Kočík Bebetto Luca 2018
@neeliinkaa strana 3
@bluejana ďakujem ale chcem pozrieť v tej sivej farbe 🙂
@neeliinkaa Dobrý deň, mala som ho zakúpený, ale ešte pred pôrodom som práve športovú časť 3 x reklamovala, takže nakoniec sme ho vrátili a zakúpili sme si BEXU. Mali sme len dvojkonbináciu. Moja recenzia bola spomenutá v komentároch a taktiež som pridávala aj foto s problémom. Najprv nám prišiel zlomený šilc a poškrabaná konštrukcia a potom preliačená strieška ( na foto to nebolo až tak dobre vidno ako v skutočnosti). Bol pekný a priestranný, ale aj po opakovaných reklamáciach mi chodil poškodený, tak som sa ho musela zriecť.
@neeliinkaa nižšie na tej stránke číslo 3 je aj v tmavosivej
@martaniana to odkial si objednavala, ze tak rychlo prisiel?😮 ja uz cakam vyse 3 tyzdnov, aj ked sice na inu farbu..
vasekociky.sk, počula som že majú rýchle dodanie a naozaj 👍
@anetha5 vasekociky.sk, počula som že majú rýchle dodanie a naozaj 👍
@martaniana na tašku sú z vnútornej strany také háčiky, na ktoré sa taška zavesí
@bluejana na to som ešte neprišla 🙂
Ahojte chcem sa vás opýtať. Nevrzgaju vám predné malé kolesá pri kocikovani?
@kata1612 ja ho mam doma uz, sice este len poskladany a ano tie predne kolecka nie ze vrzgaju ale trosku hrkocu. Ked odoberiete koliecko zistite ze su tak take gulicky s jamkami a tie pri otacani vydavaju taky divny zvuk, teda ak myslite toto. Ale mne to robi iba v smere zlava doprava ked sa kolecka tocia, rovno nevrzga nic
@zana124 ahoj, prosím ta rozhodujem sa pre bebetto luca a čítam tu recenzie, chcem sa ta opýtať ako dlho si dieťatko vozila vo vanicke? Lebo mne sa zdá ze je dosť úzka. Ďakujem
@pepusa1 vanička je veľmi dlhá verím že u nás vydrží do zimy, nakoľko ešte len idem rodiť.
@martaniana vydrží určite
Baby a s vajickami ste spokojne? Vaham ci kupit to, co ponukaju priamo k luca alebo kupit maximo cosi alebo cybex. Su tie vajicka v poho?

@janulino z aladddin.sk😊