Kočík Bebetto Luca 2018
@jenn82 ja som bola spokojná s vajíčkom, keďže je väčšie, a vojde mi v pohode do auta, ale nevojde do každého auta, alebo potom treba dať v tých menších autách predné sedadlo do predu a tak vojde v pohode do zadu. Autosedačku som využívala stále keď sme niekam išli keďed mala zaspala, naklapla som na konštrukciu a hotovo, vaničku som nenosila v aute.
Dievcata,mozem vas poprosit zmerať vanicku? Myslim realnu plochu,ktoru ma dieta na lezanie. A pripadne budem vdacna aj za osobnu skusenost s vanickou a novembrovym babom s porodnou vahou cca 3700g a 50 cm,ci a ako dlho ste využili vanicku. Ďakujem.
@paladia my sme sa narodiili začiatkom novembra...mala mala 3500g 50 cm a vošla sa v pohode aj s fusakom este teraz má miesta habadej a to už chcem čochvíľa meniť za sportovy...fakt je velka oproti iným kočíkom...
Náš má zajtra 3 týždne narodil sa 51cm a 3700g a aký je v nej maličký 😀 vanička je dlhá, určite do zimy nám bude suprová, ale je fajn užšia, nie je taká klasická poľská loď.
Ďakujem za odpovede. Vyzerá,že som si definitívne vybrala 😉
Zdravim 😊 mohla by som poprosit nazor na kocik Bebetto Luca? Zda sa mi ze nakupny kosik je dost maly a tym ze je aj uzavrety mi pride dost komplikovany preto by ma zaujimal nazor mamiciek co uz maju s nim aj skusenost popripade nejake fotky 😊 dakujeeem
@zlatobanska ahoj😊 vidím príspevok na nejaký obchodík v Poľsku prosí. Ta mohla by si mi poslať link? Viem ze toto už stará diskusia ale tak možno predsa. Dakujeeem😘
@sandra49 ahoj oskar sklep v krosne 😎 maju aj eshop
@zlatobanska veľká vďaka 😊 a ako si spokojná s kočíkom takto z odstupom času?
@zlatobanska mozem poprosit o link na obchod kde ste kupila bebetto luna kocik?
@emily441 ja som kupovala zo stránky vasekociky.sk a prišiel mi do týždňa, určite odporúčam túto stránku.
Ahojte. Má prosím niekto aktuálne skúsenosti s týmto kočíkom? Čo som počula, tak poľské kočíky sú nemotorné a ťažké, ale ja si neviem pomôcť a veľmi sa mi páči dizajn kočíka. Je tomu skutočne tak? Budem mať prvé bábätko, o kočíkoch neviem vôbec nič :D Postrehli ste nejaké výrazné nedostatky? Ďakujem 🙂
@ladybug138 ja co mam kamky si ich vychvaluju tiez som objednala ale pascal tak uvidim .. co mam teraz je ballerina milujem ten kocik ale kedze je uz stary ma nedostatky
@ladybug138 tak ja mám mesačné bábo a zatiaľ som veľmi spokojná, nevidím nedostatky, nie je taký široký ako bývajú iné polské, fajný aj do terénu tým že pruží,som spokojná s výberom.

@smajlik9 nie dakujem, ja ho mam, len este nebolo pouzite, tak som zvedava teda, ste ma nepotesili😕