Kočík Bebetto Luca 2018
@dominikag1507 to mas asi bez autosedacky, ja mam aj tu
@smajlik9 ano, autosedacku kupujem zvlast, ale to mali asi nejaku akciu tiez nie? Lebo teraz stoji 412 bez autosedacky aj na vasekociky
@dominikag1507 ano mali :&
Ahoj,
Má prosím niekto bebetto luca farbu 06 a vedel by poslať real foto?
ďakujem
Ahojte. Chcela by som sa opytať mamičiek, ktoré už používajú tento kočík, ako je to s hojdaním bábätka. Či sa aspoň trochu dá bábätko pohojdať. A či nieje kočík v teréne " tvrdý ". 😉
@mirkabr2 ahoj, ja som s kocikom veľmi spokoj na, síce malú nehojdam ale dá sa hojdat a neprídem kocik vôbec tvrdý, super sa s ním manipuluje a je veľmi priestranný.a dá sa aj nastavit odpruzenie ale ja som to neskusala ešte. Používam ho mesiac každý deň, hore dole po schodoch takže za mňa zatiaľ super.
Baby, prosim vas,sklada sa sportiak aj so sedackou? Vyrobca udava,ze nie je potrebne sportovu sedacku pred zlozenim odkliknut,ale vo videu to neprezentuju. Takze teraz neviem...
@dominikag1507 môžem sa opýtať, chcela by som tento odtieň ale zdá sa mi moc modrý. Je to bleskom alebo je ta farba naozaj tak výrazná?
Maminy už som písala aj pred tým vie mi niektorá z vás poskytnúť ešte nejaké real fotky tej modrej 02 luca?? Budem vďačná
@livevera citam az teraz neskoro, ale asi to bude tym bleskom ze je ta modra taka vyrazna...je tmava ale nie az tak kriklava by som povedala 🙂
Prosim Vas sfotili by ste mi sportovu cast kocika ? Moc Vam dakujem
Ahojte, chcem sa spýtať či ste niekto riešili reklamáciu kočíka cez 4mama.
Ako sa postupuje?
Mám kočík od októbra , používaný necelé dva mesiace a na konštrukcii na pravej strašne vŕzga,určite to tak nemá byt.
Ak by ho dali reklamovať dajú mi náhradný? Lebo kočík potrebujeme
Ďakujem za každú radu
My mame tiez kocik bebetto,sice nie luca ale tito. Asi po mesiaci pouzivania nam tiez zacal riadne vrzgat...ako tak citam, asi vsetky tieto kociky vrzgaju...
Ahoj, taky mi kočárek začal šílené vrzat po dvou a půl měsících používání. Dnes se na to přítel zkusí podívat, a jestli se nepovede s tím něco udělat tak budeme nuceni reklamovat. Doufam ze daji nahradni kočárek. Ale mam tedy z jineho obchodu nez jde zde zmineno.
Dievčatá naozaj vám tie bebetto vrzgaju? Ja sa chystám už objednávať a toto som prvý krát v tejto diskusii postrehla...
@livevera však ja som tiež chcela objednávať a teraz ma úplne odradili skúsenosti od mamičiek..

@smajlik9 pekny, jaj tak na nete to nepisu tu vybavu, mna vysiel 359€ este tam mam ten rukavnik na zimu, cervenu maslicku a reflexne nalepky navyse