icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
9. sep 2012

@drobec33 prave preto. bol by to velky kontrast, ale to treba vyskusat.

katrenka111
9. sep 2012

@drobec33 no neviem ci ten moj predam zatial nikto nic.... ☹

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 ta tmavsia by ti pasovala k tomu ostatnemu. to by sa hodilo.

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 ja tiez predavam a nikto nic. mozno to dlhsie potrva. uvidime.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat a aký predavas???
ako ja musim asi znižit cenu lebo pisu mi a vypytuju sa preco ho predavam tak skoro....
inak myslís že to korýtkove sedenie bude dobre???

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 som si ho pozrela v bazari. ja ten moj kocik predavam za menej, nez polovicnu povodnu cenu a nakoniec zideme asi aj na 1/3. ponukali mi zan nizsiu sumu, ale mam pocit, ze by tie kociky uz chceli snad zadarmo. vsak neboli najlacnejsie a nie su moc pouzivane. inak muum sa mi velmi pacil, ked som pozerala na nete, ale sklamal ma, ked som videla nazivo. sedacka sa mi zda velmi mala a este aj tie problemy, co s nim mas.

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 ja myslim, ze ano. je to ine sedenie, ale vsetko je o zvyku. ake mali kedysi kociky a nebol problem.
ja predavam 3-komb. Hauck apollo all in one.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat no lebo ked bude malý väčsi a bude v smere jazdy tak neviem ci ho nebude tlacit tam to kde sa polohuju nožky...je tam taka prepážka ci co...
pozri tu a aj tie kolieska su nejake hrubsie nie
http://www.bestbuggy.co.uk/wp-content/uploads/2...

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 neviem. deticky si na to aj nohy vykladaju, ale neviem ako pri spani. to jajlepsie, vidiet v tom vacsie dieta. ak mas nejaku kamosku s vacsim dietatom, zober ju so sebou a vyskusajte.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat ale to asi nebude problem neviem inak tie kolieska maju 20cm tak ako mini tak neviem ale na foto su sirsie o dost....

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 pozri toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14129280&tab=9 a odmysli si ten tmavy stred.

majamat
9. sep 2012

pozrela som si video a tie kolesa sa mi zdaju rovnake.

https://www.youtube.com/watch?v=OITSHTyU-GU
katrenka111
9. sep 2012

@majamat no rozhodovala som sa aj medzi týmto ciernym ale versa asi vyhra 🙂

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 pozri aj toto video. pod nozickami sa to tusim da trochu povytiahnut, aby to bolo dlhsie, ore vacsie dieta. no neviem, ci to staci.

majamat
9. sep 2012

skoda, ze CM nema polohovanie noziciek a rukovate. to je taka bezna funkcia na kocikoch, ze aspon to mohli urobit. uz by ho mohlo vyskusat viac mamiciek.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat no to nejak nedomysleli... ☹

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 to si nemyslim. urobili to tak umyselne. je to kocik urceny pre starsie deti.

katrenka111
9. sep 2012

@majamat no može byt pre toho mojho by asi nebol este ale myslím že po 2rokoch dieta ž v kociku nebude 😉

majamat
9. sep 2012

@katrenka111 v city mini sa uz moze vozit dieta od 1,5r, ale vynimocne aj od 1r. takze to sa este dost povozi. pznam mamicky, ktore vozia aj 3r. je to individualne. my tu mame napr. len cestu od bytoviek, bez chodnikov a je lepsie mat dieta v kociku. zas mam kamisku, ktora nepouzivala kocik uz dost skoro, ale ona vsade jazdila autom. ja chodim viac napeso.

katrenka111
10. sep 2012

@majamat no aj ja myslím že je tak až od roka,ale citala som že v tom nosia aj mensie deticky no ja som už asi rozhodnuta.... 😉

ivett
10. sep 2012

zdravím holky, někdo se tu ptal na mou spokojenost s GT, tak píšu, že spokojená jsem moc, právě se s námi vrátil z dovolené a byl perfektní, fakt bomba...jestli chcete něco konkrétního, ptejte se...

a k diskusi o rozdílu 3kolka vs. 4kolka, je to jen o pocitu, mě se třeba lehčeji jezdí s 3kolkama, ale taky záleží jaké kočáry srovnáváte, pokud vemu v potaz jen BJ, tak třeba klasické Mini byť 3kolka se manévruje o dost hůřu než Mini GT, to dvojkolo vpředu prostě jede hůř a mě to přijdě těžší, GT má vpředu jen jedno kolo, stejně jako Elite a proto se s ním jezdí lehounce, takže s klasickou 4kolkou podle mě plně srovnatelné, záleží co komu vyhovuje...

majamat
10. sep 2012

@katrenka111 vsak aj jedna kocka, co poznam, mala v nom 6m dieta. da sa aj to, ked nechces kupovat viac kocikov, lebo je dost priestranny a take male dieta ma vacsinou pokrcene nozicky, tak sa cele zmesti na tu sedacku.

katrenka111
10. sep 2012

baby a myslíte že city versa zvladne aj sneh???stale vaham ci Versa alebo Brio pomooc....

ivett
10. sep 2012

@katrenka111 pokud váháš mezi Versa a Brio, jdi do Brio...jinak myslím, že Versa sníh zvládne, ne nějaké extra závěje, ale uježděný sníh, který běžně ve městěch je, příp. lehčí břečku zvládne skoro každý kočár, takže i Versa určitě jo...

drobec33
10. sep 2012

@katrenka111 a ty co tu este robis!!!! Moj nazor. Ak s nim nebudes jazdit po 2m zavejoch, ale po ujazdenych cestach(miestach tak podla mna nemas mat preco problem. Poznam kocky, ktore v zime pouzivaju Bugaboo Bee. Si zober ake to ma mini kolieska 😀
Moja skusenost s Brio. Kym sme kupili BJ, skusali sme v predajni Brio. Terez mala asi nieco cez rok. A poviem ti, rozhodli sme sa ze ho nechceme, lebo som sa zlakla aka v nom bola uz vtedy natlacena. Myslim na sirku. Ked som si predstavila, ze tam mam natlacit este fusak, oblial ma pot. Urcite je vela spokojnych mamiciek, sama ich niekolko poznam. Ty by si si ich mala oba vyskusat, aby si videla ten rozdiel. 🙂

majamat
10. sep 2012

@katrenka111 ja si tiez myslim, ze bezny sneh zvladne a tie 2m zaveje naopak nezvladne ziadny kocik. na to len sanky.

katrenka111
10. sep 2012

@drobec33
@majamat baby mate pravdu asi 😉