icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
anetha5
25. mar 2019

@smajlik9 nie dakujem, ja ho mam, len este nebolo pouzite, tak som zvedava teda, ste ma nepotesili😕

jenn82
25. mar 2019

@smajlik9 tiež má zaujímajú negatíva a teda aké by si poradila?

jenn82
25. mar 2019

@smajlik9 ospravedlňujem sa, teraz som si všimla, že už si odpovedala vyššie...čiže sa nedá dobre upevniť v aute? Ach jaj, načo ho potom ponúkajú...aké kupuješ?

smajlik9
25. mar 2019

@jenn82 ja mam joie ci ako sa to pise :D novu stala tusim 75€ je vyborna, rychlo sa zapne do auta, a aj spratna, neni taka mohutna

adkaik
Autor odpoveď zmazal
bluejana
25. mar 2019

@jenn82 ja som bola spokojná s vajíčkom, keďže je väčšie, a vojde mi v pohode do auta, ale nevojde do každého auta, alebo potom treba dať v tých menších autách predné sedadlo do predu a tak vojde v pohode do zadu. Autosedačku som využívala stále keď sme niekam išli keďed mala zaspala, naklapla som na konštrukciu a hotovo, vaničku som nenosila v aute.

jenn82
25. mar 2019

@bluejana dakujem 🙂 pojdem ho obzriet

bluejana
Autor odpoveď zmazal
paladia
7. apr 2019

Dievcata,mozem vas poprosit zmerať vanicku? Myslim realnu plochu,ktoru ma dieta na lezanie. A pripadne budem vdacna aj za osobnu skusenost s vanickou a novembrovym babom s porodnou vahou cca 3700g a 50 cm,ci a ako dlho ste využili vanicku. Ďakujem.

bublinka7891
7. apr 2019

@paladia my sme sa narodiili začiatkom novembra...mala mala 3500g 50 cm a vošla sa v pohode aj s fusakom este teraz má miesta habadej a to už chcem čochvíľa meniť za sportovy...fakt je velka oproti iným kočíkom...

adkaik
Autor odpoveď zmazal
martaniana
8. apr 2019

Náš má zajtra 3 týždne narodil sa 51cm a 3700g a aký je v nej maličký 😀 vanička je dlhá, určite do zimy nám bude suprová, ale je fajn užšia, nie je taká klasická poľská loď.

paladia
8. apr 2019

Ďakujem za odpovede. Vyzerá,že som si definitívne vybrala 😉

marus142
8. apr 2019

@paladia náš sa narodil v septembri a dnes som ho dala prvý krát do športového, ešte tam mal síce pľac ale už je zvedavý a to teplo 😉

liza241
21. apr 2019

Zdravim 😊 mohla by som poprosit nazor na kocik Bebetto Luca? Zda sa mi ze nakupny kosik je dost maly a tym ze je aj uzavrety mi pride dost komplikovany preto by ma zaujimal nazor mamiciek co uz maju s nim aj skusenost popripade nejake fotky 😊 dakujeeem

livevera
23. apr 2019

@liza241 za mňa maximálna spokojnosť. Práveže mne sa zdá veľmi priestranný. Ja tam dám vždy celý nákup možno len to pečivo nie. Otvára sa hádam z každej strany, čiže ľahký prístup od vsadiaľ. Vanička dosť veľká aj odpruženie je super. Za mňa za ten peniaz veľmi veľa muziky

marus142
23. apr 2019

@liza241 Ahoj,aj ja som mala stoho obavy a kamarátka mi povedala zvykneš si aj na taký košík a mala pravdu😉 pekne si tam aj nákup dám stále tam mám pláštenku,nepraši sa mi tam 😉

sandra49
29. apr 2019

@zlatobanska ahoj😊 vidím príspevok na nejaký obchodík v Poľsku prosí. Ta mohla by si mi poslať link? Viem ze toto už stará diskusia ale tak možno predsa. Dakujeeem😘

zlatobanska
29. apr 2019

@sandra49 ahoj oskar sklep v krosne 😎 maju aj eshop

sandra49
29. apr 2019

@zlatobanska veľká vďaka 😊 a ako si spokojná s kočíkom takto z odstupom času?

zlatobanska
Autor odpoveď zmazal
emily441
1. máj 2019

@zlatobanska mozem poprosit o link na obchod kde ste kupila bebetto luna kocik?

martaniana
1. máj 2019

@emily441 ja som kupovala zo stránky vasekociky.sk a prišiel mi do týždňa, určite odporúčam túto stránku.

anetha5
1. máj 2019

@emily441 ja som kupovala z aladdin.sk a prisiel po 2 mesiacoch, pricom dodanie boli 3 tyzdne a zakazdym sa vyhovarali, urcite neodporucam!!!

liza241
1. máj 2019

@anetha5 no super tiez som odtial objednavala .. napisali 4-6 tyzdnov ... mam podla vas zrusigbobjednavku a objednat z inej stranky?

anetha5
1. máj 2019

@liza241 tak podla toho ako vam to suri..s kocikom som spokojna, len s ich pristupom nie..ale teda zrejme predlzili dodanie, ked vam napisali 4-6 tyzdnov, nas len natahovali

ladybug138
3. máj 2019

Ahojte. Má prosím niekto aktuálne skúsenosti s týmto kočíkom? Čo som počula, tak poľské kočíky sú nemotorné a ťažké, ale ja si neviem pomôcť a veľmi sa mi páči dizajn kočíka. Je tomu skutočne tak? Budem mať prvé bábätko, o kočíkoch neviem vôbec nič :D Postrehli ste nejaké výrazné nedostatky? Ďakujem 🙂

liza241
3. máj 2019

@ladybug138 ja co mam kamky si ich vychvaluju tiez som objednala ale pascal tak uvidim .. co mam teraz je ballerina milujem ten kocik ale kedze je uz stary ma nedostatky

martaniana
3. máj 2019

@ladybug138 tak ja mám mesačné bábo a zatiaľ som veľmi spokojná, nevidím nedostatky, nie je taký široký ako bývajú iné polské, fajný aj do terénu tým že pruží,som spokojná s výberom.