Kočík BabyActive Schell Eko

salome51
16. mar 2016

Mamičky a budúce mamičky, viete niečo o tomto kočíku. Nemáte ho niektorá. Potrebovala by som nejaké info 😉

badimeria
16. mar 2016

@salome51 ahoj ja mam a co potrebujes vediet?Momentalne ho predavam.Ak nahodou hladas

salome51
autor
16. mar 2016

@badimeria tak veľmi ma zaujíma či sa dá kočík hojdať, lebo na obrázku nie je vidno pri kolesách tie pružiny. Tiež ma zaujíma či je látka na strieške športovej sedačky pripevnená k chrbtovej opierke na pevnobalebo je len nejako natiahnutá a je na voľno. A ešte či nie je príluš vysoký lebo ja meriam len 157 cm.

badimeria
16. mar 2016

@salome51 tak hojdat sa da je praveze pre nizsie typy ja mam 160cm takze to je super tie znacky ako,su camarelo najprv som chcela ten ale je strasne vysoky pre velke zeny 🙂tak preto nakoniec vyhral tento typ kocika uplne je sppratnny a vyskovo vyhovuje.A naozaj teraz neviemn povedat ako je ta strieska fuu si ma zaskocila mohla by som odfotit alebo to kuknut ked tak 😉

salome51
autor
16. mar 2016

@badimeria to by som ti bola veľmi vďačná. Je to pre mňa dôležité aby bola ta látka na pevno, nie len tak. Takže je určite dobre odpružený? Lebo ak bude aj druhé naše dieťa také ako to prvé tak ho bude treba v kočíku drncať a hojdať. Ozaj a ako sa polohuje chrbtová opierka v hlbokej vaničke?

salome51
autor
16. mar 2016

@badimeria a športová chrbtová opierka sa polohuje ako? Má vzadu ten taký úchyt ktorý potiahneš a zvolíš si polohu?

badimeria
16. mar 2016

@salome51 ano,aj vanicka hlboka sa polohuje tam od spodku sa toci takym kruzkom a vies si,to dat do,akej kolvek urovne.Ano da sa hojdat v pohode.Ano jasne na sportovej casti si,tiez mozes zvolit teraz neviem ci 3al.4 polohy a ides kupovaat novy?

salome51
autor
16. mar 2016

@badimeria určite nový. A ešte ma napadlo či ten košík nie je nízko. Nie je mokrý keď prší? A vanička drží stabilne na konštrukcii? Bola si spokojná s týmto kočíkom keď ho predávaš?

badimeria
16. mar 2016

@salome51 ja ho predavam,len preto ze.som,ho,kupila od.jednej maminky pouzivany,par mesiacov lebo som,nechcela nemohla investovat do,noveho.Ale rodinka ma prekvapila a mam novy ale miminko este v brusku tak nepouzity.

salome51
autor
17. mar 2016

@badimeria my sme si vyhliadli na internete pôvodne zanačku Dada Paradiso Mimo, ale od predajcu sme sa dozvedeli že na športovej sedačke je tá látka zo striešky len natiahnutá na chrbtovú opierku. Suseda má presne takto robenú športovú časť a dosť cez to prefukuje, hlavne v takúto skorú jar je to nič moc. Pre to ma tak zaujíma ako to má urobené tento Schell eko.