icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 kde si ju chces kupit? ak v obchode, tak lahko to porovnas a zas hrubsie kolesa nie su na skodu.

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 jaaaaaaaaaaaaaaaaaj ved je peckovyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 Podla mna tiez nema hrubsie tie kolesa. Vela urobi aj farba 😉 Uz nas tolko nenapinaj, lebo ma klepne pepka ☹ uz teraz za nim placem...

majamat
9. sep 2012

@drobec33 😀

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33
@majamat No baby ja asi do nej pojdem, mam ju zatial rezervovanu v jednom obchode... takže myslíte že bude dobrá???
No neviem na tých foto vyzera že ma hrubsie ale možno je to len taký optický klam....pojdem sa na nu asi este radsej pozriet naživo.... 😉

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 moja, ked by aj mala tie kolesa o nieco hrubsie, je to len dobre. Cim hrubsie kolesa, tym lepsie sa ti s nimi bude zadit a tak lahko sa ti neznicia. Podla mna 😉 Drzim palce, chod si ju vyskusat do predajne, pofot, ojazdi a uvidis 🙂

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 vsak uvidis nazivo a ked nebudes chciet, tak urcite nebudu mat problem predat.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat
@drobec33 no dobre teda tak ho pojdem pozriet.... a uvidime som už zvedava naň....ked je taký ospevovaný 🙂

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 neviem co by som dala za to, aby som bola na tvojom mieste 🙂 Mooooc drzim palce, aby ta nesklamal! 😎

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33 tak velmi si ho chcela??? no na videu a foto vyzera fakt dobre uvidime aký bude naživo...
predavacka v obchode mi vravela že je bombový, tak som zvedava...

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33 už len predat ten co mam...

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33
@majamat baby inak myslíte že by to vyzeralo dobre keby som dala natret konstrukciu na strieborno????

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 Chcela som ho asi najviac zo vsetkych. Ale uz nemozem vymyslat ☹ A ty tiez nevymyslaj, je milionovy tak ako je! Naco chces prestriekat konstrukciu? Vysanti sa na doplnkoch, budes mat peckovy kocik 🙂 Predas, neboj 😉

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33 no ja mam podložku a tasku Elodie details retro do zelena myslís že to bude pasovat???no strieborna konstrukcia by to tak oživila nie??

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 pre mna je jedinecny tak ako vyzera. Ozivia ho krasne tie doplnky a nebude vyzerat preplacano. To je moj vkus. Neviem ako vyzera ta podlozka, skusim pozriet. K ciernej ti sadne krasne aka kolvek farba. Aj ked budes mat nieco viac farebne, krasne to ukaze. A jeden dva doplnky mozes mat jednofarebne.

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 vies, potom by si mala asi problem s reklamaciou. ak by sa ti pokazil, je lepsie, ked sa do originalu nejak moc nezasahuje.

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33 este ake doplnky???

majamat
9. sep 2012

veru, vyhoda ciernej je, ze sa k tomu da doplnit akakolvek farba, aj ked mne osobne sa tiez viac paci strieborna konstrukcia.

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 podlozka, taska fusak, slnecnik. co to pisem, vsak slnecnik netreba. 😀

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 myslela som tasku na kocik, mozes si nieco usit na madlo, deku...fusak..to ti vsetko pekne ukaze a zvyrazni cely kocik 🙂 Ja sa chystam na ozdobu na strechu, len dajako mi cas nevychadza 😀

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 vyzera to dobre v tej ciernofarebnej kombinacii. ta taska by sa k tomu tiez hodila.

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 ze vahas, ved ako krasne ukaze na tom Briu 🙂 A tiez je cely cierny 😉 @majamat

katrenka111
9. sep 2012

@majamat
@drobec33 baby inak mam kaiser zelený fusak, myslíte že sa mi tam zmestí???ako je to s mini???

katrenka111
9. sep 2012

@majamat mam aj tasku este rozmýslam nad dekou...

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 podla mna ano.

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 myslim, ze ano. fusaky sa nezzmestia vacsinou len do golfiek a niektore dlhe do vaniciek, ale do sportaku by sa mali. a myslim, ze BJ kociky su velke dost.

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33
@majamat myslite že tato deka by sa hodila?? ci radsej ta tmavsia zelena ako mam podložku a tasku??

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 ozaj, ak by mali taky fusak, alebo podobny na predajni, nech ti ho tam daju, ako to vyzera. mne tak ukazovali emitex, ale nasla som si lacnejsiu verziu - womar.

majamat
9. sep 2012

aka deka? mne by pasovala si skor tmavsia zelena, ako bleda.

drobec33
9. sep 2012

@katrenka111 mne sa zasa hodi viac ta svetlejsia 😀 Kocik sam o sebe je dost tmavy.