Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 jaaaaaaaaaaaaaaaaaj ved je peckovyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 Podla mna tiez nema hrubsie tie kolesa. Vela urobi aj farba 😉 Uz nas tolko nenapinaj, lebo ma klepne pepka ☹ uz teraz za nim placem...
@katrenka111 moja, ked by aj mala tie kolesa o nieco hrubsie, je to len dobre. Cim hrubsie kolesa, tym lepsie sa ti s nimi bude zadit a tak lahko sa ti neznicia. Podla mna 😉 Drzim palce, chod si ju vyskusat do predajne, pofot, ojazdi a uvidis 🙂
@katrenka111 vsak uvidis nazivo a ked nebudes chciet, tak urcite nebudu mat problem predat.
@katrenka111 neviem co by som dala za to, aby som bola na tvojom mieste 🙂 Mooooc drzim palce, aby ta nesklamal! 😎
@drobec33 tak velmi si ho chcela??? no na videu a foto vyzera fakt dobre uvidime aký bude naživo...
predavacka v obchode mi vravela že je bombový, tak som zvedava...
@drobec33 už len predat ten co mam...
@katrenka111 Chcela som ho asi najviac zo vsetkych. Ale uz nemozem vymyslat ☹ A ty tiez nevymyslaj, je milionovy tak ako je! Naco chces prestriekat konstrukciu? Vysanti sa na doplnkoch, budes mat peckovy kocik 🙂 Predas, neboj 😉
@drobec33 no ja mam podložku a tasku Elodie details retro do zelena myslís že to bude pasovat???no strieborna konstrukcia by to tak oživila nie??
@katrenka111 pre mna je jedinecny tak ako vyzera. Ozivia ho krasne tie doplnky a nebude vyzerat preplacano. To je moj vkus. Neviem ako vyzera ta podlozka, skusim pozriet. K ciernej ti sadne krasne aka kolvek farba. Aj ked budes mat nieco viac farebne, krasne to ukaze. A jeden dva doplnky mozes mat jednofarebne.
@katrenka111 vies, potom by si mala asi problem s reklamaciou. ak by sa ti pokazil, je lepsie, ked sa do originalu nejak moc nezasahuje.
@drobec33 este ake doplnky???
veru, vyhoda ciernej je, ze sa k tomu da doplnit akakolvek farba, aj ked mne osobne sa tiez viac paci strieborna konstrukcia.
@katrenka111 podlozka, taska fusak, slnecnik. co to pisem, vsak slnecnik netreba. 😀
@katrenka111 myslela som tasku na kocik, mozes si nieco usit na madlo, deku...fusak..to ti vsetko pekne ukaze a zvyrazni cely kocik 🙂 Ja sa chystam na ozdobu na strechu, len dajako mi cas nevychadza 😀
@katrenka111 vyzera to dobre v tej ciernofarebnej kombinacii. ta taska by sa k tomu tiez hodila.
@katrenka111 ze vahas, ved ako krasne ukaze na tom Briu 🙂 A tiez je cely cierny 😉 @majamat
@majamat mam aj tasku este rozmýslam nad dekou...
@katrenka111 podla mna ano.
@katrenka111 myslim, ze ano. fusaky sa nezzmestia vacsinou len do golfiek a niektore dlhe do vaniciek, ale do sportaku by sa mali. a myslim, ze BJ kociky su velke dost.
@katrenka111 ozaj, ak by mali taky fusak, alebo podobny na predajni, nech ti ho tam daju, ako to vyzera. mne tak ukazovali emitex, ale nasla som si lacnejsiu verziu - womar.
aka deka? mne by pasovala si skor tmavsia zelena, ako bleda.
@katrenka111 mne sa zasa hodi viac ta svetlejsia 😀 Kocik sam o sebe je dost tmavy.

@katrenka111 kde si ju chces kupit? ak v obchode, tak lahko to porovnas a zas hrubsie kolesa nie su na skodu.