Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 ja viem ze ona chcela Elite ale ja nie
@katrenka111 no tak celu rucku maju len sportove kociky ... ale golface su lahsie len zato ze si pisala ze pokukujes aj po Dot tak preto som ti to napisala nech to kupis
@katrenka111 vsak Lunu sme uz rozoberali ... uz sme o nej pisali
@ivetka09 no jo ma laka len ma malu striesku a asi je aj mensia ako mini vsak???
@ivetka09 maju aj niektore golfky ciže lahsie kocariky....
@katrenka111 s tymi skrabancami a pristupom a pouzivanim zas nesuhlasim. Prosto to ozaj zavisi, ako je kocik navrhnuty, aku farbu, alebo postrek ma na konstrukcii. Ak sa nieco sklada tak, ze rurky sa do seba nejak budu zasuvat a je to "nerozheglany typ" tak sa ta konstukcia osucha pri tom zasuvani. Neviem presne ako sa Bee sklada, videla som ho uz zlozene, ale napr niekto mal skrabance, ked pri skladani nesundal dole madlo. Tak ale toto riesit, ze dieta von, potom to cele rozobrat a odobrat pripevnene doplnky a tak....by ma porazilo. CIze poskrabu sa niektore ramy viac, aj ked to ofukujes ako babatko. A nemam pocit z kociek na MK, ze lajdacky zaobchadzaju s kocikmi, prave ich oprasuju ako na vystavke.
@ifkael ano ano, novy cam uz toto poriesil, ale ved len nedavno na trh dosiel. No naco by mi bol uz pri 1,5r dietati. Kym by som ho domov dotrepala.....ved uz teraz mi dieta odmieta ist inak ako pesi so starsou ruka v ruke....
Nevravim, keby som isla od mimina riesit, cam sa mi lubi, aj ked su tam take veci, co mi dost vadia, ale tak mozno keby za dobru cenu zozeniem, by som sa nalomila, inak ma vobec v mojom konkretnom pripade neoslovil.
Deky mi nepadali, nastastie toto som ozaj neriesila, lebo ved ked mam nanoznik, nema to kam vypadnut a platit v priemere 50 a viac za dekoidny pseudofusak mi pride, ze vyuzijem lepsie tie peniazky. Ale citam citam, ze oblubene su, keby neboli, nevyraba sa a nepredava.
Jo suhlas, BJ ma celkovo prekvapilo tou variabilitou modelov, keby sa inak nedalo, kazdy si uz z toho vie vybrat. A milujem ich strechy a system skladania. Tam neni o com u mna
do kelu aj tento je bombový len ci ma polohovanie nožiciek som nenasla...
http://www.kocikovsvet.sk/kociky-abc-design/202...
@ifkael ja viem ze si chcela kupit Elite, ale preco rozoberate Elite so mnou spajate este vzdy nechapem hihi asi som nieco preskocila ale ved ja som elite nechcela kupovat ... ale nevadi ... neviem vsetko teraz citat lebo sa maly po mne liepa a nie a nie zaspat takze budem musiet asi skoncit ... preco tak zle zaspavaju tie deturence ... to by bolo super keby zaspali od seba len tak 🙂
@katrenka111 pisu tam priamo, ze ma polohovanie noziciek.
@tehula tiež ma tie strechy na BJ fascinuju a k tým konstrukciam to ma ani nenapadlo že sa može poskodit pri skladani.... ktore kociky su take teraz????
@katrenka111 ten ma polohovanie noziciek ...
jaj sorry, to tam je popis k 3tec, hoci nechapem preco su tam obrazky ineho typu
@tehula aha hej teraz citam na inej stranke to uvedene nebolo..... už som tuk-tuk.....
len ta biela konstrukcia neviem....
@tehula no jo to nejake divne....
@katrenka111 nie poskodit, poskrabat ta farba z konstukcie. KOnstrukcia by sa teda nemala poskodit, ze ohnut a pod
@tehula skladanie je uplne naaaajlepsie u bj!
Mm nic ine nehovori- len, ze mam kupit tu velku trojkolku co sme mali- bj elite a maclaren polohovatelny alebo beecko.
A kedze neviem co, tak riesim vianoce, sebe veci- a ked mi nieco bude chybat- objednam, o par dni je tu.
Ale dat 600 za beecko- to radsej doplatim za cameleon.... stale ho dobre predam potom.
Details
Special features Lightweight aluminium frame
Height-adjustable pushbar
Viewing panel in hood
Swivel mode and locked setting on front wheels
Transport lock
Reflectors on string shopping bag
Convertible to travel system with Doozy carrycot and adapter
Reversible pushbar No
Reversible seat unit No
Shopping basket Yes
Safety harness 5-point harness
Type of wheels EVA-Wheels
Recommendation From 6 months
Maximum weight 15 kg
Hard carrycot Yes - available as accessories
Soft carrycot Yes - available as accessories
Standard car seat Yes - available as accessories
Compatible with ABC Design Risus (with adapter)
ABC Design Doozy (with adapter)
Maxi Cosi "Citi", "Cabrio", "Pebble" (with adapter)
Cybex "Aton", "Aton 2" (with adapter)
Dimensions
Assembled (L x W) 85 x 60 cm
Pushbar height 104,5 - 116 cm
Folded (L x W x H) 82 x 60 x 27 cm
Stroller attachment seat dimensions (L x W) 25 x 33 cm
Stroller attachment backrest dimensions (W x H) 33 x 46 cm
Gross weight 9,2 kg
napisu o nozkach nic
@katrenka111 a este tam je napisana vaha 18kg....to akoze coho myslia??
@elisskah aasi do 18kg dietata....
aj tieto golky su chutne len skoda že golfky ☹
http://www.kociky-babymania.sk/4189-kocik-elodi...
@katrenka111 chod o obchodu a skusajte 🙂
@ifkael neni na to cas....
@ifkael ahojko, dobre ranko ... no hej cam ma velmi malinke tie predne kolieska ... ked som ho pozerala tak na az som sa cudovala ze preco k tym zadnym obrovskym kolesam dali take mini kolieska dopredu ... su fakt velmi malinke mozno ako moja dlaň ... a som si nevedela predstavit ako to moze ist s tymi malinkymi kolieskami no veru maju maminky problem prejst zly teren alebo zist s obrubnika dole ... od kedy si mi dala chrobaka do hlavy ze ho kupis tak som ho zacala sledovat ... no a veru tie kolieska ... neviem neviem
@katrenka111 golfky su super dobre sa tlacia su lahke a tie palice vobec neprekazaju ... len hladaj golfky ktore nemaju dvojite kolesa to sa zle tlaci ked maju moc tych kolies ... napriklad DOT ten sa moze super tlacit ... aj moj quinny sa super tlaci vcera som letela k zubarke a pre maleho do skoly a mala som quinny az som sa vkuse pozerala ci mam kocik lebo tak lahko ide a lahko sa tlaci ze som vobec ani necitila ze nieco tlacim ... tak som vkuse pozerala ci mam kocik a maleho zo sebou hihihi 😀 😀 😀
@ivetka09 no rano o 8:45 este sme spali s Eisskou, mi volal kurier, tak nas zobudil. Ale hned som mala chut vstat 🙂 Tak som hned volala mame. Tak uz je doma 😀 😀 😅
@katrenka111
@ifkael Len ja som teraz doma neni, ale som u muza, tak aj ked ju uz mam, tak ju vlastne este nemam 🙂 Asi navecer pre nu zajdem, lebo nevydrzim do piatku, ked som az chcela ist k nam domov.

co poviete???
http://www.babypark.cz/mamas-papas-luna#variant...