Kočík Bebetto Luca 2018
@misulikes ja 7 týždňov...ale už Neidem objednávať lebo švagriná mi dala svoj mutsy hlboký tak budem mat ten a potom kúpim radšej kvalitnejší športiak...
@bublinka7891 fuuu no pekne dlho, nechápem čo tam s tým robia, tak tebe ny možno už aj prišiel teraz a možno aj nie...
Baby, ako máte urobenú športovú časť, konkrétne striešku? Mne opäť prišiel po reklamácii a jedna strana je krásne napnutá a druhá strana je totálne povolená. Odfodte prosím váš šporťak.
@misulikes mňa by tiež zaujímala tá farba či je taká zelenohnedá ako na tvojej foto alebo viac zelená ako je na nete..a ešte sa ťa chcem opýtať či vanička sa ti zdá dosť hlboká. vďaka..
@martaniana asi je trošičku tmavšia ta farba, fotila som to už nebolo take svetlo, ja som s farbou spokojná.
Vanička je podľa mna obrovská 👍👍👍
@misulikes ďakujem, ešte mám otázočku či sa dá hojdať. alebo nie..
@martaniana áno dá sa, a dá sa nastaviť že úplne hojdať alebo len tak trosku, to je na tom fajn 👍👍👌
@misulikes super vďaka, tak som preň tiež rozhodnutá 🙂
Ak môžem poradiť stránku kde majú tento kočík tak jednoznačne Mravček.eu 🙂 výborny prístup, komunikácia, telefón mi zodvihli hneď. Dovoz domov zdarma nad 150€ ale ak bývate poblíž, môžete si ho aj osobne prísť vyzdvihnúť na predajni keď príde. Dokonca ho majú vystavený aj na predajni v čiernej farbe so striebornou konštrukciou, kto si ho chce najskôr pozrieť a skúsiť. S radosťou Vám ho ukážu aj všetky jeho funkcie.
Naozaj super prístup! 🙂
Baby ja som objednavala kocik z 4mama 24.9., potom dodatocne som objednavala este adaptery to mi odpisali do hodiny na mail prihodili k objednavke este mi ponukli aj zlavu na autosedacku ak si vyberiem od nich a dnes mi volali ze zajtra mi pride objednavka, som myslela ze budem cakat minimalne dva mesiace podla toho co ste tu vsetky pisali 😃 ale presli 3 tyzdne takze za mna spokojnost este ked pride tovar v poriadku tak to bude super...
@dominikag1507 aku farbu si objednala?
@smajlik9 tmavomodru cierna konstrukcia a vlastne su to 4 tyzdne som to nejako zle vypocitala😃 ale aj tak v pohode
@dominikag1507 no len ja som hnedu odtial objednala a oni tu latku niekde v Polsku nemali a nikto z 4mama mi nedal vediet.. Tato farba asi nie je problem
@smajlik9 aha...je to mozne, no kazdopadne mali informovat
@dominikag1507 hej mali, objednala som si nakoniec farbu 12 ale z ineho eshopu a prisiel sa tyzden 🙂
@smajlik9 z vasekociky? Tam som pozerala aj ja ze keby nahodou tu bol problem ale tam chceli za ciernu konstrukciu plus 33€ a vysiel by ma 412€ a nebola to az taka vybava uplne jak na 4mama, ale tak hlavne ze uz ho mas doma🙂 nas vyzera takto sme spoko
@dominikag1507 429€stal je tam nanoznik, sietka proti hmyzu, plastenka a drziak na flasu, takze full vybava

@smajlik9 idem to zrušiť, dúfam že z hentej stránky príde budúci týždeň 👍👍👍👍