icon

Kočík Baby Merc Q7. Máte s ním skúsenosti?

denne73
22. sep 2010

Ahojte dievčatá máte niektorá skusennosť s týmto kočiarikom?? ja ho vôbec nepoznam a neviem ani na nete o nom nič nájsť. budem vďačna za každu info

Strana
z2
happymamma
5. mar 2013

@drobcek85 vanicka sa mi zdas super.je pekna.mame kombinaciu pistaciovo zelenej s khaki zelenou.daj potom vediet ohladom tej sportovej verzie ako sa ti pouziva.

happymamma
5. mar 2013

@drobcek85 my mame nafukovacie kolieska, ale co si priatel vsimol- tak ten kocik bol v predu aj zvarany.ja som si myslela ze to je take od vyroby.este ze tam je zaveseny ten kosik na tom.neviem co s nim ta zenska robila, tvrdila ze ho ma po jednom dietati.no neviem.

drobcek85
7. mar 2013

@happymamma dám tí vedieť. Zacnem ho používať ako sa vratime. Tak v priebehu 3 az4 tyzdnou. Kolieska mame tiez nafukovacie. Sú dobre. Zvarany bol ? Co ja viem ja by som jej ho asi vrátila a pozrela po inom. To co potom ona snim dorabala. Ja snim chodím po rôznom teréne a neni problém . To ste si peknu farbu vybrali. 🙂

happymamma
8. mar 2013

@drobcek85 no neviem,ci by ho zobrala naspat.uz to nejdem riesit.uvidim aky bude a ked tak jej to pojdem otrieskat o hlavu

drobcek85
8. mar 2013

@happymamma tak to veru áno . To vam mala povedať že bol zvarany. Uvidis ale hadam budete spokojný a spon vam vydrzi na to jedno dieťatko.potom kúpite druhy. A co budete mať uz viete?

happymamma
8. mar 2013

@drobcek85 chlapceka cakame.uz sa ho nevieme dockat.len dufam ze nebude taky hyperaktivny ako teraz v bruchu 🙂

drobcek85
8. mar 2013

A mozno bude kludnejsi. A mate az aj mne vybraté? Tak sa uz tešíte. Budete mať pve?

grundia
9. mar 2013

My sme s kocikom zatial tiez spokojny.Pouzivame ho sice zatial len 3mesiace ale nastastie zatial nebol s nim problem.My mame kolieska z peny,aspon sa nemusim stresovat ci niekde pichnem 🙂

drobcek85
23. mar 2013

@happymamma ahoj. uz som naspäť v uk . Pozerala som tu športovú časť má 4 polohy. Este ho ale nepouzivame pretože je tu zima a aj nam nasnezilo dosť. a mala sa mi este v pohode zmestí do hlbokého.

drobcek85
23. mar 2013

@grundia mate z peny kolieska a ako sa snimi jazdy?

grundia
23. mar 2013

@drobcek85 Bez problémov..vacsinou mame zaaretovane predne kolieska

happymamma
24. mar 2013

@drobcek85 no tak ja neviem, co to mame za verziu , mozno nejaky iny rocnik vyroby :D ale uz mi je to jedno.vsak ak nebude vyhovovat, tak sa ho zbavime a kupime iny. 🙂 dakujem za informaciu.

anielicek
30. nov 2013

@drobcek85 ja by som sa chcela spýtať ohľadom toho kočíka,že či je aj pre vyššie osoby?

anielicek
30. nov 2013

@grundia tie penové kolieska sú teda lepšie ako tie nafukovacie?

grundia
1. dec 2013

@anielicek Tak mas istotu,ze sa ti neprepichnu,tak myslim,ze ano a je aj pre vyssie osoby 😉

ivka_jarko
11. dec 2013

Ja som si tiez zaobstarala tento kocik a som taka stastna a spokojna! Ma uplne plnu vybavu, proste vsetko, hlbola vanicka, hlboke vajcko, skvela spprtova verzia. Cely kocik je velmi krasne rieseny a je aj lahky ;) Uz teraz sa tesim, ked tam budem vozit svoje babatko. ;) Nemozem sa dockat.

drobcek85
15. dec 2013

ahojte mamicky , ano tento kocik je aj pre vyssie osoby , ja som snim velmi spokojna , pouzivam ho 15mesiacov , ja mam nafukovacie kolesa , mala som tam az teraz defekt , ale dali sme opravit a vsetko je ok , mozem len odporucit, 🙂

drobcek85
15. dec 2013

@anielicek ano je aj pre vyssie osoby, my sme snim velkmi spokojny

zimmi1
10. jan 2014

Ahojte, rozmyslam nad kupou tohto kocika, Nasla som na nete model BABY-MERC Q7 - Deluxe, ale zda sa mi dost tazky. Hlboký kočík: 14,2 kg, sportový kočík: 15,2 kg. Nemate s tou vahou problem?
A este sa chcem spytat, ci nepoznate predajnu v Bratislave, kde by som si mohla tento kocik pozriet.
Dakujem 😉

drobcek85
15. jan 2014

@zimmi1 ahoj ja ho mam a neni az taky tazky. My sme snim spokojny uz ho mame 16 m. Pozri si cez net adresu. Aspon si ho tam vyskusas.

zimmi1
15. jan 2014

Super, dakujem za odpoved, to ma tesi, bo zatial som nan citala len pozitivne ohlasy.uz som si nasla aj predajnu, takze sa chystam na skusy 😉

erika2014
23. jan 2014

@zimmi1 Ahojte, ja predávam kočík značky Baby Merc Q7 deluxe - nový, nepoužívaný za rozumnú cenu.kontakt:kociare2014@gmail.com

coko80
10. júl 2014

@drobcek85 ahoj my mame tento kocik len som sa chcela spytat ci sa sportova cast da dat do uplneho lahu.dakujem

drobcek85
22. júl 2014

@coko80 ahoj. Ja ho momentalne nepouzivam ale tusim ano .

lenica88
20. máj 2015

Ahojte. takmer po roku sa k vám pripájam.tak aké sú teraz vaše dojmy z tohto kočíka? lebo ja uvažujem ho predať kvôli dlžke opierky chrbta na športovej časti. škoda :( môj 9 mesačný synček sa tam nezmestí..

Strana
z2