Kočík Baby Merc Q7. Máte s ním skúsenosti?
Ahojte dievčatá máte niektorá skusennosť s týmto kočiarikom?? ja ho vôbec nepoznam a neviem ani na nete o nom nič nájsť. budem vďačna za každu info
@drobcek85 my mame nafukovacie kolieska, ale co si priatel vsimol- tak ten kocik bol v predu aj zvarany.ja som si myslela ze to je take od vyroby.este ze tam je zaveseny ten kosik na tom.neviem co s nim ta zenska robila, tvrdila ze ho ma po jednom dietati.no neviem.
@happymamma dám tí vedieť. Zacnem ho používať ako sa vratime. Tak v priebehu 3 az4 tyzdnou. Kolieska mame tiez nafukovacie. Sú dobre. Zvarany bol ? Co ja viem ja by som jej ho asi vrátila a pozrela po inom. To co potom ona snim dorabala. Ja snim chodím po rôznom teréne a neni problém . To ste si peknu farbu vybrali. 🙂
@drobcek85 no neviem,ci by ho zobrala naspat.uz to nejdem riesit.uvidim aky bude a ked tak jej to pojdem otrieskat o hlavu
@happymamma tak to veru áno . To vam mala povedať že bol zvarany. Uvidis ale hadam budete spokojný a spon vam vydrzi na to jedno dieťatko.potom kúpite druhy. A co budete mať uz viete?
@drobcek85 chlapceka cakame.uz sa ho nevieme dockat.len dufam ze nebude taky hyperaktivny ako teraz v bruchu 🙂
A mozno bude kludnejsi. A mate az aj mne vybraté? Tak sa uz tešíte. Budete mať pve?
My sme s kocikom zatial tiez spokojny.Pouzivame ho sice zatial len 3mesiace ale nastastie zatial nebol s nim problem.My mame kolieska z peny,aspon sa nemusim stresovat ci niekde pichnem 🙂
@happymamma ahoj. uz som naspäť v uk . Pozerala som tu športovú časť má 4 polohy. Este ho ale nepouzivame pretože je tu zima a aj nam nasnezilo dosť. a mala sa mi este v pohode zmestí do hlbokého.
@drobcek85 no tak ja neviem, co to mame za verziu , mozno nejaky iny rocnik vyroby :D ale uz mi je to jedno.vsak ak nebude vyhovovat, tak sa ho zbavime a kupime iny. 🙂 dakujem za informaciu.
Ja som si tiez zaobstarala tento kocik a som taka stastna a spokojna! Ma uplne plnu vybavu, proste vsetko, hlbola vanicka, hlboke vajcko, skvela spprtova verzia. Cely kocik je velmi krasne rieseny a je aj lahky ;) Uz teraz sa tesim, ked tam budem vozit svoje babatko. ;) Nemozem sa dockat.
ahojte mamicky , ano tento kocik je aj pre vyssie osoby , ja som snim velmi spokojna , pouzivam ho 15mesiacov , ja mam nafukovacie kolesa , mala som tam az teraz defekt , ale dali sme opravit a vsetko je ok , mozem len odporucit, 🙂
Ahojte, rozmyslam nad kupou tohto kocika, Nasla som na nete model BABY-MERC Q7 - Deluxe, ale zda sa mi dost tazky. Hlboký kočík: 14,2 kg, sportový kočík: 15,2 kg. Nemate s tou vahou problem?
A este sa chcem spytat, ci nepoznate predajnu v Bratislave, kde by som si mohla tento kocik pozriet.
Dakujem 😉
Super, dakujem za odpoved, to ma tesi, bo zatial som nan citala len pozitivne ohlasy.uz som si nasla aj predajnu, takze sa chystam na skusy 😉
Ahojte. takmer po roku sa k vám pripájam.tak aké sú teraz vaše dojmy z tohto kočíka? lebo ja uvažujem ho predať kvôli dlžke opierky chrbta na športovej časti. škoda :( môj 9 mesačný synček sa tam nezmestí..

@drobcek85 vanicka sa mi zdas super.je pekna.mame kombinaciu pistaciovo zelenej s khaki zelenou.daj potom vediet ohladom tej sportovej verzie ako sa ti pouziva.