icon

Kočík Babypoint mark q. Aký je v zimnom počasí?

deina79
22. jan 2011

Hodi sa tento kocik do snehu?Dakujem 🙂

janka1874
22. jan 2011

ja ho mám s golfovými rúčkami a teda to vôbec nie je kočík na zimu to skôr tak do obchodov a čisto na leto vtedy bol super ale teraz je odložený to by sa podľa mňa polámal on dosť tak pruží a tie malé predné kolieska by to nezvládli

babulina
22. jan 2011

ja ho mam cerstvo kupeny, este zatial nejazdeny ale na sneh by som sa s nim neodvazila, sice takto ako je teraz ze sucho tak by sa dalo lebo fusak s malym sa bez problemov zmesti

patatina83
12. mar 2011

Ja ho nepotrebujem do snehu chcela by som vedieť ci je ozaj taky ľahký a ci dieťatko môže pospať ?

luly13
17. mar 2011

a ako sa sklada? ma niekto fotku v zlozenom stave?

annie13
17. mar 2011

@luly13 skladanie foto na ruckach kocika potiahnes take packy a vzadu stlacis jeden bod vstrede tej tycky na 3 obrazku to co jo v strede zlomene a uz je zlozeny @patatina83 ano lahky my sme mali este tu starsiu verziu zboznovala som ten kocik len mi vadilo ze nemal rucku vcelku a nemal polohovanie noziciek a to vsetko uz Qčkový má takže keby sme uz nemali ten co mame nevaham
pouzivali sme ho aj v zime ale len po chodnikoch cez sneh som s nim nejak nesla
do 206 mi vosiel aj pred predne sedadlo

teufelchen
9. aug 2012

😀 baby ste ma teraz potesili bo som slintala nad starsou verziou a potom som si vsimla ze tento Qčkovy ma polohovanie!!! super

lianee
10. aug 2012

Ahojte baby,poradte mi prosím nejaku stránku-výrobcu kde by som mohla zohnať-kupiť kočík babypoint mark q 2011-čiernej farby!!Moc dakujem.....

rora
7. sep 2012

prosim vas tento kocik nema polohovane noziciek? dakujem

17alenka
8. feb 2017

Do kolko kg je babyppint q mark?? Dakujem a hlavne aj take 93cm dievca sa tam zmesti v pohode aj s fusakom??