Kočík Bebetto Luca 2018
Ja si to tiež myslím ze to bude treba trosku premazat. Snáď to nebude až také zlé
Ja som mala tiež poľský kočík pri prvých dvoch deťoch ale ani raz som nemusela mazať. Neviem teda..
@martaniana ja som mala tako captiva 5 rokov, dve deti sa v ňom vozili a bol ako nový, konštrukcia úplne super, to nie všetky kociky poľské sú zle, podľa mna to len nejaký chybny kus je...
@misulikes však ja som písala že tiež pri prvých dvoch deťoch som mala poľský kočík a bol suprový, nemusela som nič olejovať hlboká vanička perfektný len teraz som na vážkach aby pri tomto bebette sa to nestalo..
@rubinka0 ahojky, pozerám recenzie na kočík bebetto a tiež rozmýšľam nad týmto luca a tiež aj nad touto farbou. Ako si s ním spokojná, veľkosť vaničky je dosť veľká? Zmestis tam aj fusak? Bojím sa aby nebola úzka vanička, vedela by si my poslať niake real foto toho kočíka a farby? Ďakujem pekne
@ivana6688 ahoj, ja mam tiez tento kocik, ale so striebornou konstrukciou, zatial pouzivame len vanicku a to uz piaty mesiac a za mna TOP, je fakt velka a krasne sa mi tam zmesti maly v obrovskom fusaku... a celkovo manipulacia je uplne super, ide krasne lahucko, ani po snehu to nie je ziadna hroza 😉
Dievčatá my sme teda tiež objednali ale LUCA VERO tak vám potom napíšem. Sama som zvedavá
@ikina30 prosím, to je číslo 12??
@smajlik9 prosím číslo je 12?
@matejko2017 áno 🙂

Baby ja len, že je zima, mrzne... plast v zime zvykne trocha vŕzgať. Švagriná má kočík Nuna za 900€ a v tejto zime vŕzga aj on....