icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
dominikag1507
22. okt 2018

@smajlik9 pekny, jaj tak na nete to nepisu tu vybavu, mna vysiel 359€ este tam mam ten rukavnik na zimu, cervenu maslicku a reflexne nalepky navyse

smajlik9
22. okt 2018

@dominikag1507 to mas asi bez autosedacky, ja mam aj tu

dominikag1507
22. okt 2018

@smajlik9 ano, autosedacku kupujem zvlast, ale to mali asi nejaku akciu tiez nie? Lebo teraz stoji 412 bez autosedacky aj na vasekociky

smajlik9
22. okt 2018

@dominikag1507 ano mali :&

antaresss13
25. okt 2018

Ahoj,
Má prosím niekto bebetto luca farbu 06 a vedel by poslať real foto?
ďakujem

mirkabr2
17. nov 2018

Ahojte. Chcela by som sa opytať mamičiek, ktoré už používajú tento kočík, ako je to s hojdaním bábätka. Či sa aspoň trochu dá bábätko pohojdať. A či nieje kočík v teréne " tvrdý ". 😉

zuzanams
17. nov 2018

@mirkabr2 ahoj, ja som s kocikom veľmi spokoj na, síce malú nehojdam ale dá sa hojdat a neprídem kocik vôbec tvrdý, super sa s ním manipuluje a je veľmi priestranný.a dá sa aj nastavit odpruzenie ale ja som to neskusala ešte. Používam ho mesiac každý deň, hore dole po schodoch takže za mňa zatiaľ super.

paladia
17. nov 2018

Baby, prosim vas,sklada sa sportiak aj so sedackou? Vyrobca udava,ze nie je potrebne sportovu sedacku pred zlozenim odkliknut,ale vo videu to neprezentuju. Takze teraz neviem...

adkaik
Autor odpoveď zmazal
zuzanams
18. nov 2018

@paladia ja skladam.aj s vanickou zatiaľ so. Športový neskusala

livevera
18. nov 2018

@dominikag1507 môžem sa opýtať, chcela by som tento odtieň ale zdá sa mi moc modrý. Je to bleskom alebo je ta farba naozaj tak výrazná?

bluejana
18. nov 2018

@paladia keď je športová časť otočená smerom k rodičovi, tak v pohode sa zloží, keď naopak, tak sa mi zdá že sa nedal až tak dobre zložiť, aspoň keď to ukazovali v predajni, ale ešte som neskúšala.

livevera
19. nov 2018

Maminy už som písala aj pred tým vie mi niektorá z vás poskytnúť ešte nejaké real fotky tej modrej 02 luca?? Budem vďačná

paladia
19. nov 2018
marygb
20. nov 2018

@livevera Skusala som fotit pri svetle, ale neviem ci je ta farba ako v skutocnosti. Povedala by som,ze na fotkach od predajcov je ta farba taka ako nazivo 🙂

livevera
21. nov 2018

@marygb je krásny, chcela som presne takú úplne tmavú modrú. A ste spokojná?

marygb
21. nov 2018

@livevera aj ja som tu tmavu velmi chcela,hoci bude pre dievcatko. Babo este len cakame,takze ho este nemam velmi vyskusany.

livevera
22. nov 2018

@marygb ved to ze sa da krásne doladiť aj k chlapcovi aj k princeznej

sticker
dominikag1507
27. nov 2018

@livevera citam az teraz neskoro, ale asi to bude tym bleskom ze je ta modra taka vyrazna...je tmava ale nie az tak kriklava by som povedala 🙂

livevera
5. dec 2018

@ikina30 ahoj prosím aký je odtieň vášho kocika? 10 alebo 12?dakujem

susan93
12. dec 2018

Prosim Vas sfotili by ste mi sportovu cast kocika ? Moc Vam dakujem

bluejana
12. dec 2018

@susan93 dobrý večer, pozrite si stranu 3, sú tam 2 fotky, športovej časti kočíka

lenika111
Autor odpoveď zmazal
misulikes
6. jan 2019

Ahojte, chcem sa spýtať či ste niekto riešili reklamáciu kočíka cez 4mama.
Ako sa postupuje?
Mám kočík od októbra , používaný necelé dva mesiace a na konštrukcii na pravej strašne vŕzga,určite to tak nemá byt.
Ak by ho dali reklamovať dajú mi náhradný? Lebo kočík potrebujeme
Ďakujem za každú radu

misulikes
6. jan 2019

@smajlik9 ahoj, akosi spokojná s kočíkom? Ja veľmi dobre sa vozí, farba, všetko o.k. Len začal na konštrukcii práva strana vŕzgat a vadí mi to.
Mám ho z tt 4mama, chcela vy som asi reklamovať, len neviemci mi dajú zatiaľ náhradný alebo ako to funguje ...

mimkamo
6. jan 2019

My mame tiez kocik bebetto,sice nie luca ale tito. Asi po mesiaci pouzivania nam tiez zacal riadne vrzgat...ako tak citam, asi vsetky tieto kociky vrzgaju...

chicky1j2
7. jan 2019

Ahoj, taky mi kočárek začal šílené vrzat po dvou a půl měsících používání. Dnes se na to přítel zkusí podívat, a jestli se nepovede s tím něco udělat tak budeme nuceni reklamovat. Doufam ze daji nahradni kočárek. Ale mam tedy z jineho obchodu nez jde zde zmineno.

livevera
7. jan 2019

Dievčatá naozaj vám tie bebetto vrzgaju? Ja sa chystám už objednávať a toto som prvý krát v tejto diskusii postrehla...

martaniana
7. jan 2019

@livevera však ja som tiež chcela objednávať a teraz ma úplne odradili skúsenosti od mamičiek..

adkaik
Autor odpoveď zmazal