

katrenka111
14. aug 2012

@majamat ok dik a ako je to s nanožnikom, ked budem mat fusak staci ten ci treba aj nanožník???
Takže možem do neho dat aj pol rocne babo hej???Este som tu citala že sa ťažko ovlada niektore baby tu pisali, co je na tom pravdy???

majamat
14. aug 2012

@katrenka111 6m babo som videla v kociku a ta mamicka nemala problem, ale osobne skusenosti nemam. s tym tazkym ovladanim neviem. my s tym tiez nemame problemy. vraj sa to tyka skor tazsich deti. moja mala je drobec. za posledny polrok nepribrala nic. predtym za polrok len 1,5kg, akurat prvy polrok bola buchta a riadna. no teraz nema ani 10kg. a v zime dam do kocika asi len fusak. keby velmi snezilo, dam na to plast.povrch fusaku je taky, ze si mylim, ze az tak moc nepremokne a ked aj, tak vezmem vrchny diel domov a dam vysusit. uvidim ako to bude. keby to nebolo dobre, budem zhanat nanoznik potom.

majamat
14. aug 2012

@katrenka111 pitala som sa nasich kociek na FB a ozvali sa mi len 3, ale jedna ma kocik len 3m, druha ma Elite a tretia vozi maleho od 6m, ale zije v krajine, kde nemaju zimu.

majamat
14. aug 2012

no ja asi uz odementievam na tej materskej, ze pytala s makkym i.

majamat
14. aug 2012

@katrenka111 skopirujem ti, co mi este napisali.

(bavili sme sa, ze je dobre mat dieta co najdlhsie vo vanicke, ale ja som hovorila, ze vanicky teraz casto robia iba do 6m a nie kazde dieta tam vydrzi tak dlho.)

no ja som ani pri jednom nemala klasickú vaničku, ale tú prenosnú tašku. Malý, napríklad, agustové dieťa mi už nahuľaný do tej tašky vošiel iba napresovaný, tak sme prešli na fusak. Takže kľudne v pohode môže.... ja si myslím

ano vyborne, zapla som ho a mohol byt aj na brusku aj na chrbte, priputany a v uplnom lahu aj. inak aj s fusakom sa to v pohode da len sa kocik tazsie sklada

katrenka111
14. aug 2012

@majamat no diky teda za info... no neviem teda pre ktorý sa rozhodnut, velmi dobre ohlasy ma aj ten TFK Dot, len tam su palice tak neviem ci by mi to nevadilo a stale neviem že ci radsej BJ 4kolku alebo 3kolku....

katrenka111
14. aug 2012

baby chcem sa este opýtať co myslíte je city mini väčší kocik ako city versa???

boska79
14. aug 2012

@katrenka111 myslim ze bjcm je o nieco vacsi, uz boli neake tabulkove porovnania tu... ale bjcm je tak velky, ze o trosku mensia versa vobec nevadi 🙂) kukni mi do albumu, mam tam 3,5 rocneho syna, ktory si tam sadol bokom cez sirku a uplna pohoda...

majamat
14. aug 2012

nasla som rozmery, ale len CM 4.kolka. asi velky rozdiel medzi 4.a 3 kolkou nebude.
http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Bab...
http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Bab...

katrenka111
15. aug 2012

@boska79 tak ty mas versu??? v albume som nic take nenasla.......
takže myslís že versa je dosť velka???

katrenka111
15. aug 2012

@majamat no dik, už sa len rozhodnut ci city mini alebo versa.....no mam este cas na rozhodnutie tak uvidime....

katrenka111
15. aug 2012

@boska79 inak ten nový Peg Perego Book plus mi jedna pani pisala že su moc uzke....

boska79
15. aug 2012

@katrenka111 len bjcm. Ked niesu v predaji, tak ju mat predsa este nemozem... moc uzke...co je moc uzke? Vies to na cm?

katrenka111
15. aug 2012

@boska79 ne to mi len napisala pani s obchodu s kocikmi tak neviem....
A od kolkatich mesiacov mas syna v BJCM???

boska79
15. aug 2012

@katrenka111 uz ho nemam, mala som gtcko. Teraz ficime na inglesine zippy

boska79
15. aug 2012

@katrenka111 no...kocik este nemaju a uz pisu ,ze je uzky.

katrenka111
15. aug 2012
renisco
15. aug 2012

@katrenka111 rozhodovala bych se, zda chci styl kolíbky (versa), ve kterém dítko není na rovném, ale má nožky pořád nahoru, ale je otočný, nebo city mini, který zas nemá polohování nožek, ale jde dát docela do rovna... polohuje se zvlášť... 😒